2009 Haziran Anneleri!!

tşk ederiz canım tam bize uymuşşş...
yarın işe gidiyorum.iznimi bayrama kadar daha uzatıcam.son artık.izin bitiyo:sinifsinif:
kızımıda yarım günlüğüne babasına bırakcam bakalım nasıl idare etcekler..
ya kızlar bişey sorcam.sütlü pirinçli kaşık mamasında kutuda yazan tarife göre 150cc 5yemek kaşığı diyo.ama bu çok fazla ya.asya asla bitiremez onu.ben hatta yarısını yaptım 75cc onu bile yarım saatte anca yedirebildim... siz nasıl yapıyosunuz 150cc hepsi bitiyomu??
bide ben bebelac aldım.5ytlydi.milupa 10ytl.ama üretici firmaya baktım ikiside aynı firma.siçindekilerde aynı.öyle olunca bende bebelac aldımm

bende kendime ve elif e bir en bulamadım ama zuzuş bizi unutmuşyerimseniben

unutmadım sibelcim o mesajı yazdıktan hemen sonra aklıma geldi .amma uzattı derler diye yazmadım sıkmayayım diye
EN tecrübeli sibel ve armagan.
EN sakin nida

elifcimde
EN gizli güzellik. elif (dogum fotosundan başka bişey görmedik)

damadımı ve nisanurumu unutmuşum

EN sakin yusuf kayra
EN arsız nisanur.

zuzucum bak benım oglumda gızlı olabılır cunku hıc gormedınız :))) facebooktakı 1 fotosundan başka

[
hu huuuuuu benım kızım da bugün ilk kez döndu teyzeleri.
maşallah prensese :)

ılımlı seçilmişim, sağol dünürümm opuyorumnanaktan

ayyy gerçekten bende şok oldum ya ne iğrenç insanlar varmış kadında yani neden vermiş ele çocugunu ben olsam hayatta vermezdım ama çok üzüldüm ama ya nerdeyse ağlıcam şimdi
ben günlerce kendime gelemedim canım, düşünmesi bile korkunç

Canım özledim seni, ana oğul oynayın bakalım , öptüm ikinizide

Sakinmi? Havvacım, gel birde bana sor sırnaşık şey

ama çok güzel olmuş emeğine sağlık , herkesi düşünmüşsün,
tatlı dilli dünürüm benim,

kızlar hani çekiliş yapçaktık , hediye göndercektik birbirimize , noldu o liste yapsakya, çok hoş olur bence

ayy valla çok doğru çok arsız bu vede çok nazlı valla dün giremedim bugün oku oku bitmedi neyse kızlar hepinize ii geceler havvacım enlerin için saol sende çok içten ve sevimlisin sizi seviyorum bebişlerinizi ayrı seviyorum bebişlerinizi ve sizi öptüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy çok hoşuma gitti tombiş oğluşum:))zemuszemus

canım saolgerçektenyanıtın için.ardanın kilosu maşallah iyi 20 gün önceki kontrolde 9kiloydu .o yüzden kesinlikle ekgıda yok 6 aydan önce dedi doktoru.bu aalar biraz sıkıntı geçirdim sünnet felan onun etkisiyle azaldı sanırım.gerçibu güniyi bir iki günlük sıkıntı olarak kalır inşallah
piyasada ne kadar gazdamlası şurup varsa hepsinidenedim .sırf yalandan yere 100ytl ilaç parası verdik oda işe yaramadı zatenkarın masajını sürekli yapıyorum. htta emzirdikten sonra hala gazını alıyorum ben.miniktermafor aldım oda işe yaramadı.yapmadıgımşey kalmadıyani.umutla 6 ayın dolmasını bekliyorum şimdi.yüz üstü yatırıldıgı zamankıyametleri koparıyor yüzünü yataga sürte sürte başlıyo aglamaya .hiç yüz üstü yyatırmadım ondan sevmiyo heralde .benimdeen büyük orkum bebek ölümüydü ne kadar kontroledersen et ölüm anlıkbşey.o yüzden cesaret edemedim başlarda.allahm korusun bütün bebekleri

günaydın canlarım, umarım güzel bi gün geçiririz,

havva canım, sanırım süt için soğan yiyorum demişin, pişmiş de olsa gaz yapıyo soğan, ben bi kere denedim kızım iki gün ağladı, bi de yediklerini kontrol et istersen, ayrıca süt ve süt ürünleri de çok gaz yapar, özellikle de bebişde inek sütü alerjisi varsa,

şekerkız canım sayende bu gece güzel uyuduk, zavallı kızım açlıktan uyuyamıyomuş, akşamdan süt sağdım, gece hem emzirdim hem ondan verdim, geceleyin 80 cc süte tav oldu yavrum :)), 10 da yattı, 3 ve 6 da emdi, 8 de uyandı, çoook şükür ve de maaşallah

masaAllah kilosu güzelmis.. ben mesela kizim uyuduktan sonra bizim kendi yatagimiza yüz üstü yatirirdim uyuyunca farkinda olmuyor karnin üstüne yatiyor.. ben cok yatirdim ama simdi büyüdü kabul etmiyor artik..
o kadar korkulacak birsey yok SIK SIK 10-15 dakikada bir kontrol ederdim yüzü yana dogru ceviriliyse sorun yok.. ben kiraz cekirdegi yastigi kullandim böyle minicik birsey bebegin kafasi büyüklügünde onu mikrodalgada veya yoksa firinda isitiyorsun cekirdekler isiniyor ve uyumasina yakin karnina koyardim onu hemen mayisir kalirdi hem coook rahatlatiyor.. denedin mi acaba... gaza birebir..

ve rezene cayi iciyor musun rezene cayi mutlaka ic hem senin gazini alir hemde bebegin hem süte geciyor rezene bekekleri rahatlatir ben ne zaman rezene icsem o gün cok sakin olur hatta uykusuna doymak bilmez..

Son düzenleme:
günaydın biz kızımla kahvaltımızı yaptık hepsini bitirmesede yedi çoğunu yoğurt yemiyo öğlen yoğurt corbası yapayım kızıma dedim

saol canım yaben şaka yapmıştım ama teşekkür ederim
ne kadar tecrübeli olduğum tartışılır arada 7 sene var bazı şeyleri unutmuşum bende yaptıkça ve okudukça öğreniyorum
benim zeynep nasıl büyümüş bazen şaşıyorum
fotoğrafa gelince babasının azizliğine uğradı
harici hard disk e atmış istiyorum bir türlü pc ye atamadı fotoları
iş başa düştü

slm hanımlar bende aranıza yeni katıldım,8 haziran doğumlu zehra isminde kızım var,kızım cok mızmız akşama kadar uğraştırıyor,allah tüm annelere kolaylık versin,umarım güzel paylaşımlar olur,öpüyorum hepinizin kuzularınıa.s.

günaydınlar kızlar allahım bu kız beni deli edicek ya dün doğru düzgün uyumadı 10 da kalktı 3 kez yarım saat uyudu akşam 1 e kadar bu sabahta 6 da uyandı gene uyumadı 930 da yattı şimdi kalktı gene uyutmaya çalışıyorum ama ağlıyo uyucak gibi uykusuda var ondan mızmız ama inat sinir etti beni benide uyutmadı tabi uykusuzum öf öf

hoşgeldin sezencim aramıza allah analı bablı büyütsün bi kızımız daha oldu kızlar çoğalıyo hepsini everdik kızların çoğu boşta kaldı yaffkaydirigubbakcemile3

maşallah oğluşuna afiyet olsun bende aynı dediğin gibi yapıyorum ama buzluk işini bilmiyordum 2 günden sonra kalanı döküyordum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…