2009 Haziran Anneleri!!

günaydın güzel anneler .. bebişler nasıl siz nasılsınız .. uzun zamandır giremiyorum .. diş sorunları başlamış sanırım ..tam okumadım geçmişi ama ...paşamda bu aralar bir huzursuzluk var .. gece 1 kez uyanırdı önceden şimdi 1 saatte bir uyanıyo bir kaç gündür .. ağzının içide ateş gibi .. dişleri zaten kaşınırdıda heralde artık iyice zorlamaya başladı ... Allah yardımcımız olsun ... kolay atlatırlar insallah ...

canım bi an çnce bulsan iyi olur bence soğuklarda taşınmak yerleşmek çok zor oluyo,
bi de ev bakarken cephesine aydınlığına çok dikkat et biz sırf evimiz güneş görmüyo diye taşınıyoruz,

kızlar yaa benim kızım çok sık uyanıyo gece, acaba yatmadan kaşık maması mı versem, gece de çok az emiyo o yüzden hemen acıkıp geri uyanıyo, bi de sanırım yanımda uyumaya alıştı, yatağında daha çabuk uyanıyo,
milupanın pirinçli kaşık mamasını veren var mı aranızda?
sabahtan beri de bikere 40 dk uyudu daha, ben nezaman ev toplıcam, bi de bugün evsahipleri evin fotosunu çekmeye gelicek, sinir oldum bi hafta bekleyemedi gıcıklar klava:

maşallah zeynep duruya yeşimcim, hayırlı olsun incileriniz , darısı bizim başımıza artık :)

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=10614

yeni resim yükledikkk
bakın bakalımmmm büyümüşmüü????
kucağımda oturuyooo hala nezleyizzzz
oğluşdan bana ve eşimede geçtiiii
Semoşum geçmiş olsun, Çağatay kuzumada maşallah büyücekler tabi annesi

Özgecim bende aynı böyle giydiriyorum, dereceyede hep bakıyorum, 22 nin altına düşmüyor, 22-26 arası olmalıymış bebekler için , kombimiz şu an 2 de yanıyor
Taşınacakmışsınız sizde Allah yardımcın olsun, bebekle zor olur

Kızlar bugün kakasında simsiyah parçalar vardı yusuf kayranın , nazcım buldunmu sen nedenini, dün muz yedirmiştim çok az ondanmı oldu acaba? yada demir damlasımı boyuyor ????

müminecim gece az emiyorsa sütünü sağıp vermeyi dene, uyurkende içiyorlar , ve tok olduğu içinde uzun bir süre uyanmıyor , ben bazen böyle yapıyorum

pompada bozuldu, eşim götürcek servisi varmış pompanın bile , çabuk yapsalar bari :umursamaz:

Kızlar selam, benim bebişimde 4 ay 8 günlük hala uyku düzeni oturmadı. Geceleri 1 saatte 2 saatte uyuyor. Sizinkiler uykusu nasıl? Bir ara düzelmişdi benimki yine başladı. Birde sabah 5 den sonra uyumuyor daha.

yas23 , eğer herhangi bir ağrısı falan yoksa doymadıgından uyumuyordur bence.mama yediriyormusun bilmiyorum ama dene istersen belki işe yarar... benim bebeğim çok şükür ki ilk doğdugu günden beri gece 1 kez uyanır birde sabah saat 7 de uyanır sonra 10 da geri uyur. uyku düzenimiz çok şükür iyi .. ama diş çıkaracak sanırım 1-2 gündür bozuldu bu düzen ..

zannetmiyorum bi ağrısı olduğunu çünkü bayağı keyifli oluyo uyanınca. Gece sütüm her zamankinden fazla oluyor. Hatta fazla ememeyip yarıda bile bırakıyor. Sanırım alışkanlık bizimkisi ama ben çok yoruluyorum, çalışıyorumda zor oluyor çok.

paşam, senin bebiş ne kadarlık. Diş için erken değilmi? Bizim bebiş de ellerini acaip kemiriyo ama bilmiyorumki diş belirtisi mi? Sen mama mı veriyosun bebişine anne sütü mü?

yas23 , bebeğin arsızlık yapıyo o zaman annesi :))))
haklısın hem iş kadını , hem ev kadını , hem anne olmak zorluyor bizi ... daha ne günler bekliyor bakalım ..

canım benim bebeğim 5,5 aylık .. bir aydan fazladır kemiriyo eline ne geçerse :) salyası falanda çok akıyordu ateşlenmeye başladı .. çıkacak sanırım artık ..
canım ben işe geldiğimde eğer sağıp bıraktığım süt biterse bir sefer mama yiyordu .. gece vermiyorum .. emziriyorum ..

yeşimnurcm maşh bıdışına.. Dişide patlamış.. Daırıs bize inş.. Bizde tık yok:))

teşekkürler kızlar hepinize bizim bıdık tam 4 ay 10 günlükken çıkardı ilk incisini biraz erken oldu ama .....ben hep bir tuaflık var bu kızda diyip duruyordum 3 gün içersinde çıkardı çok şükür paşam aynı durumlar vardı zeynep duruda bence seninkidi diş çıkarıcak....

bebeğin diş çıkarmaya başladığında ilk dişini gören kişi atletini yırtarmış kolay çıkarsın diye .. batıl inanç oldugunu biliyorum ama sizde böyle şeyler deneyecekmisiniz ? merak ettim .

maşallah zeynebimize ... darısı başımıza insallah ..

kızlar gerçekten çok tuhaf bir duygu bu annelik .. şimdi annemin değerini daha iyi
anlıyorum .. bize hava soğuk üstünü giy dediklerinde amannn anneeee demişizdir çoğu zaman .. şimdi öyle mi .. bebeğim gece uyanınca terledimi üşüdümü aman şöyle aman böyle diye üstüne titriyoruz .. Allah yokluklarını göstermesin ..

bebeğin diş çıkarmaya başladığında ilk dişini gören kişi atletini yırtarmış kolay çıkarsın diye .. Batıl inanç oldugunu biliyorum ama sizde böyle şeyler deneyecekmisiniz ? Merak ettim .

valla ilk ben gördüm ama ben o adeti yeni duydum canım bizdede ilk dişi kim gördüyse o hediye alır kısmetse dışarı çıkınca alıcam hedyemizi gerçi hep alıyoruz ama olsun.bizdede diş hediği var bende onu yapmayı düşünüyorum bakalım kısmet artık ama onu yapmam için tam desteksiz oturması lazım bizimkisi çok erken oldu biraz erteliycez bu merasimi artık

slm, biz kullanıyoruz milupanın pirinçli muhallebisini oğlum çok sevdi, bazen anne sütüyle yapıyorum bazen suyla ikisini de yiyor. ek gıdalara doktorumuz başlattığı için günde bir kere mutlaka veriyorum.

bizimde uyku düzenimiz çok kötü bozulduuuu süt çok iyi 47 ay 10 günlük 9.100 gr kilo da iyi hiç bir problem yok ama çok iyi olan uykumuz gitti geceleri ve gündüzleri hep ıııııı ııııııı ııııııı
diye bir sesss beynim sadece ıııı sesine uyarlı artık ne yapıcam bilmiyorumm biz iştede beraberiz hiç ayrı kalmıyoruz ve çok yoruldummmmmmmm biri bana yardım etsin mafoldumben

kizlar benim buhar makn. var ama ben arminin odasina peteklere asilan su kaplari varya ondan alip astim..
2 gunde birde dolduruyorum...burada 2 aydir cok soguk..kullaniyorum memnunum tavsiye ederim

arkadaşalr benim kzıımında kakası hep siyaha yakın yeşil .. demir damalasına başladığımzıdan beri.. ebn çorba meyve suyuda veriyorum artık..onlardand da olabirl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…