2009 Haziran Anneleri!!

selam kzıalr herkese günaydınlar..
binnurcum ek gıdalar geçince benim kzıda baya bir kabızlık problemi oldu malesef.. şimdi şidmi düzen girdi şükürr..

herkese günaydın
narencim yarasınn oğluna bişey sorucam ek gıdadan sonra kakası nasıl ben kabız olcak diye korkuyorum gerçi şuan bi problem yok ama...

çok şükür hiç olmadı canım ama su ve meyve içiyor.Birde benim sütümde de su olduğu için sanırım.
Ayıp olacak belki ama kaksının rengi ve kıyamı tabiki değişti.

inş sibelcim zehrada 3 gün yapmazdı bi yaptımı herşey batardı hatta tuvaletini yapcagı gün bi yere gitmem..
anne sütü alıyodu sadece şimdi çlr olmaz..
armagan hangi gıdalar kabız yapıyo bari onlardan ilk az az verim bi ara çok kısa bi süre meyve4 püresinden kabız gibi olmuştu ama 1 gün sürdü

günaydın herkese bizde ek gıdaya geçtik15 gün oluyo meyve suyu püreleri sebze çorbası pirinçli muhallebi ve irmikli ballı olanından yapıyorum irmikli ballıya bayılıyo
kahvaltı karışımı veriyorum yoğurt mayalıyorum olmuyo hazır sütle mi yapcam yoksa taze inek sütüylemi karar veremedim ama ikisiylede yaptım sulu oluyo yoğurt makinesimi alsam diye düşünüyorum gerçi sevmedi yoğurdu artık meyve püreleriyle felan veririm diyorum genelede herkes geçmiş sanırım bizde doktorumuzu değiştirdik ek gıdaya geç bi kalmışız dedi 2 ay sonra herşey yiyebilir dedi mama artı beni emiyı ama artık emmek istemiyo zorla 3 kere anca günde bırakcak sanırım mamayı azalttık ek gıdalara geçince ama inanın ek gıda daha zahmetli kızlar

günaydın herkesee,
mutlu huzurlu, bebişlerin iştahının bol olduğu bi gün olur inşallah

elacım irmikli ballı 6.aydan itibaran diye biliyorum senin kız nekadarlık
ben pastorize sütle yapıyorummm çok güzel tutuyooo
bizde mama alıyoduk geceleri tek yatarken kalmıyodu sütüm ek gıda ii oldu onuda vermiyorummm

günaydın herkese hemen hemen herkes ek gıdaya geçmiş
biz hala anne sütü alıyoruz sadece
ama tattırıyorum yiyebilceklerinden emziğiylee sanırım sonuçta sıkıntı çekmicez gibi
çağatay bu ara sadece söyleniyo
sürekli şikayet gece kıyametler kopuyo saat başı uyanıyoruz
dişe sıkılıyoruz bi çıksada kurtulsak
pazartesi kontrol var bakalım nedir durummm

elacım irmikli ballı 6.aydan itibaran diye biliyorum senin kız nekadarlık
ben pastorize sütle yapıyorummm çok güzel tutuyooo
bizde mama alıyoduk geceleri tek yatarken kalmıyodu sütüm ek gıda ii oldu onuda vermiyorummm

cnm 5 aydan itibaren yazıyo zaten doktorumuz kullanabileceklerimizi liste yapmış 5 aylık kızım

semoşum hoşgleidn ama gitmişsin.. geçmiş olsun dişmi çıkarıyor çato beyimiz??
ballı irmikli bende veriyorum. üzerindede 5.aydan itibaren yazıyor.. dr da yazmıştı.

ii o zaman elacım bende alıyım benim kızmda inş sever ben 6.ay diye biliyodumm
avartardaki kızın heralde maşalllah çok tatlı

ii o zaman elacım bende alıyım benim kızmda inş sever ben 6.ay diye biliyodumm
avartardaki kızın heralde maşalllah çok tatlı

evet cnm kızım teşekürler dene bence pirinçliyi o kadar severek yemmiyor ama irmikliye bayılıyo

Canım sen hiçmi emziremiyosun? Hamileyken ben çok korkuyodum sütüm olmazsa diye bide ben üzüldüğüm zaman kötü oluyorum tüm fiziksel dengem degişiyor sütümüde etkiler diye kormuştum ama çok şükür korktuguma ugramadım.Sanırım gece doymuyor sık uyanıyor çünki sanırım gece mama veririm çünki çok düzensiz uykusu,bu aylarda bebekler hepmi böyle yoksa benim pıtırcığımdamı sorun var gece1 olmadan uyumuyor 2saatte bir uyanıyor sabahta 9da ayaktayız uykusu çok hafif,tabi bu arda ben perişan vaziyette uyanıyorumkafamçokkarıştı

yok canım emziriyorum amasürekli kustuğu için fazla kilo almıyor bebeğim ama boya gidiyor maşallah. her bebek farklı oluyor işte benim ki de 2 den önce uyumuyordu her gün yarım saat öne çekerek 11 de uyutmayı başardım, gece hiç uyanmıyor sabah 6 da kalkıp emiyor sonra 2 saat de bir tekrar ediyoruz en son da 10:30 da kalkıyoruz biz. milupanın sütlü pirinçli bir kere için deneme boyları var bir dene istersen.belki faydası olur.
aylık doktor muayenesine gidiyorsan bir sor bebeğin doymuyorsa ek gıdalara başlarsınız belki.

gunaydin kizlar
nasil gecti geceniz??
biz bugun oglusla carsiya cikicaz..hic bitmiyor eksikler.
pijama falan lazim oglusa..
opuyorz sizi..

eşim AKŞEHİRLİ VE bildiğiniz gibi benim ailemde ılgında lanet olasıcalar götürmüo ben tek gidersem öle ancak birde hep onarı ezip gidiyoruz çünkü ılgın hep yolumuzun üzeri oluyor zavallı annem hep hazırlık yapıo gelcez die

Naren benim eşim de ılgınlı. Yani akşehire giderken ılgının üzerinden geçiliyor ne kadar ayıp ya bi uğrayamaz mı insan.

Evet herkes ek gıdaya geçmiş, bende sadece anne sütü veriyorum, elma ve havuç tatdırdım ama hiç sevmiyor, oğlum ek gıdaları sevmiyor galiba.

Ayy kızlar sayfaları okudukça panik oldum, ben oğluma hiç birşey vermedim daha.
Sizce ne vereyim ilk olarak. Evimde cam rende ve katı meyve sıkacağı yok, normal rende ile bişeyler rendelesem olurmu. Lütfen yardım....
Geç kalmak istemiyorum.

merhabalar.ben de bugun annemı çağırdım hava soğudu bız gelmeyelim sen çık gel sabahtan dedim geldi o da:)) insan sıkılıyo tek başına bebekle otur otur. akşama da babam gelcek yemeğe kalıcaklar eşim geç gelecek zaten akşama.demın de ablam aradı o da gelcekmış şenlık var yanı bugün:)) biz de başka haber yok ama benım boğazım batıyo hafiften aklım çıkıyo derine bulaştırıcam dıye fazla yaklaşmıyorum ama gene de anneyım tabı yaklaşmadan olmuyo benı ıstıyo bebişim.

Ayy kızlar sayfaları okudukça panik oldum, ben oğluma hiç birşey vermedim daha.
Sizce ne vereyim ilk olarak. Evimde cam rende ve katı meyve sıkacağı yok, normal rende ile bişeyler rendelesem olurmu. Lütfen yardım....
Geç kalmak istemiyorum.

canım sakin ol bende daha bişey vermedim sütün yetiyorsa ve kuzun doyuyorsa üzülme.dr un yönlendirr iseni.zaten 2 ay sonra başlancak ek gıdalara bırak yavrun alabildiğince anne sütü alsın.tüm uzmanlar ,sağlık otoriterleri bişey biliyoki ilk 6 ay sadece anne sütü diyor.

merhabalar.ben de bugun annemı çağırdım hava soğudu bız gelmeyelim sen çık gel sabahtan dedim geldi o da:)) insan sıkılıyo tek başına bebekle otur otur. akşama da babam gelcek yemeğe kalıcaklar eşim geç gelecek zaten akşama.demın de ablam aradı o da gelcekmış şenlık var yanı bugün:)) biz de başka haber yok ama benım boğazım batıyo hafiften aklım çıkıyo derine bulaştırıcam dıye fazla yaklaşmıyorum ama gene de anneyım tabı yaklaşmadan olmuyo benı ıstıyo bebişim.

canım dikkat et kendine.
oh anne abla süperya. biz gurbette olunca ayda yılda anca buluşuyoruz.
benim ablam yok ablam olmasını hep çok stemişimdir 11 yaşında kardeşim var oda erkek.
ama teyzemle aramızda 6 yaş var abla gibi yani.

Kızlar çorap giydirdiğinizde çorabın lastiği sıkıyormu? Benim oğlanın bacağında iz yapıyor giydirme taraftarı değilim ama patikli pantolonyok. Evde 10 tane çorabı var ama hepsi iz yapıyor acaba acıtıyormu ki.

X