Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim tulumumuzu facebooktan gördnncanım :) daha ona olmuyoruz. Ama daha incelerini denedim dediğin gibi 6 aylıklar olmuyo.ayaları kısa geliyo.bende hep iki parça aldım daha kullanışlı oluyor.
Maşallah canı insan çok mutlu oluyor demi.
Darısı emeklemelere
ya ben ek gıda işini beceremeyeceğim sanırım ..
sabahları(uyanınca o da öğleni buluyo artık) elma suyu akşamları da armut püresi veriyorum o kadar.
kendi sütümden yoğurt yapayım dedim ayran oldu. devam sütlerinden deniycem cesaret edemiyorum yaptım iyi oldu diyecek birini bekliyorum sanırım.
yedirmek çok yorucu oluyo, başta iştahla alıyo sonra kaşık işinden sıkılıyo sanırım, elma suyu annesinin memişinden çıksa keyifle içicek ama o da olmuyocokacimcoook
onun dışında da daha erken gibi geliyo ama bu ay hiç kilo almadı gibi de:uhm:
ek gıda zor gercekten saat kavramını zaten oturtmak için zaman gerek sanırım benim kızımda ilk baş ittiriyor diliyle sonra tadını alınca kaşığı azına zor yetiştiriyorum sabırsız olcak sanırım benim kızz
hoşgeldin sezencim aramıza allah analı bablı büyütsün bi kızımız daha oldu kızlar çoğalıyo hepsini everdik kızların çoğu boşta kaldı yaffkaydirigubbakcemile3
merhabalar,bizraz önce eşim geldı eve yemeğe gelmiş sürpriz oldu:)) ya yarın doktoruma gıdıcem 40 muaynesınde 3 ay sonra gel smear alıcam demişti.öf yaa kabus gerı döndu.nefret edıyorum oraya yatıp açmaktan(( gıden var mı içinizde smear testıne?