Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nur cum bu çok tatlı bir tosintos
tam ısırmalık allah nazarlardan korusun
adet görmemen önemli değil 2 yıl olmayan bile gördüm ancak rutin kontrol için tabi git hayatım
ben henüz ek gıdaya başlamadım emelcim 5. ayı doldursun diyet listesi vercem ddedi aile hekimimiz onun için bilemiyorum nasıl yapılır
nur ilahi ya ağzı yüzü pek tatlı ya tam ısırmalık senin tostos
bende sadeced kucagıma oturutyorum tek başına hiç oturtmuyorum oturtursam da yanında oluyorum mutlaka
hoşgelidn sezen kızının da maşallahı var nazar değmesin
hülü bence de huysuzluğunun bi sebebi vardır mesela defne ne zaman huysuzluk yapsa ya kalabalık oldugu için ya karnı aç ya da agrsııs varsa yapıo ha bir de uykusu geldiğinmde ortalığı yıkıyor resmen
Canım kıyamam zaynebime, geçmiş olsun, dişimi ağrıdı acaba, bir çıkarsalar artık, ne zormuş
maşallah yanaklara bak nazar değmesin
Canım çok zor olmuş senin, geçmiş olsun, ben muyaneden bile korkuyorum, kırkımda gittim, çok bağırdım doktor zorlamıyım madem dedi bıraktı, smear falan alamadı yani
ben altıncı aya girdikten sona destekli oturtturmaya başladım canım
havvcım geçmiş oslun canım ya.. yavrum demek bir yeri ağrımış.inş iyleşsin cnaım..
havvacım aynı durumdayız dünden beri bu zilli tam uyumadı şimdide ellerini kemiriyo çok fena bi şekilde vermeyincede kızıyo sinirleniyo ağlıyo çok komik oluyo ya ağzını açıyo ellerini arıyo kaydirigubbakcemile3
hep böle sürmez havvacım diş falan cıkaracaktır düzelir uykusu merak etme sen
evet canım can sıkıcı bi durum o ama sen de ihmal etme git.bi de pardon ama nıye kurtaj oldun lohusayken.bıldığimiz kürtaj mı yanı?
ne ghüzel işte güler yüzlü bi ailesinizzemuszemus
geçmiş olsun canım.
sonunda ekleyebildim ..
oooo bugün kalabalığız maşallah 14 kullanıcı okuyor :)
veeeeeeeee işteeeeeeee elif hn ınnnnnnn fotoları
evet ya beceremedim uzun zamandır resim eklemeyince