Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewet canım saat kavramı sıkıntılı, bizimki şu an uyuyo mesela uyurken memeyi dayayıp emziriyorum da ek gıdayı versem uykusu dağılacak huysuzlaşacak...zaten biberonu da ağzına sürmüyo ittiriyo.mecbur kaşıkla yiyecek.
bizimkide seviyo tatları ama tostik üşeniyo sürekli kaşığa ağzını açmaya istiyoki emsin sürekli bu tatlar da oradan gelsindelikafadulden
herkese günaydınn..
hoşgeldin sezen kızımın adaşı olduukaydirigubbakcemile5
sorma hülya zehrada çığlıklar içinde uyanıyor 2 gündür hiç böle uyanmazdı nie yapıyo bi yerimi ağrıyo anlamadım
dün bi çocuk gördüm bizimkilerden 1 ay küçük annesi kucagna aldı ağlıyo çocuk nie ağlıyo dedim
biz kucaga alıştırmadık kucaga alınınca rahatsız oluyo dedi nasıl şaşırdımm
öyle özendimki anlatamam yatırdı arabasına ordan bakındı durdu bi sakindiki yavrum anlatamam
benim cadıyı yanına götürdüm npcak die bagrıyo uzanmaya çalışıyo uzansa saçına yapışcakk
herkes o bebeğe ayy adam gibi çok sakin derken
benimkinede çok tatlı ama biras fena dediler oda nezakettenn
komşumda beni avutuyo olsun binnur yaramaz çocuk akıllı sen üzülme diyorr
koca adam olmuş bu vildan ya maşallah güleryüzlüymüş furkanda
ben gitmedim pap smear a elazığdaki drum cagırmıştı adnada da gitmedim dr u ii değil ya inanaın gidesim gelmio hastane de berabt henüz ii bi özele de rastlamadım aslında ihmal etmemek gerekio sibelcim en iisini sen yapıosun
ama en son lohusalıkta yatıp küretaj olmustum ne yazıkki erbat bişey ya
ne ghüzel işte güler yüzlü bi ailesinizzemuszemussorma ya yüzüne gülene gülüo aynı ben :) gerci babasıda öledir 32 diş görünür genelde :)
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
günaydın hepinize
dehşet bir gece geçirdim
zeynep akşam 8de uyanmıştı sabah 5 e kadar uyumadı sakinde durmadı yırttı kendini allahım kafayı sıyırcaktım normal bi şekilde de ağlamıyo.dr aradık calpol vererin dedi.
calpolu verdik yarım saat te sızdı.yavrum demekki biyeri ağrıyodu.gece hiç bitmicek zannettim.
allahım tekrar yaşatmasın.
nazancım aç olduğu bildiğin ve yeni uyandığında tattıracaksın bir de böyle dene istersen
uyaınca hemen memeyi emerse kaşığı reddeder
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
günaydın hepinize
dehşet bir gece geçirdim
zeynep akşam 8de uyanmıştı sabah 5 e kadar uyumadı sakinde durmadı yırttı kendini allahım kafayı sıyırcaktım normal bi şekilde de ağlamıyo.dr aradık calpol vererin dedi.
calpolu verdik yarım saat te sızdı.yavrum demekki biyeri ağrıyodu.gece hiç bitmicek zannettim.
allahım tekrar yaşatmasın.
merhaba herkese..maşallah ilk kez topiği bu kadar kalabalık gördüm.ne zamandır gelemiyorum vakit bulup da..geçmişi şöyle vaktimin bol oldugu bir zaman okurum artık...
biz de durumlar aynı..ama uykumuz sanki biraz daha düzene girdi..maşallah diyim de..
ek gıdaya geçmedim daha...haftaya kontrolümüz var bakalım ne diyecek dr umuz..