bugün saadet hiç girmedi hıııııııııııııım kesin gezmeye gitmiştir.hamişkende çok gezerdi.irem büyüdükçe eskiye dönüyo
topiğin enlerini yazarsak aklıma gelenlerden
EN gezmeci saadet
EN kaçak semoş ve pınar
EN pimpirikli arzu
EN fit özlem
EN ılımlı emel
EN güleç aylin.
EN içten naz ve hülya
EN uykusuz mümine
EN formda binnur
okul yıllıklarında en sakar seçildim şimdiden öyleyim hamileyken bile merdivenden düştüm ya
EN SAKAR BENNNNN
benim tanıdığım kadarıyla yakıştırdıklarım bunlar umarım kimse alınmaz espiri olsun diye yazdım istemiyorsanız hemen kaldırabilirim.
eklemek isteyenlerde eklesin.topiğimizizn en anneleri olsun
ayy canım çok güldümm doğru bildin gezmedeydim... opuyorumnanaktanbugün saadet hiç girmedi hıııııııııııııım kesin gezmeye gitmiştir.hamişkende çok gezerdi.irem büyüdükçe eskiye dönüyo
topiğin enlerini yazarsak aklıma gelenlerden
EN gezmeci saadet
EN kaçak semoş ve pınar
EN pimpirikli arzu
EN fit özlem
EN ılımlı emel
EN güleç aylin.
EN içten naz ve hülya
EN uykusuz mümine
EN formda binnur
okul yıllıklarında en sakar seçildim şimdiden öyleyim hamileyken bile merdivenden düştüm ya
EN SAKAR BENNNNN
benim tanıdığım kadarıyla yakıştırdıklarım bunlar umarım kimse alınmaz espiri olsun diye yazdım istemiyorsanız hemen kaldırabilirim.
eklemek isteyenlerde eklesin.topiğimizizn en anneleri olsun
arzucum üzülme ek gıda ile toparlarsınızz maşallah asyaya yinede annesiçok güzel olmuş canımmmm a.s. gerçekten tam ben kaydirigubbakcemile3
ama pimpiriklenmekde haklıymışım biliyomusunuz????
bugün kontrole gittik.ve kızım 250gr almş.5900kilosu boyuda 62cm boy değişmemiş.
ama üzülmüyorum artık.dr keyfi yerindeyse bu da asyanın yapısıdır dedi.ilerde toparlar artık napalım.aslında olması gereken drun dediğine göre 5ci ay sonunda 6600muş.boyda 64 cmmış.biz sınırın altındayız.
tam gaz ek gıdalara geçtik.zaten drdan habersiz meyve veriyodum.meyve çorba yogurt kaşık mamaları hepsininden ver dedi. sütlü pirinçli aldım.kaşık maması onu vercem.
ama dr menü olarak yada nasıl yapılcanın tarifini falan vermedi.saadet bi topik açmıştı artık ordan takip etcem.
bizden haberler böyle işte...
bizden böyle işte...
ay kızlar bu tarifleri diğer topiğimizide ekleseniz ii olur burda sayfalar ilerledikçe göz atmak zor olurrr..benim oğlum da zayıf doktor bana da üzülme yapı falan dedi alışmaya çalışıyorum artık. bize doktorun verdiği listeyi zayıcam sana belki işine yarar.
10:30 meyve püresi( elma,armut, havuç. cam rendeleyle püre kıvamında) ya da suyu
12:30 sebze çorbası(patates,havuç,pirinç,kereviz,kabak,ıspanak,brokoli,irmik) bunları önce tek tek deneyip sonra karıştırmak lazımmış.haşlayıp ezip biraz sulu kıvamda veriyorum.tel süzgeçden geçir demişti.
15:30 yoğurt ( ben mayalamayı beceremediğim için sütaşın bebekler için yoğurdunu kullanıyorum.
19:30 muhallebi( milupanın sütlü pirinçlisini bayılarak yiyor:)
saatleri sen sana uygun şekilde düzenlersin.
canım linki vercektim ama suzancım sağolsun vermiş sana.saadet senin açtığın topiği bulamadımmmmmafoldumben
ek gıda tarifleri vardı.
a.s.
selam kızlar nasılsınz .bizde gaz sancısı btmek bilmedi ya sütüm gaz yapıyo sanırım .çok sinirli bi bebek oldu arda memeyi bi ısırışıvar damaklarınla.sonrada yüzüme bakıp hınzır hınzır gülyo marifet yapmış gbi.gündüz uykularından hep aglayarak uyanıyor.gecee gaz yüzünden 3-4 defakalkıyo.ama gündüzki gib çok aglamıyor gaz yüzünden.bıktım bu gazdan artık bi geçmedi gitti.gaz çıkarmaya başladıgıda çokhuzursuz oluyor .3aylık olunca geçer denildi geçmedi.4.ay bekledik gene devam 5 ayını dolduracak hala devam ediyor. benu mutla altıncı ayı beklemeye başladım bile...sütte yetersizgeliyo sanki onada kızıyo hem gazlı hem az diyordur canım oglum ama azda olsa alabildgi kadar sadece anne sütü alsın istiyorum en azından altıncıaya kadar.nolur dua edin bu gazdan kurtulalım kızlar ya gerçekten çok üzülüyorum artık
ay ana kız baş sıralardayız kaydirigubbakcemile3gerçekten haziran bebeklerinin enleri de süper olur;
mesela aklıma gelenler,
En hanım hanımcık İrem
En su kuşu Armin,
En annesini ayakta uyutan Azra :)),
aklınıza gelenleri ekleyin siz de
En
Kızlarr nasılsınız??ben pek giremiyorum topiğe..oğlum çok oyuncu oldu ve eskisi kadar uyumuyor benle oynamak istiyor...umarım bebişler iyidir...tabi annişlerde...
en kaçak seçilmişim :) çok şekersin havva ya :):)
öptük hepinizi ve bebişleri...
gerçekten haziran bebeklerinin enleri de süper olur;
mesela aklıma gelenler,
En hanım hanımcık İrem
En su kuşu Armin,
En annesini ayakta uyutan Azra :)),
aklınıza gelenleri ekleyin siz de
En
özge nilay ecem sizee bişey bulamadım.
EN aç zeynep (sürekli memede)
EN tombul emirefe elif derin
EN hareketli defneçagatay
EN çıtıpıtı hanım asya
EN tatlı uyuyan ilayda
EN maviş zehra ,,ceylin
EN yakışıklı batuş,,cem
şimdilik bunlar geldi aklıma
Aaay bişi daha dicem, taksit taksit oldu ya bu.
Bi topik açmışlar doğum sonrasına. bebekleri ne zamandan beri ayrı odasında yatırıyosunuz diye.
Bende cevapladım 3.aydan ititbaren odasında yatırıyorum dedim.
Bİ arkadaş yok boğulur yok bilmem ne olur nasıl yatırıyosunuz diye cevaplamış.
Yanlış mı yapıyorum acaba ayrı yatırmakla, gerçi Elifcik yatağına ve odasına alıştı.
Aklıma kötü biişi de getirmek istemiyorum Allahın takdiri, Allahım yaşatmasın böle bişiye.
Çok mu erken davrandım acaba? Var mı benden başka odasında yatıran? Özlemcim odasında yatırıyo galiaba Armini?