- 2 Temmuz 2008
- 863
- 2
evet demesi lazımdı kızım ev soguk kalorifer yansın ev ısınsın öyle gel diye
işte hem onlar hem ben huzursuz olduk
ama bebegim ve ben çekiyorm şimdi cezasını
iaçlar zehir gibi uyku düzeni bozuldu
huysuz oldumafoldumbenmafoldumben
bence geçmişi okyuyayım dedim ama maşallah bitiremedim
abisis canım geçmiş olsun off bilirim sırf büyükleri memnun etmek için ya kendinden yada cocugundan taviz vermeyi..
inş bu son olur canım sewgili kayınvalden gelsinde görsün torunun halini..
kıslar dişim çok agrıyodu doktora gittim dişimde çekerken küçük bi kök kalmış bide bi dişimdede çüürme başlamış ama iltihap var antibiyotik verdi antibiyotik süt miktarını azaltır diyye bişi okumuştum doktor hayır bişe olmas die inat etti
siz biliyomusunuz azaltırmı zaten aman aman bi sütüm yok olanda gitmesin
alla alla bana mail gelmedide ondan sordum cnm...sadetçim gelmiş canım mail kaydoıldum bende.
sağol cnmm...slm kızlar...
benım oglusumun ılk dısı 4 ay 4 gunlukken cıkmıstı . ıkıncısı suan ıcınde ama daha patlamadı henüz :)
bızde bu ay ek gıdalara gecıcez yavas yavas .
saadetcım alısverısını yapmıssın hayırlı olsun bende ayın 8ınden sonra ılk arabam solıcem hemen gule gule kullansın iremin.
benım oglum şirin kanatları cok sevıo yakalamaya calısıo emeklemeye calısıo terlıo bıde cok seker ler
ahh canım geçmiş olsun işte anlamayan düşünmeyen düşünmüyo hayatım takma kafana ne sıkması aa hepimiz burda dertleşme paylaşmak rahatlamak için varız zaten öle olmasa burdada olmazdık kaynanlar çok düşüncesizmiş sen neden çocuğu hasta edesin ya sinir oluyorum böle diyenlere hasta edersin ben niye hasta edeyim ya benden dahamı çok düşünüyosun aslına eşinin arkanda durması lazım orası rütübetli bi girip çıkarız demesi lazım ama işte eştede olmayınca mecbur boyun eğiyosun inş kısa zamanda iyileşir kuzun çok zor ya allah yardımcın olsun canım sinir oluyorum böle insanlara of ya neden annelere bırakmıyolar işe herşeye burunlarını sokuyolar yaaslm arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorm arada girip bi bakıyorm ama yazmaya vaktim olmuyor
ne güzel herkes burdayken biraz dertleşmek istiyorm sizle:sinifsinif:
kızım faranjit ve cok hafifte zatüre olmuş
ilaç kullanıyorum surupların tadı o kadar acı ki
zorla içiyor yavrum içirirken yalvaran gözlerle yardım diliyor etrafından
kayınvaldemlere gitmiştim bodrum kat evleri kalorifer 2 gün yanmadı elektirikli
soba yaktık bi taraftan soguk bi taraftan sıcak mahvoldu yavrum
3 gün uyuyamadı geceleri öksürük ve kusmadan
annemlere dönmek istedim papaz olduk kaynanamlarla
bizi sevmiyon gitmek istiyon oldu adı
kızım o durumdayken nasıl durayım o evde rutubette var
doktora götürdüm doktor ilk rutubetli ortamdamıydı cocuk dedi
görümcem aradı nasıl oldu cocuk diye doktora götürdüm rutubetli ortamdamı kaldı cocuk dedi dedim inanmadılar benim uydurdugumu idda ettiler
of of o gün kıyamet koptu görümcemle tartıştık sonra aileler girdi araya
anlıycanız baya bi papaz olduk
ben saraydada olsaydım kızım için iyi ortam degilse gene durmazdım
annemlerdeyim simdi gitmeyide düşünmüyorum kaynanamlara
onlarda hasta olmasını istemez tabi torunlarnın ama düşünceli degiller
yavrum ii olsada ilaçları kessem işkence oluyor ilaç içmek onn için şimdi agzına bir şey versem ilaç sanıp almıyormafoldumben
böyle işte bende kusura bakmayın uzun oldu biraz ama dertleşmek istedim sizle
sıktıysam özür dilerim
bebişlere dikkat edin hasta olmasınlar o zehir ilaçları kullanmak zorunda kalmasınlar
ne kadar cahil insanlar geri kafalılar ya bunlara ne dersen de geneden kendi bildikleri hep doğru eşinde bişi diyemiyo öle yetişmiş onların örfleri adetleri öle aslında herşey eşte bitiyo o senin arkandaysa kimse karışamıyo ama senin arkanda değilsede tek başına savaşsan bile hep kaybeden sen oluyosun yoruluyo insan bi süre sonra gitsen olmuyo gitmesen annenlerede gitmiyoz oluyo inat giriyo işe ne oluyo sorunlar büyüyo ayy zor bu işler ya bende karşı karşıyayım kaynanam bişi yapmasa bile bi lafı kavga etmemize yetiyo kaynanamla aramda sorun yok ama eşim hep sorun çıkartıyo çocuğa çok karşıyo bende böle şeylere gelemşyorum ezdirmek istemiyorum kendimi ama eşim arkamda olmadığı için mecbur susuyorum çok zor ya herkeste bi dert var yaah sorma müminecim benmkinin annesi babası olsa içim yanmayacak bu bahsettiğim kişiler amcaları ve halaları inanabiliomusun keşke anne babası olsaydı en azından annesidir babasıdır derdim ama içim yanıyor ya bıktım inan hep kavga hep kavga memlekete bana işkence gibi gelio bu evlilik böle yürür mü die merak ediorum cünkü kavgamızın tek nedeni bu hergün telde konuşuo yağlama yıkama işleri bana ısrar edio hep güleryüzlü davranıp bopynumu bükmem için ben serbest yetiştim onlara hala eski adetler die diretiolar düşün onların yanında kanepeye bile oturmaya izin yok inanabiliomusun yerde oturuyor kendisi bile yanımda eşimi bile azarlafdılar cocuk gibi en cok da bu koydu bana evde borun ötüyor sıkıysa yap onlarada her dedikleri allah kelamı dinine bu kadar düşkün değil inan böle bişey olabilir mi ya
canım öncelikle dişin için geçmiş olsun
antibiyotik degil benim bildigim emziren annelerin hiçbir ilaç asprin dahi almmaması gerekiyor sütten bebege geçermiş
geçen hafata yatak döşek yattıgım halde doktor hiçbirşey alma dedi sadece bebe asprini almama izin verdi
yine sen bir başka doktora sor
bende ısrarla sordum yok bi yan etki yapmas süte geçmez sütün miktarını etkilemez dedi durdu en iisi içmiyimm saol canım cvpladığın içinn
bende ısrarla sordum yok bi yan etki yapmas süte geçmez sütün miktarını etkilemez dedi durdu en iisi içmiyimm saol canım cvpladığın içinn
kızlar 2009haziran anneleri ufak şeylerle hatırlanmaya ne dersiniz topigi vardı
onu bulamıyorum ne oldu liste tamamlandımı çekiliş yapıldımı haberiniz varmı acaba