2009 Haziran Anneleri!!

dsc04059s.jpg

ela bu kahvaltıyla ben enrji deposu olurdum herhalde iiki ben yemiorum :))

bakalım bizim dr ne verecek hemn burada paylaşacagım

ela bu kahvaltıyla ben enrji deposu olurdum herhalde iiki ben yemiorum :))

bakalım bizim dr ne verecek hemn burada paylaşacagım

ya dr lar hep böyle karışık kuruşuk bulamaçlar veriyo yapıp bakıyorum ben yiyemiyorum o nasıl yesin diyorum ve o da yemiyor
zeynebe yediremedim bakalım elif yermi denmedim ama sanmıyorum bir keresi elma ya havuç ekledim yemedi

FURKANA VE ELıFE KOCAMAN Bı MAŞALLAHHH...
tam ısırmalık oldu bu haziran bebişleri...

soğanı bende denicektim vazgeçtim hemen, geçmiş olsun zeynepciğe...

dünür ben kucakta bile oturtmuyorum daha, doktor 6 aydan önce asla dedi. sanırım 6. aya girince değil bitirince oturcak bizim tosbik...doktor amcamız öle dedi walla.

ahh bebiklere bak yaa hepsi çok tatlı çok güzel maşallah

nilaycım efoş çok tatlı hele o kapşonlu hali kartpostal gibi maşallah reklam bebeklerine benziyo maşşalh

herkese selamm,,pazar gecesı dedemı kaybettık..apar topar ızmıre gıttım.
BugÜn dÖndÜm evıme Çok kÖtÜ 3,4 gÜn geÇırdım.ÖlÜmÜn soĞuk yÜzÜyle karŞılaŞmak her zaman ınsanı mahvedıyor..bu arada yaĞmur tabı bıraz mızmızlandı kalabalıktan.
Bende pek sokmadım kalabalıĞa..dr kontrolÜmÜz vardı..
ÇÖkelek gıbı kusma Şıkayetımızı sÖledım,ıdrar tahlılı ıstedı dr.bakalım bugÜn bellı olcak.dr detaylarını anlatırım,geÇmıŞıde okuyamadım bı ara okurum..
YaĞmuru emzırıp yatırıp gelıyorummm..Şımdılık hoŞÇakalınnn

benim kızım delürdü ya ıhı ihi ühü diyo güya gülüyo ama sinirlenerek gülüyo ne yaptığı belli değil zaten bi öle bi böle kaydirigubbakcemile3

ahh bebiklere bak yaa hepsi çok tatlı çok güzel maşallah

nilaycım efoş çok tatlı hele o kapşonlu hali kartpostal gibi maşallah reklam bebeklerine benziyo maşşalh

:) saol bitanem bazen güzel pozlar yakalayabiliyoruz bazende asla poz vermiyor bebişler...
ama her halleri güzel dimi melek gibiler bütün bebekler..

herkese teşekkür ederim
tüm bebişler çok tatlılar
annelerini üzmesinler uysunlar mamalarını yesinler başka isteğimiz yok ki dimi ama :emir_bebek:

X