2009 Haziran Anneleri!!

saadetcim babası 8 aylıkken yürümüş ben yasımda yürümüşüm eger babaya cekerse erken yürüyebilir :nazar::nazar:

bütün bebekler gördüğüm kadarıyla yogurt corbasını sevio acaba ek gıdaya gecince verebilirmiyiz bir de rondoya zararlı denilio ne kadar doğru bilmiorum

bizim tulumumuzu facebooktan gördnncanım :) daha ona olmuyoruz. Ama daha incelerini denedim dediğin gibi 6 aylıklar olmuyo.ayaları kısa geliyo.bende hep iki parça aldım daha kullanışlı oluyor.

Maşallah canı insan çok mutlu oluyor demi.
Darısı emeklemelere

ben hiç tulum giydiremedim.hiç rahat değil.2 tane vardı onlarıda 1 defa giydi küçük kaldı bir daha hiç almadım.

burda ok samimi oldugum bi arkadasım var oğlu var cok tatlı 4 aylııken 10 a yakındı kilosu dedi sumocu gibiymiş şimdi 1yas 5 aylık ve 10 kilo 400 grm bebeklerin gelişimi duruyor bir yerden sonra 5 aydır aynı kiloda dio kız

herkese günaydınn..
hoşgeldin sezen kızımın adaşı olduukaydirigubbakcemile5
sorma hülya zehrada çığlıklar içinde uyanıyor 2 gündür hiç böle uyanmazdı nie yapıyo bi yerimi ağrıyo anlamadım
dün bi çocuk gördüm bizimkilerden 1 ay küçük annesi kucagna aldı ağlıyo çocuk nie ağlıyo dedim
biz kucaga alıştırmadık kucaga alınınca rahatsız oluyo dedi nasıl şaşırdımm
öyle özendimki anlatamam yatırdı arabasına ordan bakındı durdu bi sakindiki yavrum anlatamam
benim cadıyı yanına götürdüm npcak die bagrıyo uzanmaya çalışıyo uzansa saçına yapışcakk
herkes o bebeğe ayy adam gibi çok sakin derken
benimkinede çok tatlı ama biras fena dediler oda nezakettenn
komşumda beni avutuyo olsun binnur yaramaz çocuk akıllı sen üzülme diyorr

bizimkiler değişik anacım bende kimin bebeğini görsem çok uslu benimkini görenler hep böle mızmızmı diyolar bende malesef diyorum ama çokta meraklı herşeye el atıyo tutp öğrenmek istiyo gerçekten öle bebekler daha akıllı oluyo yürümeye başlasınlar artık bize yük olmazlar kucakta taşımayız daha allahım sağlık verisn hepsine zamanı gelince onlar uslanır

binnurcum, kendimizi öyle avutucaz apalı, yaramaz çocuk akıllı olur, ayrıyetten de büyüyünce daha uslu olur, sanırım tüm cadılık haklarını şimdi kullanıyolar :))

sanrım bütün bebişler huzursuz diş olabilir bizimde 10 gündür gece uykumuz yok gündüz zaten yoktuda 3te kalkıyo oynıcaz gülüyo sonra çığlık atarak ağlyı bilmiyorum bende de ne uyku ne düzen kaldı artık hep böylemi olcak yoksa büyüdükce huylarıda değişiyo sanırım

kucaga alınca ağlıyo cocuk yaa hala düşündükçe şaşırıyom benimki kucak hastası kucaga alınca yemeği uykuyu unutur
ki artık çogu zaman kucak bile fayda etmiyor
yok hülyacım yürüyünce daha fena olurlar bence şimdiden herşeyi fırlatıp atyo o zaman nparıs bilmem
benim umudum emekleme dönemi en azından az kucak ister...
mümine senin daha zor uyumuyo senin prenses dime
nasıl bugünlerde uyuyomu peki??

herkese günaydın tekrar biz kızımla kahvaltı ettik geldik
kahvaltıda sütlü pirinçli kaşık maması verdim içine armut püresi ekledim kutuda da yazıyor ama bana arkadaş tavsiye etti burdan çok güzel oldu elif daha çok sevdi böyle tavsiye ederizzz

binnurcum böylece kabızlığada çözüm olur dimi
arzucum ben de 150 cc yapmıyorum o çok olur ben göz kararı yiyeceği miktar kadar kaseye ılık su koyup yavaş yavaş mama ekliyorum elif biraz sulu seviyor 2 dk bekleyince zaten koyulaşıyo mama zaten tavsiyem göz kararı yap ben de herşeyi ölçülü yapmayı severim ama böyle oldu napalım

günaydın kızlar....
Ahmetin uykularına nazar değdi..
geceleri fosur fosur uyuyodu, şimdi sabaha kadar sızlanıp duruyo...
sabah yorgunluktan ben uyudum o hala uyanıktı..yanıma almıştım artık 9 gibi o da uyumuş. aç diye bi ara aldım emzirdim hala uyuyo..sanırım beni yataktan kovunca rahatladı sıpacık..

ya ben ek gıda işini beceremeyeceğim sanırım ..
sabahları(uyanınca o da öğleni buluyo artık) elma suyu akşamları da armut püresi veriyorum o kadar.
kendi sütümden yoğurt yapayım dedim ayran oldu. devam sütlerinden deniycem cesaret edemiyorum yaptım iyi oldu diyecek birini bekliyorum sanırım.
yedirmek çok yorucu oluyo, başta iştahla alıyo sonra kaşık işinden sıkılıyo sanırım, elma suyu annesinin memişinden çıksa keyifle içicek ama o da olmuyocokacimcoook
onun dışında da daha erken gibi geliyo ama bu ay hiç kilo almadı gibi de:uhm:

ya ben ek gıda işini beceremeyeceğim sanırım ..
sabahları(uyanınca o da öğleni buluyo artık) elma suyu akşamları da armut püresi veriyorum o kadar.
kendi sütümden yoğurt yapayım dedim ayran oldu. devam sütlerinden deniycem cesaret edemiyorum yaptım iyi oldu diyecek birini bekliyorum sanırım.
yedirmek çok yorucu oluyo, başta iştahla alıyo sonra kaşık işinden sıkılıyo sanırım, elma suyu annesinin memişinden çıksa keyifle içicek ama o da olmuyocokacimcoook
onun dışında da daha erken gibi geliyo ama bu ay hiç kilo almadı gibi de:uhm:

ek gıda zor gercekten saat kavramını zaten oturtmak için zaman gerek sanırım benim kızımda ilk baş ittiriyor diliyle sonra tadını alınca kaşığı azına zor yetiştiriyorum sabırsız olcak sanırım benim kızz

selam kzıalr.. herkese günaydın ve hayırlı cumalar..ek gıdsa zo r bir o kadarda zehmetli bişey ama yapcak bişey yok.. mecbur er yada geç başlıcaz..biz başladık gerçide..

merhabalar,bizraz önce eşim geldı eve yemeğe gelmiş sürpriz oldu:)) ya yarın doktoruma gıdıcem 40 muaynesınde 3 ay sonra gel smear alıcam demişti.öf yaa kabus gerı döndu.nefret edıyorum oraya yatıp açmaktan:KK43:(( gıden var mı içinizde smear testıne?

ek gıda zor gercekten saat kavramını zaten oturtmak için zaman gerek sanırım benim kızımda ilk baş ittiriyor diliyle sonra tadını alınca kaşığı azına zor yetiştiriyorum sabırsız olcak sanırım benim kızz

ewet canım saat kavramı sıkıntılı, bizimki şu an uyuyo mesela uyurken memeyi dayayıp emziriyorum da ek gıdayı versem uykusu dağılacak huysuzlaşacak...zaten biberonu da ağzına sürmüyo ittiriyo.mecbur kaşıkla yiyecek.
bizimkide seviyo tatları ama tostik üşeniyo sürekli kaşığa ağzını açmaya istiyoki emsin sürekli bu tatlar da oradan gelsindelikafadulden

hoşgeldin sezencim aramıza allah analı bablı büyütsün bi kızımız daha oldu kızlar çoğalıyo hepsini everdik kızların çoğu boşta kaldı yaffkaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım,benim kızım bu gidişle zaten evde kalır,cok fena ya,ikizler burcu bebekleri hep aynımı acaba,:1rolleyes:

merhabalar,bizraz önce eşim geldı eve yemeğe gelmiş sürpriz oldu:)) ya yarın doktoruma gıdıcem 40 muaynesınde 3 ay sonra gel smear alıcam demişti.öf yaa kabus gerı döndu.nefret edıyorum oraya yatıp açmaktan:KK43:(( gıden var mı içinizde smear testıne?

evet canım ama mecbur napıcan kadınlığın en zor yanıda bu olsa gerek
ben gittim 40 çıkınca smear ı o zaman aldı oldu bitti
ama yinede 6 ayda bir tekrarlıyoruz 1.5 ay sonra yine gitmem lazım offffffff bence de :sinifsinif:

X