2009 Haziran Anneleri!!

Kızlar çorap giydirdiğinizde çorabın lastiği sıkıyormu? Benim oğlanın bacağında iz yapıyor giydirme taraftarı değilim ama patikli pantolonyok. Evde 10 tane çorabı var ama hepsi iz yapıyor acaba acıtıyormu ki.

yok canım acımıyordur emin ol biyerleri acısa yırtarlar ortalığı okadar ince düşünme.
azcık rahat ol bu şekilde bebek zor büyür kendinden gider biranda yıpranırsın.
biz önleminimizi aldıktan sonra bebeklerimiz allaha emanet.

selam kızlar nasılsınz .bizde gaz sancısı btmek bilmedi ya sütüm gaz yapıyo sanırım .çok sinirli bi bebek oldu arda memeyi bi ısırışıvar damaklarınla.sonrada yüzüme bakıp hınzır hınzır gülyo marifet yapmış gbi.gündüz uykularından hep aglayarak uyanıyor.gecee gaz yüzünden 3-4 defakalkıyo.ama gündüzki gib çok aglamıyor gaz yüzünden.bıktım bu gazdan artık bi geçmedi gitti.gaz çıkarmaya başladıgıda çokhuzursuz oluyor .3aylık olunca geçer denildi geçmedi.4.ay bekledik gene devam 5 ayını dolduracak hala devam ediyor. benu mutla altıncı ayı beklemeye başladım bile...sütte yetersizgeliyo sanki onada kızıyo hem gazlı hem az diyordur canım oglum ama azda olsa alabildgi kadar sadece anne sütü alsın istiyorum en azından altıncıaya kadar.nolur dua edin bu gazdan kurtulalım kızlar ya gerçekten çok üzülüyorum artık

Son düzenleme:
Kızlar çorap giydirdiğinizde çorabın lastiği sıkıyormu? Benim oğlanın bacağında iz yapıyor giydirme taraftarı değilim ama patikli pantolonyok. Evde 10 tane çorabı var ama hepsi iz yapıyor acaba acıtıyormu ki.

canım, kış geldi çorpsız olmaz ki, ben doğduğundan beri hiç çorapsız tutmadım, tabi iz yapıyo ama bi sorun olmuyo merak etme,

herkese merabaa, kızı yıkayıp uyuttum yarım saat sonra açtı gözünü, zorla tekrar uyutup sallanan beşiğine attım, biiraz daha uyusa bari, ev taşıyacağım daha bişey toplayamadım, haftasonu eşimle birlikte yapıcaz artık, herşey bebişler için ama herşey bebişlerle kat kat daha zor :)) :nazar:

selam kızlar nasılsınz .bizdegaz sancısı btmek bilmediya sütüm gaz yapıyosanırım .çok sinirli bi bebek oldu arda memeyi bi ısırışıvar damaklarınla.sonrada yüzümebakıp hınzır hınzırgülyomarifetyapmış gbi.gündüz uykularından hep aglayarak uyanıyor.gecee gaz yüzünden 3-4 defakalkıyo.ama gündüzki gib çok aglamıyor gaz yüzünden.bıktım bu gazdan artık bi geçmedi gitti.gazçıkarmaya başladıgıda çokhuzursuz oluyor .3aylıkolunca geçer denildi geçmedi.4.ay bekledik genedevam 5 ayını dolduracak haladevam ediyor. benumutla altıncı ayı beklemeye başladım bile...sütte yetersizgeliyo sanki onadakızıyo hem gzlı hemazdiyordurcanım oglum amaazda olsaalabildgikadar sadece anne sütü alsın istiyorumen azından altıncıaya kadar.nolurduaedin bu gazdan kurtulalım kızlar ya gerçekten çok üzülüyorumartık

inşallah hepimiz tez zamanda ve tamamen gaz sorunundan kurtuluruz hayırlısıyla (AMİN)

şimdi de ek gıdalar yüzünden gazlanıcaklar, umarım korktuğum gibi olmaz akannehir

selam kızlar nasılsınz .bizde gaz sancısı btmek bilmedi ya sütüm gaz yapıyo sanırım .çok sinirli bi bebek oldu arda memeyi bi ısırışıvar damaklarınla.sonrada yüzüme bakıp hınzır hınzır gülyo marifet yapmış gbi.gündüz uykularından hep aglayarak uyanıyor.gecee gaz yüzünden 3-4 defakalkıyo.ama gündüzki gib çok aglamıyor gaz yüzünden.bıktım bu gazdan artık bi geçmedi gitti.gaz çıkarmaya başladıgıda çokhuzursuz oluyor .3aylık olunca geçer denildi geçmedi.4.ay bekledik gene devam 5 ayını dolduracak hala devam ediyor. benu mutla altıncı ayı beklemeye başladım bile...sütte yetersizgeliyo sanki onada kızıyo hem gazlı hem az diyordur canım oglum ama azda olsa alabildgi kadar sadece anne sütü alsın istiyorum en azından altıncıaya kadar.nolur dua edin bu gazdan kurtulalım kızlar ya gerçekten çok üzülüyorum artık

yerim ben ardanın sinirlerini
daha yeni komşuuzu yolda gördüm 10 aylık kızı var kızını emziriyor 3. cocogu sütüm azaldı falan dedim.soganı kızart ye dedi gögüslerin dolar dedi.ama gaz yapmaz mı dedim yok kızartıyosun ya dedi.3 çocuğumuda böyle büyüttüm dedi bakalım ben denicem bugün sende dene havvacım.
benimkide geceleri uyanıyo 2-3 kere acaba gazdanmı.

2-3 kere mi uyanıyo şükredin benim kız gece 50 defa ııııı ııııı gözlerimden uyku akıyo resmen ya işe de beraber geldiğmiz için gündüzde uyuma şansım yokkk halinize şükredin ne olurrr ben çok kötüyüm gerçekten

babaanne bakacaktı ama oda tansiyondan çok kötü rahatsız bayılmaları oluyo o yüzden bakmak istemiyo kucağımdayken falan düşeriz kalkamayız diyooo.
ne yapacağımı bilmiyom gözümün ağrısı beynime vuruyo ve kızım mızmızlanıp duruyo neden böyle oldu bilmiyorum.

Merhaba; cimegi ve dier arkadaşlar

benim 6 hafta 1 günlük bugün! keseyi gördük yani :KK66:) işallah bi haziran annesi olucam :))

daha yeni komşuuzu yolda gördüm 10 aylık kızı var kızını emziriyor 3. cocogu sütüm azaldı falan dedim.soganı kızart ye dedi gögüslerin dolar dedi.ama gaz yapmaz mı dedim yok kızartıyosun ya dedi.3 çocuğumuda böyle büyüttüm dedi bakalım ben denicem bugün sende dene havvacım.
dünürüm nası kızartılıyormuş soğan, hani hamburgercilerdeki soğan halkası gibimi, bişeye bulanıpmı kızartılıyo ?

canım, kış geldi çorpsız olmaz ki, ben doğduğundan beri hiç çorapsız tutmadım, tabi iz yapıyo ama bi sorun olmuyo merak etme,

herkese merabaa, kızı yıkayıp uyuttum yarım saat sonra açtı gözünü, zorla tekrar uyutup sallanan beşiğine attım, biiraz daha uyusa bari, ev taşıyacağım daha bişey toplayamadım, haftasonu eşimle birlikte yapıcaz artık, herşey bebişler için ama herşey bebişlerle kat kat daha zor :)) :nazar:

kızlar, biz geçen ayki kontrolde doktor soyuyorya tamamen, çorabı iz yapmışsıkmış, böyle giydirme dedi, kes lastiklerini dedi, bende çeke çeke sündürüyorum elimle , yada lastiğini kesiyorum

2-3 kere mi uyanıyo şükredin benim kız gece 50 defa ııııı ııııı gözlerimden uyku akıyo resmen ya işe de beraber geldiğmiz için gündüzde uyuma şansım yokkk halinize şükredin ne olurrr ben çok kötüyüm gerçekten

babaanne bakacaktı ama oda tansiyondan çok kötü rahatsız bayılmaları oluyo o yüzden bakmak istemiyo kucağımdayken falan düşeriz kalkamayız diyooo.
ne yapacağımı bilmiyom gözümün ağrısı beynime vuruyo ve kızım mızmızlanıp duruyo neden böyle oldu bilmiyorum.

canım Allah yardımcın olsun, bir doktora götürsen , belki bir derdi vardır, uyumadan olurmu hiç

benim 6 hafta 1 günlük bugün! keseyi gördük yani :KK66:) işallah bi haziran annesi olucam :))

Hayırlı olsun canım, ama burası 2009 haziran anneleri topiği , 2010 haziran annelerine bakçan sen ,
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini

kıyamam ardama, canı yanıyo demekki, bizim kalmadı gaz sorunumuz çok şükürde , bir battaniyenin üstüne karnının üstüne yatırınca , kolay çıkarıyordu gazını, bir dene canım istersen

Bende bugün ilk defa sebze çorbası yaptım oğluma, bir patates , bir havuç doğradım, düdüklüye koydum, onları geçecek kadar su, bir tatlı kaşığıda bulgur , 10 dakika haşladım , soğuyunca blendırdan geçirdim, az da zeytinyağı karıştırdım, bir kase yedi maşallah üstünede emzirdim uyudu,
kalan çorbayıda küçük kavanozlara koydum, attım buzluğa, bir hafta duruyormuş, mayıs annelerinden öğrenmiştim kaydirigubbakcemile5

kıyamam ardama, canı yanıyo demekki, bizim kalmadı gaz sorunumuz çok şükürde , bir battaniyenin üstüne karnının üstüne yatırınca , kolay çıkarıyordu gazını, bir dene canım istersen

Bende bugün ilk defa sebze çorbası yaptım oğluma, bir patates , bir havuç doğradım, düdüklüye koydum, onları geçecek kadar su, bir tatlı kaşığıda bulgur , 10 dakika haşladım , soğuyunca blendırdan geçirdim, az da zeytinyağı karıştırdım, bir kase yedi maşallah üstünede emzirdim uyudu,
kalan çorbayıda küçük kavanozlara koydum, attım buzluğa, bir hafta duruyormuş, mayıs annelerinden öğrenmiştim kaydirigubbakcemile5

ooohh afiyet olsun, yarasın kuzuna :icecream:

canımyanlış anladın sen5 aydır birkez bile uykusuzluktan şikayetetmedim ben.böyle bihakım oldugunudadüşünmüyorum .çok ugraştansonra allahın izniylealdıkoglumuzu kucagımıza bir an bileof demedim.benim sıkıntım gaz sorunu içim gidiyo gazıolup agladıgında.allah yardımcın olsuncanım seninde emelin dedigi gibi bidoktora götür bakalım yenimi başladı bu duurum yoksa hepmi böyleydi gazdanmı uyuyamıyor senin bebeginde bi sorunumu var acaba bebeklerin gelişimi için uyku öneemli çünki.ihmal etme tatlımöptüm

canım allah bebegni kucaına saglıkla almayı nasib etsin bak heycanlandım şimdi.ne güzelgünlerdi ya

denemedigm şey kalmadıkieskiden gazı oldugunda sadece bacaklarını krnınaçekerdi şimdiysehem kafasını hem bacaklarını karnına dogru çekiyo aglıyo.resmen kıvranıyo ya .şukan damlasına geçince 2ye katlandı sanki.kan damlası yaparmı acaba karın agrısı.kakasıda çok kötü kokuyor kan damlasına başladıgımızdan beri

bence de aşk kırıntısı canım 6 ay emzirin die boşuna bağırmıolar drun yönlendirir mesela bizim drumuzu bir dahaki aya gel diyet listesi vereceğim dedi ona göre başlıycaz ek gıdalara muhallebi ve sebze corbalarından başlıycaz ama böle tadımlık yani doyacak kadar değil şimdi havuç ve elma suyu verebilirsin bir fincan kadar dedi ama defne hanım sıvı seyleri kaşıkla almıo biberon zaten sevmio uyurken veriorum bende azcık doyacak kadar değil o da yani

hep anne sütü aldı kızım şimödiye kadar allaha şükür de hiç hastalanmadı rabbim nazarlardan korusun ne gaz sorunumuz oldu ne de kaka hepsini atlattık 2 ay içinde

bugün ciciler ladım kzıma ya kızlar öle sinir oldum ki tulumları hiç gelmio ya 1 kere ya 2 kere giydi güya 6 ay yazıo üzerinde hepsi kasıo ayaklarından boyu uzun oldugundan mıdır nedir bu gidişimde 9 aylık olanlardan aldım bir de iki parca aldım tek parca cok kullanışsız oluyor

emelcim kızartıyor derken yağda kavuruyor demek istemiştim.halka halka doğrayıp kavuruyosun.ben daha yapmadım yaparım birazdan.

bence de aşk kırıntısı canım 6 ay emzirin die boşuna bağırmıolar drun yönlendirir mesela bizim drumuzu bir dahaki aya gel diyet listesi vereceğim dedi ona göre başlıycaz ek gıdalara muhallebi ve sebze corbalarından başlıycaz ama böle tadımlık yani doyacak kadar değil şimdi havuç ve elma suyu verebilirsin bir fincan kadar dedi ama defne hanım sıvı seyleri kaşıkla almıo biberon zaten sevmio uyurken veriorum bende azcık doyacak kadar değil o da yani

hep anne sütü aldı kızım şimödiye kadar allaha şükür de hiç hastalanmadı rabbim nazarlardan korusun ne gaz sorunumuz oldu ne de kaka hepsini atlattık 2 ay içinde

bugün ciciler ladım kzıma ya kızlar öle sinir oldum ki tulumları hiç gelmio ya 1 kere ya 2 kere giydi güya 6 ay yazıo üzerinde hepsi kasıo ayaklarından boyu uzun oldugundan mıdır nedir bu gidişimde 9 aylık olanlardan aldım bir de iki parca aldım tek parca cok kullanışsız oluyor

bizim tulumumuzu facebooktan gördnncanım :) daha ona olmuyoruz. ama daha incelerini denedim dediğin gibi 6 aylıklar olmuyo.ayaları kısa geliyo.bende hep iki parça aldım daha kullanışlı oluyor.
hu huuuuuu benım kızım da bugün ilk kez döndu teyzeleri.

maşallah canı insan çok mutlu oluyor demi.
darısı emeklemelere

havvacım bak bunu sana yazmıştın görmedin heralde.soganı dene istersen süt için

bugün saadet hiç girmedi hıııııııııııııım kesin gezmeye gitmiştir.hamişkende çok gezerdi.irem büyüdükçe eskiye dönüyo
topiğin enlerini yazarsak aklıma gelenlerden
EN gezmeci saadet
EN kaçak semoş ve pınar
EN pimpirikli arzu
EN fit özlem
EN ılımlı emel
EN güleç aylin.
EN içten naz ve hülya
EN uykusuz mümine
EN formda binnur
okul yıllıklarında en sakar seçildim şimdiden öyleyim hamileyken bile merdivenden düştüm ya
EN SAKAR BENNNNN
benim tanıdığım kadarıyla yakıştırdıklarım bunlar umarım kimse alınmaz espiri olsun diye yazdım istemiyorsanız hemen kaldırabilirim.
eklemek isteyenlerde eklesin.topiğimizizn en anneleri olsun

Son düzenleme:
X