olsun bişey olmaz kat bence tadı daha da güzelleşiyo
ben daha önce yazmıştım bebelac ve milupa aynı firmanındiye sabah kahvaltılık peynir pekmezli de güzel onu da deneye bilirsin arzucum
sayfalar oku oku bitmedi walla..en ler bile seçilmiş biz yokuz en ler arasındaa...
yağmur emdi şimdi uyuyo.bende çamaşır asıcam.
kuaföre gidicem,kayınvalide bakıcak yağmura.
yağmur bu ay 400 gr almış 6200 64 cm dr normal dedi zaten ek gıdaya geçince toparlanır emzirmeye dewam dio.ama istersem elma armut suyu,organik muhallebi,ewde yoğurt yapıp werilebilirmişim..
dr idrar tahlili istemişti bugün belli oldu sonuçlar 14 ün altındaysa sorun yokmuş bizim 10.
çökelek kıvamında çıkarıyordu yağmur çok az ,üüşütmeden kaynaklanabilir die tahlil yaptık..
bizden böyle kızlar.görüşmek üzere ben kaçtımmm
binnurcum gerçekten bebeklerin kucağa alışmaması anne için çok rahat oluyorherkese günaydınn..
hoşgeldin sezen kızımın adaşı olduukaydirigubbakcemile5
sorma hülya zehrada çığlıklar içinde uyanıyor 2 gündür hiç böle uyanmazdı nie yapıyo bi yerimi ağrıyo anlamadım
dün bi çocuk gördüm bizimkilerden 1 ay küçük annesi kucagna aldı ağlıyo çocuk nie ağlıyo dedim
biz kucaga alıştırmadık kucaga alınınca rahatsız oluyo dedi nasıl şaşırdımm
öyle özendimki anlatamam yatırdı arabasına ordan bakındı durdu bi sakindiki yavrum anlatamam
benim cadıyı yanına götürdüm npcak die bagrıyo uzanmaya çalışıyo uzansa saçına yapışcakk
herkes o bebeğe ayy adam gibi çok sakin derken
benimkinede çok tatlı ama biras fena dediler oda nezakettenn
komşumda beni avutuyo olsun binnur yaramaz çocuk akıllı sen üzülme diyorr
bu da benim tosuncuk
[/IMG]
başın sağolsun canım..bebişede geçmiş olsun acil şifalar diliyorumherkese selamm,,pazar gecesİ dedemİ kaybettİk..apar topar İzmİre gİttİm.
BugÜn dÖndÜm evİme Çok kÖtÜ 3,4 gÜn geÇİrdİm.ÖlÜmÜn soĞuk yÜzÜyle karŞılaŞmak her zaman İnsanı mahvedİyor..bu arada yaĞmur tabİ bİraz mızmızlandı kalabalıktan.
Bende pek sokmadım kalabalıĞa..dr kontrolÜmÜz vardı..
ÇÖkelek gİbİ kusma Şİkayetİmİzİ sÖledİm,İdrar tahlİlİ İstedİ dr.bakalım bugÜn bellİ olcak.dr detaylarını anlatırım,geÇmİŞİde okuyamadım bİ ara okurum..
YaĞmuru emzİrİp yatırıp gelİyorummm..Şİmdİlİk hoŞÇakalınnn
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
günaydın hepinize
dehşet bir gece geçirdim
zeynep akşam 8de uyanmıştı sabah 5 e kadar uyumadı sakinde durmadı yırttı kendini allahım kafayı sıyırcaktım normal bi şekilde de ağlamıyo.dr aradık calpol vererin dedi.
calpolu verdik yarım saat te sızdı.yavrum demekki biyeri ağrıyodu.gece hiç bitmicek zannettim.
allahım tekrar yaşatmasın.
canım benm lohusalık 40 gün olması gerekirken giderek coğaldı ve dr a gittim bitmio die oda alttan baktı ve parca kalmış dedi içimi temizledi kazıdı yani resmen hem de uyusturmadan canımdan can gitti resmen ya off ne zordu ve onun üzerinde 5 kere regl oldum hala bi düzene girmedi
ay tövbe birdaha sogan yemem komşuya uydum soğan yedim kızım gece çok kötü oldu. sakın denemeyin.tecrübeyle sabittir süt yapıyo ama gazlı napim o sütü.
herkese selamm,,pazar gecesİ dedemİ kaybettİk..apar topar İzmİre gİttİm.
BugÜn dÖndÜm evİme Çok kÖtÜ 3,4 gÜn geÇİrdİm.ÖlÜmÜn soĞuk yÜzÜyle karŞılaŞmak her zaman İnsanı mahvedİyor..bu arada yaĞmur tabİ bİraz mızmızlandı kalabalıktan.
Bende pek sokmadım kalabalıĞa..dr kontrolÜmÜz vardı..
ÇÖkelek gİbİ kusma Şİkayetİmİzİ sÖledİm,İdrar tahlİlİ İstedİ dr.bakalım bugÜn bellİ olcak.dr detaylarını anlatırım,geÇmİŞİde okuyamadım bİ ara okurum..
YaĞmuru emzİrİp yatırıp gelİyorummm..Şİmdİlİk hoŞÇakalınnn
ben bebelacın sütlü meyveli pirinçlisini almıştm.ona meyve eklesem olmaz herhalde için varmış çünkü...
bende tarifie göre baya sulandırdım.tarifle gerçekten çok yogun oluyo.
maşallah yağmur hna.kaç aylık oldunuz.biz 5aylıkken 6kiloyuz.seninki normal canım...
dr bizdende idrar tahlili istedi ama bakalım nasıl vercez.çok zor oluyo
binnurcum gerçekten bebeklerin kucağa alışmaması anne için çok rahat oluyor
bizim iremde kucak bilmez alıştırmadık..
mesala bugün sabahtan bu saate kadar ev temizledim iremde kendi kendine oynadı durdu uyudu aradada..
maşallahhhh çok şeker bi bebğin var bayıldım annesiii....
allahım nazarlardan korusun
başın sağolsun canım..bebişede geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
merhaba hanımlar bugünde doluymuş topik..bende uyandıktan sonra direk temizliğe koyuldum mis gibi olduu..
iremde akıllı ca temizliğimin btmesni bekledii..Şeniz
Bu arada bebişler eklenmiş bol bol gözüm gönlüm açıldı maşallah hepsine çok tatlı olmuşlar
nurcum tam tosun ya bebişin maşhhh.. leocum başınzı sağolsun cnaım..
kızlar bi 3 saat uğramadım amma muhabbet olmuş maşallah, öncelikle tüm bebeklerimiz çoook tatlılar maşallah, nu bi ara etir de ısırayım bebişin yanaklarından yav, hepsine kırkbir kere maşallah
çok geçmişo olsun canım, inşallah bi daha olmaz
canım soğanın artırdığı sütü bebekler içeiyo malesef, benim de başımagelmişti sağıp dökmek zorunda kaldım malesef
başın sağolsun canım, Rabbim daha büyük acılar gösermesin
canım ben de az az vermeye aşladım, 30 cc suyla yapıp vibuçuk kaşık koyuyorum, gece mamasından sonra veriyorum biraz tok tutsun diye
havva canım geçmiş olsun inş bu gece mışıl mışıl uyur..
leo başın sağolsun canım..
nur maşallahhh yaa o ne yumuk bişi ölee benim kızı yanına koysak yavrusu gibi kalır..
saadett afiyet olsun ireme canm
bende zehroşuma sebze püresi yaaptım yarım havuç yarım kabak yarım patates bi çay kaşığı irmik
umarım yer dün çok iştahsızdı bugünde öyle zorlamak istemiyorumm ama yemiyoo
ya evet ona bende dikkat ettim aynı gerçekten.ama fiyat farkı çok var.bende bebelac aldım.sen hangini kullanıyosun??
cnm yağmur 4 ay 10 gün lük(27 haziran)
6200 geldi 200 kıyafet desek 6 kilo işte..aslında fena deil.ama bizim topikteki bebişlerin maşallahı var wallla 7 8 9 kilo:) şaka biyana her bebek aynı olmuyor tabiki..ben sadece emziriyorum,hatta dr dedim benim sütüm çok duru ve yağsız her annenin sütü bebeğe yarar dedi.tahlilde yapıştırıyosun kutuya:)delikafadulden bekliosun yarım saat içinde tahlile gidio bizim güzel çıktı şükür..inş seninde güzel çıkar cnmmmopuyorumnanaktan
kızlar sağolsunnn allah evlatlarımızın ana babalarımızın acıısını yaşatmasınnnn
havva canım geçmiş olsun inş bu gece mışıl mışıl uyur..
leo başın sağolsun canım..
nur maşallahhh yaa o ne yumuk bişi ölee benim kızı yanına koysak yavrusu gibi kalır..
saadett afiyet olsun ireme canm
bende zehroşuma sebze püresi yaaptım yarım havuç yarım kabak yarım patates bi çay kaşığı irmik
umarım yer dün çok iştahsızdı bugünde öyle zorlamak istemiyorumm ama yemiyoo
uyuttum bebeğimi pazarda yoruldu galiba :)) uyuyunca rahat ediyorum ya
kızlar bu adana bana yaramadı hersey o kadar lezzetli ki durduramıyorum kendimi
söylemeyim en iisi moralim bozluo sana bi hesaplama yapayım kendin bul matematiğin iiyse
200 böl 2 ye32 ekle
2 ye böl :))))))))