Günaydın canlarım...Ankara da hava çok kötü dehşet yağmur yağıyo. Evde oturmaktan sıyırtıcam ben bu gidişle...
Arzucum bi ara ne giydiriyosunuz minişlere diye sormuştun. Benim ev 22 derece. Uzun kol çıtçıtlı, patikli alt giydiriyorum. ikinci kat olarak da uzun kol pijama takımı. Bİde yatarken kolları, omzu ve göğsünün bi kısmı dışarıda kaldığı için küçük ince havlularım var göğsüne koyuyorum gece. Uykudan kalkınca da yün askılı yelek giydiriyorum bi saat bazen iki saat çıkarmıyorum yeleğini.
Bu arada Müminecim bizim de taşınma işi var. Elif'e annem bakacağı için, anneme yakın bi yere taşınıcaz. Daha ev bile bulamadık. Ocak'a kadar da taşınmamız lazım. Çok zordayım yani. Allah ikimize de kolaylık versin.Sen yine evi bulmuşsun ben onu bile yapamadım daha.
kızlar benim uykum kaçtı iyki kaçmış gelişmeleri anca bu saatlerde takip edebiliyorum zeynep durum 3 gündür huzursuzdu uyku düzeni bozulmuştu hep korktum hastamı diye ama sıkı durun dün dişi patladı gözlerime inanamadım bu günde iyce belli olmaaya başladı yavrum ondan huzursuzmuş darısı sizlerin başına....
Semoşum geçmiş olsun, Çağatay kuzumada maşallah büyücekler tabi annesihttp://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=10614
yeni resim yükledikkk
bakın bakalımmmm büyümüşmüü????
kucağımda oturuyooo hala nezleyizzzz
oğluşdan bana ve eşimede geçtiiii
Günaydın canlarım...Ankara da hava çok kötü dehşet yağmur yağıyo. Evde oturmaktan sıyırtıcam ben bu gidişle...
Arzucum bi ara ne giydiriyosunuz minişlere diye sormuştun. Benim ev 22 derece. Uzun kol çıtçıtlı, patikli alt giydiriyorum. ikinci kat olarak da uzun kol pijama takımı. Bİde yatarken kolları, omzu ve göğsünün bi kısmı dışarıda kaldığı için küçük ince havlularım var göğsüne koyuyorum gece. Uykudan kalkınca da yün askılı yelek giydiriyorum bi saat bazen iki saat çıkarmıyorum yeleğini.
Bu arada Müminecim bizim de taşınma işi var. Elif'e annem bakacağı için, anneme yakın bi yere taşınıcaz. Daha ev bile bulamadık. Ocak'a kadar da taşınmamız lazım. Çok zordayım yani. Allah ikimize de kolaylık versin.Sen yine evi bulmuşsun ben onu bile yapamadım daha.
canım bi an çnce bulsan iyi olur bence soğuklarda taşınmak yerleşmek çok zor oluyo,
bi de ev bakarken cephesine aydınlığına çok dikkat et biz sırf evimiz güneş görmüyo diye taşınıyoruz,
kızlar yaa benim kızım çok sık uyanıyo gece, acaba yatmadan kaşık maması mı versem, gece de çok az emiyo o yüzden hemen acıkıp geri uyanıyo, bi de sanırım yanımda uyumaya alıştı, yatağında daha çabuk uyanıyo,
milupanın pirinçli kaşık mamasını veren var mı aranızda?
sabahtan beri de bikere 40 dk uyudu daha, ben nezaman ev toplıcam, bi de bugün evsahipleri evin fotosunu çekmeye gelicek, sinir oldum bi hafta bekleyemedi gıcıklarklava:
yas23 , eğer herhangi bir ağrısı falan yoksa doymadıgından uyumuyordur bence.mama yediriyormusun bilmiyorum ama dene istersen belki işe yarar... benim bebeğim çok şükür ki ilk doğdugu günden beri gece 1 kez uyanır birde sabah saat 7 de uyanır sonra 10 da geri uyur. uyku düzenimiz çok şükür iyi .. ama diş çıkaracak sanırım 1-2 gündür bozuldu bu düzen ..
maşallah zeynep kızımıza
hepimize günaydın
hava burda bile bayağı soğudu ve yağmurlu
evlere hapis kaldık
zaten hastayız başka bişey yapamıyoruz ama
:hulya: Ne dersiniz kaydirigubbakcemile3delikafadulden:1no2:
günaydın arkadaşlaar,
elif hastalanmış geçmiş olsun inş. çabucak iyileşir,
yeşimnur canım hayırlı olsun dişiniz, kalanı da mısır patlağı gibi kolayca çıkıverir inşallah,
yaa tüm bebişler dönmeye başladı benim kızda daha tık yok, nasıl koysam öyle buluyorum, anca çenesi çalışsın zillinin, heralde bu gidişle 1 yaşında oturur, 3 yaşında yürür bu kız :))
yeşimnurcm maşh bıdışına.. Dişide patlamış.. Daırıs bize inş.. Bizde tık yok:))
evet cnm fazlasını çıkaıyormuş hasta değil çnkü..
çıkarması da btti şükür..
Oo sizi baya kampanyaya davet etmişler:)
daha bnm ilk colgate idi..
Canım dün akşam jokerden yaptım siparişi artıkkk...ilk arabam-uyku arakadaşım ve emekleme arkadaşımı aldım şu kanatlıdan:)
gizlilik ilkesini okudum 128 bitlik güvenlikle korunuyormuşş..
Gizlilik
oh ne gzll maşallahhh bakalım bizim kızın ne zaman çıkarcak heycanla bekliyorum..
[color="ındigo"]geçmiş olsun fıstık ailecek size
çatoyuda öptm[/color]
[color="ındigo"]günaydın cnmm..
Davet maili gelmiş mi aklıma takıldı cnm [/color]
günaydın fıstıklarr...
Nasılsınız bakalım..biz iizz çok şkrr of hava gene kapalı içim kararıyor..bugün yanlzıız kızımla 24 saat..arzu sana arakadaş olablrm kaydirigubbakcemile5
günaydın güzel anneler .. Bebişler nasıl siz nasılsınız .. Uzun zamandır giremiyorum .. Diş sorunları başlamış sanırım ..tam okumadım geçmişi ama ...paşamda bu aralar bir huzursuzluk var .. Gece 1 kez uyanırdı önceden şimdi 1 saatte bir uyanıyo bir kaç gündür .. Ağzının içide ateş gibi .. Dişleri zaten kaşınırdıda heralde artık iyice zorlamaya başladı ... Allah yardımcımız olsun ... Kolay atlatırlar insallah ...
maşallah zeynep duruya yeşimcim, hayırlı olsun incileriniz , darısı bizim başımıza artık :)
semoşum geçmiş olsun, çağatay kuzumada maşallah büyücekler tabi annesi
özgecim bende aynı böyle giydiriyorum, dereceyede hep bakıyorum, 22 nin altına düşmüyor, 22-26 arası olmalıymış bebekler için , kombimiz şu an 2 de yanıyor
taşınacakmışsınız sizde allah yardımcın olsun, bebekle zor olur
kızlar bugün kakasında simsiyah parçalar vardı yusuf kayranın , nazcım buldunmu sen nedenini, dün muz yedirmiştim çok az ondanmı oldu acaba? Yada demir damlasımı boyuyor ????
teşekkürler kızlar hepinize bizim bıdık tam 4 ay 10 günlükken çıkardı ilk incisini biraz erken oldu ama .....ben hep bir tuaflık var bu kızda diyip duruyordum 3 gün içersinde çıkardı çok şükür paşam aynı durumlar vardı zeynep duruda bence seninkidi diş çıkarıcak....
bebeğin diş çıkarmaya başladığında ilk dişini gören kişi atletini yırtarmış kolay çıkarsın diye .. Batıl inanç oldugunu biliyorum ama sizde böyle şeyler deneyecekmisiniz ? Merak ettim .
canım bi an çnce bulsan iyi olur bence soğuklarda taşınmak yerleşmek çok zor oluyo,
bi de ev bakarken cephesine aydınlığına çok dikkat et biz sırf evimiz güneş görmüyo diye taşınıyoruz,
kızlar yaa benim kızım çok sık uyanıyo gece, acaba yatmadan kaşık maması mı versem, gece de çok az emiyo o yüzden hemen acıkıp geri uyanıyo, bi de sanırım yanımda uyumaya alıştı, yatağında daha çabuk uyanıyo,
milupanın pirinçli kaşık mamasını veren var mı aranızda?
sabahtan beri de bikere 40 dk uyudu daha, ben nezaman ev toplıcam, bi de bugün evsahipleri evin fotosunu çekmeye gelicek, sinir oldum bi hafta bekleyemedi gıcıklarklava: