2009 Haziran Anneleri!!

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

günaydın hepinize
dehşet bir gece geçirdim
zeynep akşam 8de uyanmıştı sabah 5 e kadar uyumadı sakinde durmadı yırttı kendini allahım kafayı sıyırcaktım normal bi şekilde de ağlamıyo.dr aradık calpol vererin dedi.
Calpolu verdik yarım saat te sızdı.yavrum demekki biyeri ağrıyodu.gece hiç bitmicek zannettim.
Allahım tekrar yaşatmasın.

canım çok geçmiş olsun.allah bir daha yaşatmasın.şimdi iyiymi zeynebimiz.ne zaman geliyorsunuz tanıştıralım çocukları.vallah farketmez ya gelin yada haber verin gelelim önümüzdeki hafta .ama görüşelim.

bu da benim tosuncuk
1581.jpg
[/IMG]

MAŞALLAH MAŞALLAH ÇOK TONTON.:nazar:

ben doğumdan bu yana hala adet olmadım...dr a gideyim diyorum hiç vakit yok...smear yaptırmadım ben hala..

niye üzülüyorsun ki bende olmadım.bazı insanlar olmuyormuş 8-9 ay bizde onlardanız sanırım.ama yinede olsak iyi olurdu ben bazen korkuyorum.2. Gelmesin diye.

maşallah vildancım oğluşuna kocaman olmuş yaff yerim onu

narencim defne babaya kur yapıyo he bak zilliye çok tatlı maşallah

dünürüm kız ne etmişin oğluşumu öle az yedir kız benim kızım cılız seninki tombul gerçi benim kız senin oğluşu eritir çok fena çünkü maşallah kuzuma çok tatlı o yanaklarını ısırırım onun he az yedir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
SAĞOL CANIM.BUNLARIN HEPSİ AYNI BABAYA BAYILIYORLAR.BENDE KIZIYORUM EMEĞİ VEREN BİZ KAYMAĞA YİYEN ONLAR.FURKAN NE ZAMAN HUZURLU OLSA BABADA .ACIKINCA ,AĞLAYINCA, ALTI KİRLENİNCE,UYKUSU GELİNCE BENDE.GÜLÜNCE BABADA.:jeyyar:

bu arada siz bebişleri oturtuyo musunuz?
Geçen ay doktor oturtabilirsin dedi ama ben netten baktım 6 ay diyo..
Ben de kıyamadım bişey olursa diye.sadece kucakta destekli oturuyo, koltuğa falan oturtup koymadık henüz.

aslında oturtmuyorum ama akşam hafif yatık şekilde fotoğraf için oturttum.

nilaycım bu kapşonludan defne hanımında var cok tatlı oluyorlar ya bu kapşonlusuna bayılarak aldım ben

saol vildancım gerci foto için giydirdim havalar birden ısındı yazgibi oldu yine adana :) hava cok sıcak buyrun gelin dicem hepiniz ayr yerdesiniz ne güzel kamelyada cay içerdik :)

bizim kızın dişler de bişey yok daha bence çok geç çıkaracak gibi geliyo
dr en son kontrolde en az 1 ay hiç bişey yok dedi
bence ne kadar geç olursa olsun geç olsun da güç olmasın dimi ama

allah sizlerede sabır versin benim zeynep 6 ayda bir başladı mısır patlağı gibi arka arkaya 8 diş çıkardı zaten uykusuz du zilli öttürmüştü beni iğne ipliğe dönmüştüm
ayy benimkide çok huıysuz eli hep ağzında ısırıyo sürekli bide sinirleniyo çok ellerini tutuyorum ağzını açıyo ellerini istiyo vermeyincede sinirleniyo ellerini ısırmak istiyo bende öle olucam galiba şimdiden çok huysuz mızmız

dünür senin damat boylu poslu şimdiden:nazar:günde 2 kez 90 cc veriyordum mamayı..mama vermiyorum artık sadece anne sütüyle yetiniyor zaten ..şu ek gıdalara geçseydik bir..senin kız eritsin oğlumu...yoksa tostik popoyu kaldıramıyor..
verme canım anne sütüyle doyuyosa mama verme gerçi seninkine heşey yarıyo olabilir olsun iyi bak oğluşuma kızım zaten muma döndürür onu vallsen şimdiden iyi bak hayatım

ben henüz ek gıdaya başlamadım emelcim 5. ayı doldursun diyet listesi vercem ddedi aile hekimimiz onun için bilemiyorum nasıl yapılır

nur ilahi ya ağzı yüzü pek tatlı ya tam ısırmalık senin tostos

bende sadeced kucagıma oturutyorum tek başına hiç oturtmuyorum oturtursam da yanında oluyorum mutlaka

hoşgelidn sezen kızının da maşallahı var nazar değmesin

hülü bence de huysuzluğunun bi sebebi vardır mesela defne ne zaman huysuzluk yapsa ya kalabalık oldugu için ya karnı aç ya da agrsııs varsa yapıo ha bir de uykusu geldiğinmde ortalığı yıkıyor resmen
evet dün kaynanam kuran okutturdu evde kadınlar felan geldi ee haliyle bende gittim çok huysuzlandı nazar değdi galiba dün akşamda annemlere gittik su boruları patlamıştı eşimin abisi o işlerden anlıyo o gidiyoken bende gideyim dedim ordada pek uyumadı huysuzluğu ondandı galba bide sobayı çok yakmışım yaktı kavurdu bizi kızım ondanda huysuzdu yani dün huysuz olması için birsürü sebeb vardı ama bugün biraz daha iyi

:) saol bitanem bazen güzel pozlar yakalayabiliyoruz bazende asla poz vermiyor bebişler...
ama her halleri güzel dimi melek gibiler bütün bebekler..
aynen canım herhalleri çok güzel melek onlar ya melekler herzamna güzel olur
SAĞOL CANIM.BUNLARIN HEPSİ AYNI BABAYA BAYILIYORLAR.BENDE KIZIYORUM EMEĞİ VEREN BİZ KAYMAĞA YİYEN ONLAR.FURKAN NE ZAMAN HUZURLU OLSA BABADA .ACIKINCA ,AĞLAYINCA, ALTI KİRLENİNCE,UYKUSU GELİNCE BENDE.GÜLÜNCE BABADA.:jeyyar:
aynen canım ama babacılar evet acıkınca ihtiyacı olunca bizde keyif için onlarda bende kızıyorum ama anneler herzaman daha fedakarlar bablar hazır bebeği seviyolar ne yoruluyolar ne stresleri oluyo acaba bişimi oldu dşye düşünmüyolar daha rahatlar yani keşke bizde onlar kadar rahat olabilsek

nilaycım bu kapşonludan defne hanımında var cok tatlı oluyorlar ya bu kapşonlusuna bayılarak aldım ben
oyyy bununda kapşonu varmış çok yakışmış canım bende bulabilirsem burdan alıcam koydum kafama zaten bayramlık alıcaktım bide üzerine kapşonlu bişi alıcam diyodum bulursam bundan alıcam çok yakışıyo ama yaa çok tatlı oluyolar a.s

ay maşallah bebişlerimize.kocamannnn olmuşlarrr...defne efe kapşonlu hırkalarınız pek şıkmış hakkaten...
benden işden geldim.kurban bayramına kadar izinliyim.sonrasıda ücretsiz izin başlıcak galiba.
kızımda babasına hiç nazlanmamış.eve girdiğimde beni yabancıladı.hemen unutuyo yaaa..
bizim kız kaşık mamasınıda pek sevmedi.ama zorla vermeye çalışıyorum.
bu arada yaptıgımız çorbaları buz dolabının normal rafında kaç gün tutarız.ben günlük yapılması gerekiyo diye biliyodum.

herkese günaydın tekrar biz kızımla kahvaltı ettik geldik
kahvaltıda sütlü pirinçli kaşık maması verdim içine armut püresi ekledim kutuda da yazıyor ama bana arkadaş tavsiye etti burdan çok güzel oldu elif daha çok sevdi böyle tavsiye ederizzz

binnurcum böylece kabızlığada çözüm olur dimi
arzucum ben de 150 cc yapmıyorum o çok olur ben göz kararı yiyeceği miktar kadar kaseye ılık su koyup yavaş yavaş mama ekliyorum elif biraz sulu seviyor 2 dk bekleyince zaten koyulaşıyo mama zaten tavsiyem göz kararı yap ben de herşeyi ölçülü yapmayı severim ama böyle oldu napalım

ben bebelacın sütlü meyveli pirinçlisini almıştm.ona meyve eklesem olmaz herhalde için varmış çünkü...
bende tarifie göre baya sulandırdım.tarifle gerçekten çok yogun oluyo.

ay inan çalışmaya başlasam napcam bilmiorum arzu alıştım rahata evde :KK43: sen başladın demek bakıcı bulabildin mi peki

bu arada tesk ederiz canım

ay inan çalışmaya başlasam napcam bilmiorum arzu alıştım rahata evde :KK43: sen başladın demek bakıcı bulabildin mi peki

bu arada tesk ederiz canım

yok bende başlamadım aslında.parça parça izin alıyodum.iznim bitmişti.bugün yarım gün ugradım.pazartesi itibariyle bayrama kadar izinliyim.
ama varya işyerinde okadar bunaldımki aklımda asyada kaldı.kendimi dışarı zor attım.

ben bebelacın sütlü meyveli pirinçlisini almıştm.ona meyve eklesem olmaz herhalde için varmış çünkü...
bende tarifie göre baya sulandırdım.tarifle gerçekten çok yogun oluyo.

olsun bişey olmaz kat bence tadı daha da güzelleşiyo

ben daha önce yazmıştım bebelac ve milupa aynı firmanındiye sabah kahvaltılık peynir pekmezli de güzel onu da deneye bilirsin arzucum

X