Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım maşallah koca adam olmuş ya
bu da benim tosuncuk
[/IMG]
yüklemeyi başaramadım :)))
Canım çok sevindim maşallah kuzuna, hep mışıl mışıl uyusungünaydın canlarım, umarım güzel bi gün geçiririz,
havva canım, sanırım süt için soğan yiyorum demişin, pişmiş de olsa gaz yapıyo soğan, ben bi kere denedim kızım iki gün ağladı, bi de yediklerini kontrol et istersen, ayrıca süt ve süt ürünleri de çok gaz yapar, özellikle de bebişde inek sütü alerjisi varsa,
şekerkız canım sayende bu gece güzel uyuduk, zavallı kızım açlıktan uyuyamıyomuş, akşamdan süt sağdım, gece hem emzirdim hem ondan verdim, geceleyin 80 cc süte tav oldu yavrum :)), 10 da yattı, 3 ve 6 da emdi, 8 de uyandı, çoook şükür ve de maaşallah
Kahvaltı olarak ne veriyorsun canım?günaydın biz kızımla kahvaltımızı yaptık hepsini bitirmesede yedi çoğunu yoğurt yemiyo öğlen yoğurt corbası yapayım kızıma dedim
Sezen hoşgeldin aramıza,Allah bağışlasın yavrunu, Bir zehramız daha oldu demek :)slm hanımlar bende aranıza yeni katıldım,8 haziran doğumlu zehra isminde kızım var,kızım cok mızmız akşama kadar uğraştırıyor,allah tüm annelere kolaylık versin,umarım güzel paylaşımlar olur,öpüyorum hepinizin kuzularınıa.s.
çalışan anneler yapıyormuş genelde canım, anne sütü bile 3 ay duruyor buzlukta, çorbada durur herhalde, benim 6 günlük çorbam hazır :)maşallah oğluşuna afiyet olsun bende aynı dediğin gibi yapıyorum ama buzluk işini bilmiyordum 2 günden sonra kalanı döküyordum .
Yoğurt çorbasını hazır yoğurttanmı yapıyorsun nazcım ?bütün bebekler gördüğüm kadarıyla yogurt corbasını sevio acaba ek gıdaya gecince verebilirmiyiz bir de rondoya zararlı denilio ne kadar doğru bilmiorum
Ama kucağa almak gerekiyormuş bebekleri , anne kokusuna ihtiyaçları var, psikolojik gelişimi için önemli, yazık yavrucuğa ama (herkese günaydınn..
hoşgeldin sezen kızımın adaşı olduukaydirigubbakcemile5
sorma hülya zehrada çığlıklar içinde uyanıyor 2 gündür hiç böle uyanmazdı nie yapıyo bi yerimi ağrıyo anlamadım
dün bi çocuk gördüm bizimkilerden 1 ay küçük annesi kucagna aldı ağlıyo çocuk nie ağlıyo dedim
biz kucaga alıştırmadık kucaga alınınca rahatsız oluyo dedi nasıl şaşırdımm
öyle özendimki anlatamam yatırdı arabasına ordan bakındı durdu bi sakindiki yavrum anlatamam
benim cadıyı yanına götürdüm npcak die bagrıyo uzanmaya çalışıyo uzansa saçına yapışcakk
herkes o bebeğe ayy adam gibi çok sakin derken
benimkinede çok tatlı ama biras fena dediler oda nezakettenn
komşumda beni avutuyo olsun binnur yaramaz çocuk akıllı sen üzülme diyorr
Maşallah furkanıma koca adam olmuş, uzun boylu olcak annesi
nur bu tosuncuk değil canım tostosuncukkkk maşallah ya bay yanak :)
ben doğumdan bu yana hala adet olmadım...dr a gideyim diyorum hiç vakit yok...smear yaptırmadım ben hala..
hey maşşalah kocaman olmuşlar ya neçabuk büyuyorlar
havvacım aynı durumdayız dünden beri bu zilli tam uyumadı şimdide ellerini kemiriyo çok fena bi şekilde vermeyincede kızıyo sinirleniyo ağlıyo çok komik oluyo ya ağzını açıyo ellerini arıyo kaydirigubbakcemile3
maşallah vildancım oğluşuna kocaman olmuş yaff yerim onu
narencim defne babaya kur yapıyo he bak zilliye çok tatlı maşallah
dünürüm kız ne etmişin oğluşumu öle az yedir kız benim kızım cılız seninki tombul gerçi benim kız senin oğluşu eritir çok fena çünkü maşallah kuzuma çok tatlı o yanaklarını ısırırım onun he az yedir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım kıyamam zaynebime, geçmiş olsun, dişimi ağrıdı acaba, bir çıkarsalar artık, ne zormuşkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
günaydın hepinize
dehşet bir gece geçirdim
zeynep akşam 8de uyanmıştı sabah 5 e kadar uyumadı sakinde durmadı yırttı kendini allahım kafayı sıyırcaktım normal bi şekilde de ağlamıyo.dr aradık calpol vererin dedi.
calpolu verdik yarım saat te sızdı.yavrum demekki biyeri ağrıyodu.gece hiç bitmicek zannettim.
allahım tekrar yaşatmasın.
maşallah yanaklara bak nazar değmesinbu da benim tosuncuk
[/IMG]
Canım çok zor olmuş senin, geçmiş olsun, ben muyaneden bile korkuyorum, kırkımda gittim, çok bağırdım doktor zorlamıyım madem dedi bıraktı, smear falan alamadı yanicanım benm lohusalık 40 gün olması gerekirken giderek coğaldı ve dr a gittim bitmio die oda alttan baktı ve parca kalmış dedi içimi temizledi kazıdı yani resmen hem de uyusturmadan canımdan can gitti resmen ya off ne zordu ve onun üzerinde 5 kere regl oldum hala bi düzene girmedi
ben altıncı aya girdikten sona destekli oturtturmaya başladım canımbu arada siz bebişleri oturtuyo musunuz?
geçen ay doktor oturtabilirsin dedi ama ben netten baktım 6 ay diyo..
ben de kıyamadım bişey olursa diye.sadece kucakta destekli oturuyo, koltuğa falan oturtup koymadık henüz.