- 19 Temmuz 2008
- 1.828
- 0
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EN BAL DA zeynepin annesi :)
saol şekerim cok tatlısın inan
canım bn onuyapıyorum zatenpişmiş sogan kızartması kavurması haşlaması güveçtepişmşi.en güelide yumurtalı kavurması:)havvacım bak bunu sana yazmıştın görmedin heralde.soganı dene istersen süt için
bugün saadet hiç girmedi hıııııııııııııım kesin gezmeye gitmiştir.hamişkende çok gezerdi.irem büyüdükçe eskiye dönüyo
topiğin enlerini yazarsak aklıma gelenlerden
EN gezmeci saadet
EN kaçak semoş ve pınar
EN pimpirikli arzu
EN fit özlem
EN ılımlı emel
EN güleç aylin.
EN içten naz ve hülya
EN uykusuz mümine
EN formda binnur
okul yıllıklarında en sakar seçildim şimdiden öyleyim hamileyken bile merdivenden düştüm ya
EN SAKAR BENNNNN
benim tanıdığım kadarıyla yakıştırdıklarım bunlar umarım kimse alınmaz espiri olsun diye yazdım istemiyorsanız hemen kaldırabilirim.
eklemek isteyenlerde eklesin.topiğimizizn en anneleri olsun
çok güzel olmuş canımmmm a.s. gerçekten tam ben kaydirigubbakcemile3
ama pimpiriklenmekde haklıymışım biliyomusunuz????
bugün kontrole gittik.ve kızım 250gr almş.5900kilosu boyuda 62cm boy değişmemiş.
ama üzülmüyorum artık.dr keyfi yerindeyse bu da asyanın yapısıdır dedi.ilerde toparlar artık napalım.aslında olması gereken drun dediğine göre 5ci ay sonunda 6600muş.boyda 64 cmmış.biz sınırın altındayız.
tam gaz ek gıdalara geçtik.zaten drdan habersiz meyve veriyodum.meyve çorba yogurt kaşık mamaları hepsininden ver dedi. sütlü pirinçli aldım.kaşık maması onu vercem.
ama dr menü olarak yada nasıl yapılcanın tarifini falan vermedi.saadet bi topik açmıştı artık ordan takip etcem.
bizden haberler böyle işte...
bizden böyle işte...
benim oğlum da zayıf doktor bana da üzülme yapı falan dedi alışmaya çalışıyorum artık. bize doktorun verdiği listeyi zayıcam sana belki işine yarar.
10:30 meyve püresi( elma,armut, havuç. cam rendeleyle püre kıvamında) ya da suyu
12:30 sebze çorbası(patates,havuç,pirinç,kereviz,kabak,ıspanak,brokoli,irmik) bunları önce tek tek deneyip sonra karıştırmak lazımmış.haşlayıp ezip biraz sulu kıvamda veriyorum.tel süzgeçden geçir demişti.
15:30 yoğurt ( ben mayalamayı beceremediğim için sütaşın bebekler için yoğurdunu kullanıyorum.
19:30 muhallebi( milupanın sütlü pirinçlisini bayılarak yiyor:)
saatleri sen sana uygun şekilde düzenlersin.
tşklerrrra.s.
özge nilay ecem sizee bişey bulamadım.
çok tşk ederim.fikir edinmem için ii oldu.
peki arada emziriyomusun yada mamamı veriysun.ben emzirmeye devam edicem ama onuda aralardamı yapcaz.yani bu verdiğimiz ek gıdalar doyurucu olcak emizrme işi ne ara olckkk[/QUOT
zaten gece emiyor ayaz, gündüz de hem mama hem anne sütü idare ediyoruz ama tüm bunları fazla yemiyor zaten en çok yediği muhallebi ve yarım yoğurt. muhallebi de zaten doyurucu olduğu için mama vermeme gerek kalmıyor.
a.s.:)) hatırlamış olman yeter bitanemŞeniz
bende kendime birşey bulamadımfisfisfis
Ayy kızlar sayfaları okudukça panik oldum, ben oğluma hiç birşey vermedim daha.
Sizce ne vereyim ilk olarak. Evimde cam rende ve katı meyve sıkacağı yok, normal rende ile bişeyler rendelesem olurmu. Lütfen yardım....
Geç kalmak istemiyorum.
a.s.
o zaman EN anlayışlı
canım idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar zaten şimdiden kutluyorum seni a.s.
Özlemcim maşallah armine, yarasın kuzuma ,
kızlar kaynanamın komşuları bebek görmeye gelmişti onlar anlattı, tüylerim ürperdi çok feci bişey
bir kadının bebei varmış küçük, komşusu gelmiş sevmek için alalımmı demişler , evde sevcez demişler, genç delikanlılarmış bide komşuları, kadında vermiş salak, bir getirmişler bebek öldü diye , otopsi yapıyorlar bebeğin ağzında spermler varmış, ama nerde ne zaman olmuş bilmiyorum
sakın ama sakın bebeğinizi kimseye vermeyin , hele yabancılara yaklaştırmayın bile, devir çok kötü