canım benim bebeğim 5,5 aylık .. bir aydan fazladır kemiriyo eline ne geçerse :) salyası falanda çok akıyordu ateşlenmeye başladı .. çıkacak sanırım artık ..
canım ben işe geldiğimde eğer sağıp bıraktığım süt biterse bir sefer mama yiyordu .. gece vermiyorum .. emziriyorum ..
bizimde uyku düzenimiz çok kötü bozulduuuu süt çok iyi 47 ay 10 günlük 9.100 gr kilo da iyi hiç bir problem yok ama çok iyi olan uykumuz gitti geceleri ve gündüzleri hep ıııııı ııııııı ııııııı
diye bir sesss beynim sadece ıııı sesine uyarlı artık ne yapıcam bilmiyorumm biz iştede beraberiz hiç ayrı kalmıyoruz ve çok yoruldummmmmmmm biri bana yardım etsin mafoldumben
arkadaşalr benim kzıımında kakası hep siyaha yakın yeşil .. demir damalasına başladığımzıdan beri.. ebn çorba meyve suyuda veriyorum artık..onlardand da olabirl.
kizlar benim buhar makn. var ama ben arminin odasina peteklere asilan su kaplari varya ondan alip astim..
2 gunde birde dolduruyorum...burada 2 aydir cok soguk..kullaniyorum memnunum tavsiye ederim
canım benimkide 6 aya girdi.. 5 biti.. ben tam oalrak 15 gündür başaldım.. ondan önce de tattırtıyrodum.. çünki stüüm azaldı biberon mamasıyla takviyeli emiyordu.. şimdi tam gaz başadılk artık..sütüm yetseydi 6 ay vermezdim ek gıdaCanım ben dün doktora sordum benimki de öyleydi. Ben sadece anne sütü veriyorum ek gıdaya başlamadım henüz. Demir damlasından oluyor dedi doktor için rahat olsun. Senin bebeğin ne kadarlık ek gıdalara başlamışsın bende başlamak istiyorum ama doktor 6.ay dedi.
Merhaba, peteklere asılan su kaplarının markası falan var mı, neredeen alabiliriz.
maşh canım maşh.. darısı bize inş..slm kızlar...
benım oglusumun ılk dısı 4 ay 4 gunlukken cıkmıstı . ıkıncısı suan ıcınde ama daha patlamadı henüz :)
bızde bu ay ek gıdalara gecıcez yavas yavas .
saadetcım alısverısını yapmıssın hayırlı olsun bende ayın 8ınden sonra ılk arabam solıcem hemen gule gule kullansın iremin.
benım oglum şirin kanatları cok sevıo yakalamaya calısıo emeklemeye calısıo terlıo bıde cok seker ler
slm, biz kullanıyoruz milupanın pirinçli muhallebisini oğlum çok sevdi, bazen anne sütüyle yapıyorum bazen suyla ikisini de yiyor. ek gıdalara doktorumuz başlattığı için günde bir kere mutlaka veriyorum.
miminecim ben 1 aydır veriyorum kaşık mamsı.. iyi oluyor.. baya acıkmyor saat 3-4 kadar uyuyor maşhh.. bence verebilrisin artık.sütünde yetmiyorsa..
canım benimkide 6 aya girdi.. 5 biti.. ben tam oalrak 15 gündür başaldım.. ondan önce de tattırtıyrodum.. çünki stüüm azaldı biberon mamasıyla takviyeli emiyordu.. şimdi tam gaz başadılk artık..sütüm yetseydi 6 ay vermezdim ek gıda