2009 Haziran Anneleri!!

sayfalar oku oku bitmedi walla..en ler bile seçilmiş biz yokuz en ler arasındaa...
yağmur emdi şimdi uyuyo.bende çamaşır asıcam.
kuaföre gidicem,kayınvalide bakıcak yağmura.
yağmur bu ay 400 gr almış 6200 64 cm dr normal dedi zaten ek gıdaya geçince toparlanır emzirmeye dewam dio.ama istersem elma armut suyu,organik muhallebi,ewde yoğurt yapıp werilebilirmişim..

dr idrar tahlili istemişti bugün belli oldu sonuçlar 14 ün altındaysa sorun yokmuş bizim 10.
çökelek kıvamında çıkarıyordu yağmur çok az ,üüşütmeden kaynaklanabilir die tahlil yaptık..

bizden böyle kızlar.görüşmek üzere ben kaçtımmm

olsun bişey olmaz kat bence tadı daha da güzelleşiyo

ben daha önce yazmıştım bebelac ve milupa aynı firmanındiye sabah kahvaltılık peynir pekmezli de güzel onu da deneye bilirsin arzucum

ya evet ona bende dikkat ettim aynı gerçekten.ama fiyat farkı çok var.bende bebelac aldım.sen hangini kullanıyosun??

maşallah yağmur hna.kaç aylık oldunuz.biz 5aylıkken 6kiloyuz.seninki normal canım...
dr bizdende idrar tahlili istedi ama bakalım nasıl vercez.çok zor oluyo

binnurcum gerçekten bebeklerin kucağa alışmaması anne için çok rahat oluyor
bizim iremde kucak bilmez alıştırmadık..
mesala bugün sabahtan bu saate kadar ev temizledim iremde kendi kendine oynadı durdu uyudu aradada..

bu da benim tosuncuk
[/IMG]
maşallahhhh çok şeker bi bebğin var bayıldım annesiii....
allahım nazarlardan korusun
başın sağolsun canım..bebişede geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

merhaba hanımlar bugünde doluymuş topik..bende uyandıktan sonra direk temizliğe koyuldum mis gibi olduu..
iremde akıllı ca temizliğimin btmesni bekledii..Şeniz
Bu arada bebişler eklenmiş bol bol gözüm gönlüm açıldı maşallah hepsine çok tatlı olmuşlar

kızlar bi 3 saat uğramadım amma muhabbet olmuş maşallah, öncelikle tüm bebeklerimiz çoook tatlılar maşallah, nu bi ara etir de ısırayım bebişin yanaklarından yav, hepsine kırkbir kere maşallah

çok geçmişo olsun canım, inşallah bi daha olmaz

ay tövbe birdaha sogan yemem komşuya uydum soğan yedim kızım gece çok kötü oldu. sakın denemeyin.tecrübeyle sabittir süt yapıyo ama gazlı napim o sütü.

canım soğanın artırdığı sütü bebekler içeiyo malesef, benim de başımagelmişti sağıp dökmek zorunda kaldım malesef

başın sağolsun canım, Rabbim daha büyük acılar gösermesin

ben bebelacın sütlü meyveli pirinçlisini almıştm.ona meyve eklesem olmaz herhalde için varmış çünkü...
bende tarifie göre baya sulandırdım.tarifle gerçekten çok yogun oluyo.

canım ben de az az vermeye aşladım, 30 cc suyla yapıp vibuçuk kaşık koyuyorum, gece mamasından sonra veriyorum biraz tok tutsun diye

maşallah yağmur hna.kaç aylık oldunuz.biz 5aylıkken 6kiloyuz.seninki normal canım...
dr bizdende idrar tahlili istedi ama bakalım nasıl vercez.çok zor oluyo

cnm yağmur 4 ay 10 gün lük(27 haziran)
6200 geldi 200 kıyafet desek 6 kilo işte..aslında fena deil.ama bizim topikteki bebişlerin maşallahı var wallla 7 8 9 kilo:) şaka biyana her bebek aynı olmuyor tabiki..ben sadece emziriyorum,hatta dr dedim benim sütüm çok duru ve yağsız her annenin sütü bebeğe yarar dedi.tahlilde yapıştırıyosun kutuya:)delikafadulden bekliosun yarım saat içinde tahlile gidio bizim güzel çıktı şükür..inş seninde güzel çıkar cnmmmopuyorumnanaktan

nurcum tam tosun ya bebişin maşhhh.. leocum başınzı sağolsun cnaım..

kızlar sağolsunnn allah evlatlarımızın ana babalarımızın acıısını yaşatmasınnnn

havva canım geçmiş olsun inş bu gece mışıl mışıl uyur..
leo başın sağolsun canım..
nur maşallahhh yaa o ne yumuk bişi ölee benim kızı yanına koysak yavrusu gibi kalır..
saadett afiyet olsun ireme canm
bende zehroşuma sebze püresi yaaptım yarım havuç yarım kabak yarım patates bi çay kaşığı irmik
umarım yer dün çok iştahsızdı bugünde öyle zorlamak istemiyorumm ama yemiyoo

canım hepsini bir haşlayıp püremi yaptın.koyu olmuyomu merak ettim?

kızlar bide bişey sorcam meyve püresini günde bi kezmi verebiliriz? bugün eşim vermiş ama becerememiş komik yarım elma suyu vermiş.

ya evet ona bende dikkat ettim aynı gerçekten.ama fiyat farkı çok var.bende bebelac aldım.sen hangini kullanıyosun??

aptamil sütlü pirinçli ve bebelac peynir pekmez
başka kullanmadım bunlarıda bir arkadaş var o deneyip söylüyo bende onun tavsiyesi ile alıp deniyorum armut püresini de o söyledi

leo cum atlamışım ya gerçekten başın sağolsun
çok zor allah kimsenin acısını yaşatmasın sıralı ölümler versin
bazen paranoyaklaşıyorum elif uyurken başında dikilip evlatlarımı ve bazı kötü şeyleri düşünüyorum
dünya boş iyi ve dolu dolu yaşamaya bakalım

binnur cum ben brokoli havuç ve patatesi buharda haşlayıp eziyorum ama ayrı ayrı yanına 2 tatlı kaşığı yoğurt koyuyorum bizimle sofrada oda oturup yiyiyor korktum karıştırmadım tadları karışırsa kötü olmuyo dimi bende deneyim irmik olayını bende duymuştum
ama ilginçtir benim kız ekmeğe hasta çok seviyo biz yerken ağzını açıp istiyor sanki bir iki kere yumuşak yerinden verdim alışmasın istemem ama....

uyuttum bebeğimi pazarda yoruldu galiba :)) uyuyunca rahat ediyorum ya
kızlar bu adana bana yaramadı hersey o kadar lezzetli ki durduramıyorum kendimi

uyuttum bebeğimi pazarda yoruldu galiba :)) uyuyunca rahat ediyorum ya
kızlar bu adana bana yaramadı hersey o kadar lezzetli ki durduramıyorum kendimi

valla canım senin Adana nın yemeklerinden iştahın açık ya ben ne yapayım kendimi durduramıyorum hamileyken bi alıştım yemeye durdurabilene aşkolsun
ama senin resmine baktım hiçte okadar fazla kilolu durmuyorsun
kaç kilosun:uhm:

söylemeyim en iisi moralim bozluo sana bi hesaplama yapayım kendin bul matematiğin iiyse

200 böl 2 ye32 ekle
2 ye böl :))))))))

söylemeyim en iisi moralim bozluo sana bi hesaplama yapayım kendin bul matematiğin iiyse

200 böl 2 ye32 ekle
2 ye böl :))))))))

ooooooooooo ozaman ben hiç söylemeyeyim
senin kilon iyiymiş canım
ben 77 kiloyum
ama Allahtan bir mani çıkmazsa 6.ayımız dolsun rejime başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…