- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
cnm bebedorun manuel pompasını alırsan işini çok rahat görr bu durumlarda...kıslarr off çok kötüyüm bu ekgıda işini bi türlü becermedim biri bana yardım etsin
şimdi zehraya açkken ek gıda ver dedi doktorumuz okey ee cocuk doyuyo bu sefer beni emmiyo dün akşam gögsümde sütler birikti nasıl ağrıyoo hiç sağmamıştım sağma aletimde yok elimle sağ sağ kollarım koptuu
ee emzirip versem tokken agzına bişi sokmak ne mümkünn
saaat verdi ama benim kızım o saatlerde uyuyoo yemek canı istemiyoo
sibelllll bana yardım ettt
bu arada zehroşa tuppervareın ilk tabağım ilk bardağım kaşıklarını sipariş vericem bugün kullanan varmı aranızda memnunmusunuzz
dün gündüz 2 defa emzirbildim akşam gece sorun yok emiyodaa
canım ben ireme elma havuç armut suyu yada püresinden başka bşy vermyrmmm..bide yoğurta başlıcm henz başlamadm..verme şeklim şöyle oluyo günde 1 kere veriyorum gndüzleri 3 saattte içio sütünü.sütünü içtikten 1.30 yada 2 saat sonra veriyorum sonra tekrar süt saatine içioo sütünüü..bide böle dene istersen..
cnm ben binnura yazdğm gbi yapıyorm..
ya ewt emziriyorum hiçbişey wermedim..ama bu ay az alınca dr başla dedi.
ama tam soramadım sorcaklarımı.elma armut suyu,yoğurt muhallebi..
bunlardan vercm artık.zaten yağmur 4.5 aylık oldu.geceleri sıksık uyanıo bugün resmen ağladım gece sinirden..benimle birlikte hem emzirip hemnde ek gıda veren varsa paylaşssın benmle...
merhaba kızlar..
ek gıdalara geçiş gerçekten insanın kafasıı karıştırıyor..ama şimdiden meyve suları ve püreleri ile başlayınca ön hazırlık old. dşünüyorum.bölelikle kaşıkla yemeyi öğreniyorlar pürelere alışıyorlar..
1 ay sona rahatlarız inş tam anlamıyla..
bende sütaşın babymıx yoğurdunu alsam onu versem die düşünüyordum..