cnm bebedorun manuel pompasını alırsan işini çok rahat görr bu durumlarda...kıslarr off çok kötüyüm bu ekgıda işini bi türlü becermedim biri bana yardım etsin
şimdi zehraya açkken ek gıda ver dedi doktorumuz okey ee cocuk doyuyo bu sefer beni emmiyo dün akşam gögsümde sütler birikti nasıl ağrıyoo hiç sağmamıştım sağma aletimde yok elimle sağ sağ kollarım koptuu
ee emzirip versem tokken agzına bişi sokmak ne mümkünn
saaat verdi ama benim kızım o saatlerde uyuyoo yemek canı istemiyoo
sibelllll bana yardım ettt
bu arada zehroşa tuppervareın ilk tabağım ilk bardağım kaşıklarını sipariş vericem bugün kullanan varmı aranızda memnunmusunuzz
dün gündüz 2 defa emzirbildim akşam gece sorun yok emiyodaa
cnm ben binnura yazdğm gbi yapıyorm..
ya ewt emziriyorum hiçbişey wermedim..ama bu ay az alınca dr başla dedi.
ama tam soramadım sorcaklarımı.elma armut suyu,yoğurt muhallebi..
bunlardan vercm artık.zaten yağmur 4.5 aylık oldu.geceleri sıksık uyanıo bugün resmen ağladım gece sinirden..benimle birlikte hem emzirip hemnde ek gıda veren varsa paylaşssın benmle...
sadetcim ben şimdi de ileride de o tür yoğurt alma taraftarı degilim kendim yapacağım meyveli yoğurdunu da aynı şekilde kendim yapacagım
ben bu gdo ile ilgili sağlık bakanlığına mail atıcam hergun.hiç üşenmem ben böyle şeylere.bence bırlık olup mama firmaların yerıne sağlık bakanlığını mail bomabasına tutmalıyız sonuçta bunlara izin verıp göz yumanlar onlar.
selam kızlar mayıs annesiyim bende
mamalar da gdo varmış
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
bebişlerinize neler veriyorsunuz?
haklısın canım.. ben verdim babymix. hangisinde yokkii...ayşcm gzl diosunda artık kafam allak bullak oldu yok şu süt böle şu şöyle mamalar gdolu ne yapcağımı şaşırdım..bu urfadada taze güvenilir temiz açık süt de bulamam maalesefff offff
haklısın canım.. ben verdim babymix. hangisinde yokkii...
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
herkese ii akşamlarrrr
yaramazımdan iice giremez oldummm
müminecim canm hem geçmiş olsun hemde allah yardımcın olsun kolay gelssinnn
ben de kendim yapıcam herşeyi
sebzeleride annem yetiştircek köyde ama allah mama verenlere kolaylık versinnn
bizim yarın kontrol var bakalım oğluş ne kadar büyümüşşş
sol göğsümde bezeler oldu sağlık ocağına gittim ama öpim geçsin yaptılar yarına kadar geçmezse bbende gidicenm bi dr aaa
işte böle bizden haberlerrr
meraba herkesee, epeydir uğrayan olmamış, umarım herkes iyidir,
ben de bebişin izin verdiği kadar toparlanmaya çalışıyorum, ama iyice grip oldu ve de tabiki nazlandı, beni hiç bırakmıyo başından,
bugüb öğleyin de gidip mutfak köşe takımı aldık, umarım güzel olur, bizden haberler böyle
şu gdo muhabbeti benim de canımı çok sıktı, ama nereye el atsak başka bişey var, pastörize sütlerde de yığınla koruyucu katkı maddesi var, benim sütüm az olduğu için mamayı da mecbur vermek zorundayım, Allahıma emanet yavrularımız ne diyeyim
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
herkese ii akşamlarrrr
sol göğsümde bezeler oldu sağlık ocağına gittim ama öpim geçsin yaptılar yarına kadar geçmezse bbende gidicenm bi dr aaa
geçmiş olsun canım
bebişler hasta olunca çok fazla nazlı oluyorlar benimkide hiç kucagımdan inmedi
inşallah hemen iyi olur
sağolun kızlar, inşallah çabucak iyileşir kızım, yaz gelse de rahat etsek diyorum artık
semacım maşallah oğluşuna, kocaman adam oldu , inş. kontrolünüz de iyi geçer, yazın bize de kayınvalidemler yollar sebze, ama kışın problem, annem geliyo sabaha antalyadan, domatesleri ona ısmarladım, rondodan geçirip buzluğa atıcam artık :hulya:
ohh semoşş büyütmüşünn çetoyuu
bence hiç bişi çözüm değil memleketten gelen sebzenin fidesi nerden geliyor
ben düşün düşün işin içinden çıkamadım
iki yolu var artık yapabildiğince kendin yapıcan yapamadığna göz yumucann
yada bebeğni suyla berslic en en katkısızz
geçmiş olsun tekrardan müminecim acil şialar diliyorum..köşe takımınızıda güle güle kullanınmeraba herkesee, epeydir uğrayan olmamış, umarım herkes iyidir,
ben de bebişin izin verdiği kadar toparlanmaya çalışıyorum, ama iyice grip oldu ve de tabiki nazlandı, beni hiç bırakmıyo başından,
bugüb öğleyin de gidip mutfak köşe takımı aldık, umarım güzel olur, bizden haberler böyle
şu gdo muhabbeti benim de canımı çok sıktı, ama nereye el atsak başka bişey var, pastörize sütlerde de yığınla koruyucu katkı maddesi var, benim sütüm az olduğu için mamayı da mecbur vermek zorundayım, Allahıma emanet yavrularımız ne diyeyim
kocaman olmuş çato bey semoşum...[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
herkese ii akşamlarrrr
valla bu gidişle göz yumucaz herhalde
suda fena degil bakdelikafadulden bu gidişle öyle yapacaz