- 27 Şubat 2008
- 9.936
- 12.710
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese günaydın
narencim yarasınn oğluna bişey sorucam ek gıdadan sonra kakası nasıl ben kabız olcak diye korkuyorum gerçi şuan bi problem yok ama...
elacım irmikli ballı 6.aydan itibaran diye biliyorum senin kız nekadarlık
ben pastorize sütle yapıyorummm çok güzel tutuyooo
bizde mama alıyoduk geceleri tek yatarken kalmıyodu sütüm ek gıda ii oldu onuda vermiyorummm
ii o zaman elacım bende alıyım benim kızmda inş sever ben 6.ay diye biliyodumm
avartardaki kızın heralde maşalllah çok tatlı
Canım sen hiçmi emziremiyosun? Hamileyken ben çok korkuyodum sütüm olmazsa diye bide ben üzüldüğüm zaman kötü oluyorum tüm fiziksel dengem degişiyor sütümüde etkiler diye kormuştum ama çok şükür korktuguma ugramadım.Sanırım gece doymuyor sık uyanıyor çünki sanırım gece mama veririm çünki çok düzensiz uykusu,bu aylarda bebekler hepmi böyle yoksa benim pıtırcığımdamı sorun var gece1 olmadan uyumuyor 2saatte bir uyanıyor sabahta 9da ayaktayız uykusu çok hafif,tabi bu arda ben perişan vaziyette uyanıyorumkafamçokkarıştı
eşim AKŞEHİRLİ VE bildiğiniz gibi benim ailemde ılgında lanet olasıcalar götürmüo ben tek gidersem öle ancak birde hep onarı ezip gidiyoruz çünkü ılgın hep yolumuzun üzeri oluyor zavallı annem hep hazırlık yapıo gelcez die
Ayy kızlar sayfaları okudukça panik oldum, ben oğluma hiç birşey vermedim daha.
Sizce ne vereyim ilk olarak. Evimde cam rende ve katı meyve sıkacağı yok, normal rende ile bişeyler rendelesem olurmu. Lütfen yardım....
Geç kalmak istemiyorum.
merhabalar.ben de bugun annemı çağırdım hava soğudu bız gelmeyelim sen çık gel sabahtan dedim geldi o da:)) insan sıkılıyo tek başına bebekle otur otur. akşama da babam gelcek yemeğe kalıcaklar eşim geç gelecek zaten akşama.demın de ablam aradı o da gelcekmış şenlık var yanı bugün:)) biz de başka haber yok ama benım boğazım batıyo hafiften aklım çıkıyo derine bulaştırıcam dıye fazla yaklaşmıyorum ama gene de anneyım tabı yaklaşmadan olmuyo benı ıstıyo bebişim.