sayfalar oku oku bitmedi walla..en ler bile seçilmiş biz yokuz en ler arasındaa...
yağmur emdi şimdi uyuyo.bende çamaşır asıcam.
kuaföre gidicem,kayınvalide bakıcak yağmura.
yağmur bu ay 400 gr almış 6200 64 cm dr normal dedi zaten ek gıdaya geçince toparlanır emzirmeye dewam dio.ama istersem elma armut suyu,organik muhallebi,ewde yoğurt yapıp werilebilirmişim..
dr idrar tahlili istemişti bugün belli oldu sonuçlar 14 ün altındaysa sorun yokmuş bizim 10.
çökelek kıvamında çıkarıyordu yağmur çok az ,üüşütmeden kaynaklanabilir die tahlil yaptık..
bizden böyle kızlar.görüşmek üzere ben kaçtımmm
allah mekanını cennet eylesin gülincim kalanlara ömür versin
bu arada maşallah kızına tahlilin temiz çıkmasına da sevindimm
ya kızlar ben doğumdan sonraki bugünkü halimi koydum topiğimize hala aynı dana kadarım yani
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...iran-annelerinin-dogum-sonrasi-halleri-8.html
şengülçincim 5nci ayda başlanıyo
killosuna göre kullsnılıyo her kilo için 1 damla
valla biz kullanıyoruz ama kabızlık yapıyıoo sinir oluyorummm
günaydın herkese
bizim için gün iyi başladı ama demine kadar
elif koltuktan düştümafoldumben
yüzüstü düşmüş alnında ve burnunda iz var çok ağladı yavrum gözlerinden yaş geldi
tamda uyku saati gelmişti daha da çok ağladı ve ne kadar uyutmak istemesemde uyudu kaldı
çok üzüldüm inşallah bişeycik olmaz
geçmiş olsun cnm ya
cocuktur düşecek elbet ama insanın içi parcalanıyo heryerleri küçüçük bende çok korkuyom genelde yerde üst üste bişeyler serip yatırıyorum uyanıkken uyuyuncada salıncağında inş bişey yoktur tekrar geçmiş olsun cnm
sibel çok geçmiş olsun canım, uyuyosa da sık sık kontrol et bişey olmaz inşallah, Rabbim korusun tüm bebişlerimizi
sielim geçmiş olsun elif e ve sana korkma bişecik olmaz sık sık kontrol et canımmm
sibelcim bişey olmaz cnm bütün bebekler 1 kerede olsa düşüyolar gözden kaçırabiliyoruz işte.bnmkide salıncakta uyuyo bnde işlerimi yapıyorum allah korusun hepsini.
şengül biz 4.ayda başldık demire günde 7 damla veriyorum cnm.
semacım nbr nası gidiyo hayat çağatay nası?msn açılmıo facebooka giriyorum arada bazılarınızıda kaydettim kızlar adım zehra burdan fotolarıma bakabilrsiniz.burda eklemeyi pek beceremiyorum.
geçmiş olsun sibel allah korusun bişey olmaz inşallah
arkadaşlar yürüteç kullanan varmı daha erkenmi
bindirsem bişey olurmu acaba:uhm:
geçmiş olsun sibel allah korusun bişey olmaz inşallah
arkadaşlar yürüteç kullanan varmı daha erkenmi
bindirsem bişey olurmu acaba:uhm: