- 2 Haziran 2009
- 1.614
- 2
havva canım geçmiş olsun inş bu gece mışıl mışıl uyur..
leo başın sağolsun canım..
nur maşallahhh yaa o ne yumuk bişi ölee benim kızı yanına koysak yavrusu gibi kalır..
saadett afiyet olsun ireme canm
bende zehroşuma sebze püresi yaaptım yarım havuç yarım kabak yarım patates bi çay kaşığı irmik
umarım yer dün çok iştahsızdı bugünde öyle zorlamak istemiyorumm ama yemiyoo
saol cnm teşekkür ederim..
leo cum atlamışım ya gerçekten başın sağolsun
çok zor allah kimsenin acısını yaşatmasın sıralı ölümler versin
bazen paranoyaklaşıyorum elif uyurken başında dikilip evlatlarımı ve bazı kötü şeyleri düşünüyorum
dünya boş iyi ve dolu dolu yaşamaya bakalım
kötü şeyler düşünme canım,allah evlatlarımızı bağışlasın...
allah mekanını cennet eylesin gülincim kalanlara ömür versin
bu arada maşallah kızına tahlilin temiz çıkmasına da sevindimm
saol narencim,ama benim adım ilke d-gabbana nın ismi gülin:)
tahlile bende sewindim cnm saol...
ya kızlar ben doğumdan sonraki bugünkü halimi koydum topiğimize hala aynı dana kadarım yani
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...iran-annelerinin-dogum-sonrasi-halleri-8.html
tesekkür ederiz kızlar...:asigim:tostiğim hepinize öpücük yolluyoropuyorumnanaktan
ilkecim basınız sagolsun allah geride kalanlara uzun ömürler versin..
saol cnm tşk..
birisi vefat etmiş sanrım ama geçmişi okumadım kimin yakını oldugunuda anmamadım
ama Allah rahmet eylesin kalanlarına ömürversin inşallah
ewt cnm ben dedemi kaybettim..allah razı olsun saol
ilkecim başınız sagolsun allah geride kalanlara sabır versin.
saol cnm tşk ederim
bende yeni eve geldim bizizmde günlerimiz başladı cumaları.lokalde oluyor akşam 8 de başladı yeni bitti.kızıma babası baktı çok akıllı durmuş. ayagında sallamış uyutmuş. böyle çocuğa bakmaya ne var çok uslu diyo.artık baktıya tamam gündüz durmuyor desemde inanmaz. ne oynamdım ama ohh rahatladım valla.artık hercuma ordayım.
ay biz geç mi kaldık dr.bir şey söylemedi ki kızım 4 ay 19 günlük 69 cm bor 7.200 kilosu .kaç damla kullanmam gerkiyor şimdi dün sağlık ocağına gittim ferro sanol verdi ama dr.danışıp kullanayım diyorum
cnm benim dr ferro sanol kabız yapıyo dedi,başka bitane önerdi ben onu kullanıcam...
kızlar bu arada dün akşam kuru fasülye yedim uyuyan kıızım sabaha kadar gaz çıkardı..
ya halamı dikkat edicez yediklerimize..ben bişey olmaz artık die yedimm.
uykusuzluktan başım ağrıyo.kayınvalidede gezmeye gitmiş ona bırakcaktım yağmuru..
en iyisi bende çıkayım dışarıalkisalkisalkis