2009 Haziran Anneleri!!

havvacım bak bunu sana yazmıştın görmedin heralde.soganı dene istersen süt için
canım bn onuyapıyorum zatenpişmiş sogan kızartması kavurması haşlaması güveçtepişmşi.en güelide yumurtalı kavurması:)

ama ama banneyim şimdi en lerden olmadımmı ben yanı:)(((((

çok güzel olmuş canımmmm a.s. gerçekten tam ben kaydirigubbakcemile3

ama pimpiriklenmekde haklıymışım biliyomusunuz????
bugün kontrole gittik.ve kızım 250gr almş.5900kilosu boyuda 62cm boy değişmemiş.
ama üzülmüyorum artık.dr keyfi yerindeyse bu da asyanın yapısıdır dedi.ilerde toparlar artık napalım.aslında olması gereken drun dediğine göre 5ci ay sonunda 6600muş.boyda 64 cmmış.biz sınırın altındayız.
tam gaz ek gıdalara geçtik.zaten drdan habersiz meyve veriyodum.meyve çorba yogurt kaşık mamaları hepsininden ver dedi. sütlü pirinçli aldım.kaşık maması onu vercem.
ama dr menü olarak yada nasıl yapılcanın tarifini falan vermedi.saadet bi topik açmıştı artık ordan takip etcem.
bizden haberler böyle işte...
bizden böyle işte...

benim oğlum da zayıf doktor bana da üzülme yapı falan dedi alışmaya çalışıyorum artık. bize doktorun verdiği listeyi zayıcam sana belki işine yarar.
10:30 meyve püresi( elma,armut, havuç. cam rendeleyle püre kıvamında) ya da suyu
12:30 sebze çorbası(patates,havuç,pirinç,kereviz,kabak,ıspanak,brokoli,irmik) bunları önce tek tek deneyip sonra karıştırmak lazımmış.haşlayıp ezip biraz sulu kıvamda veriyorum.tel süzgeçden geçir demişti.
15:30 yoğurt ( ben mayalamayı beceremediğim için sütaşın bebekler için yoğurdunu kullanıyorum.
19:30 muhallebi( milupanın sütlü pirinçlisini bayılarak yiyor:)

saatleri sen sana uygun şekilde düzenlersin.

çok tşk ederim.fikir edinmem için ii oldu.
peki arada emziriyomusun yada mamamı veriysun.ben emzirmeye devam edicem ama onuda aralardamı yapcaz.yani bu verdiğimiz ek gıdalar doyurucu olcak emizrme işi ne ara olckkk

iyi akşamlar
bende ilk defa sebze corbası yaptım kızıma ek gıda vermiyordum ama sanırm
sütüm yetmiyor ilk basta almak istemedi ama sonra yalana yalana yedi
sizede tarifini vereim hem fikir olsun
1 adet patates
1 adet havuç
1 corba kaşıgı pirinç
1 pırasa yapragı
1 domate çekirdekleri alınmış
1 çay kaşıgı zeytin yagı
patatesı havucu pırasa yı küçük dogradım pirinçle beraber kaynayan suya attım
yumuşayınca rendeledigim domateside koydum 5 dk daha kaynatıp ocaktan aldım
rondodan geçirip içine 1 çay kaşıgıda zeytin yagını koydum tadı da lezzetliydi
deneyin bayılacaklar
cokacimcoook

topigin en leri ve inleri seçilmiş hen in lerindenim biliyorum giremiyorm cok sık
ama aklım burda kalıyor hep sohbetinize katılamıyorm diye cok üzülüyorumsenağlama

saadet senin açtığın topiği bulamadımmmmmafoldumben
ek gıda tarifleri vardı.

panik yapma canım bende sadece anne sütü veriyorum daha hiç ek gıda vermedim su bile vermedim sütün yetiyorsa 6 ay sadece anne sütü ver zaten.

ayyy gerçekten bende şok oldum ya ne iğrenç insanlar varmış kadında yani neden vermiş ele çocugunu ben olsam hayatta vermezdım ama çok üzüldüm ama ya nerdeyse ağlıcam şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…