2009 Haziran Anneleri!!

eşin bişey demedi gitmeyelim ev soğuk veya ne bılıyım uzulme sakın belkı boyle bı tartısma daha ıı oldu mesafeyı korursun artık . lmaz:
bebegının de en kısa surede ıyılesır ınsallah cok uzuldum gercekten

bence geçmişi okyuyayım dedim ama maşallah bitiremedim
abisis canım geçmiş olsun off bilirim sırf büyükleri memnun etmek için ya kendinden yada cocugundan taviz vermeyi..
inş bu son olur canım sewgili kayınvalden gelsinde görsün torunun halini..
kıslar dişim çok agrıyodu doktora gittim dişimde çekerken küçük bi kök kalmış bide bi dişimdede çüürme başlamış ama iltihap var antibiyotik verdi antibiyotik süt miktarını azaltır diyye bişi okumuştum doktor hayır bişe olmas die inat etti
siz biliyomusunuz azaltırmı zaten aman aman bi sütüm yok olanda gitmesin

selam arkadaşlar nasılsınız
nezamandır ugrayamıyordum geçmişi okuyamadım okumaya kalksam akşam olur herhalde

canım öncelikle dişin için geçmiş olsun
antibiyotik degil benim bildigim emziren annelerin hiçbir ilaç asprin dahi almmaması gerekiyor sütten bebege geçermiş
geçen hafata yatak döşek yattıgım halde doktor hiçbirşey alma dedi sadece bebe asprini almama izin verdi
yine sen bir başka doktora sor

sadetçim gelmiş canım mail kaydoıldum bende.
alla alla bana mail gelmedide ondan sordum cnm...
sağol cnmm...
evet cnm ilk arabam gzl bşye benziyo yürüteç gibide oluyor hemde...
bakalım gelsnde yakından görelimm..
ben oturmaya başlayınca içine koyar evde sürerim değişiklik olur die şimdiden söyleym dedmm..şirin kanatlar ve uyku arkadaşınıda çok merak ediyorumm..gelsn ilk ben oynarım galiba opuyorumnanaktan

abisis geçmiş olsun yavruna sende üzülme...boşverrr..

uyuyum dedim maşallah herkes burdaymış kızlar..shbet gzlmiş kaçırmışız..

ahh canım geçmiş olsun işte anlamayan düşünmeyen düşünmüyo hayatım takma kafana ne sıkması aa hepimiz burda dertleşme paylaşmak rahatlamak için varız zaten öle olmasa burdada olmazdık kaynanlar çok düşüncesizmiş sen neden çocuğu hasta edesin ya sinir oluyorum böle diyenlere hasta edersin ben niye hasta edeyim ya benden dahamı çok düşünüyosun aslına eşinin arkanda durması lazım orası rütübetli bi girip çıkarız demesi lazım ama işte eştede olmayınca mecbur boyun eğiyosun inş kısa zamanda iyileşir kuzun çok zor ya allah yardımcın olsun canım sinir oluyorum böle insanlara of ya neden annelere bırakmıyolar işe herşeye burunlarını sokuyolar yaaklava:klava:

ne kadar cahil insanlar geri kafalılar ya bunlara ne dersen de geneden kendi bildikleri hep doğru eşinde bişi diyemiyo öle yetişmiş onların örfleri adetleri öle aslında herşey eşte bitiyo o senin arkandaysa kimse karışamıyo ama senin arkanda değilsede tek başına savaşsan bile hep kaybeden sen oluyosun yoruluyo insan bi süre sonra gitsen olmuyo gitmesen annenlerede gitmiyoz oluyo inat giriyo işe ne oluyo sorunlar büyüyo ayy zor bu işler ya bende karşı karşıyayım kaynanam bişi yapmasa bile bi lafı kavga etmemize yetiyo kaynanamla aramda sorun yok ama eşim hep sorun çıkartıyo çocuğa çok karşıyo bende böle şeylere gelemşyorum ezdirmek istemiyorum kendimi ama eşim arkamda olmadığı için mecbur susuyorum çok zor ya herkeste bi dert var ya

bu kayınvalideler ne kadar da düşüncesiz ve benciller .. ben doğumda ve sonrasında bana yaptıkları yüzünden 3aydır görüşmüyorum Allah tan eşimde gerçekleri gördü de o da konuşmuyor, en azından şimdi huzurluyum

valla kızlar üzüldüm iki arada bi derede kalmanıza..
oh kaynana yok kayınbaba yok(dolayısıyla o taraftan kmse yok) kafam rahattt
:içelim: :içelim:

bende ısrarla sordum yok bi yan etki yapmas süte geçmez sütün miktarını etkilemez dedi durdu en iisi içmiyimm saol canım cvpladığın içinn

kızlar amma kaynatmışınız ben yemekleri yapana kadar sayfalar almış yürümüş şimdi kızıda uyuttum
uzanayım bakalım uyuyabilirsem azıcık kestireyim

binnur tekrar geçmiş olsun bende süte geçer diye biliyorum..dayanablrsen içme..
ha bide siyah zeytinn çekirdeğini çıkar ağrıyan yere koy dişinde tut bastırarak ağrısını alırr..

bende ısrarla sordum yok bi yan etki yapmas süte geçmez sütün miktarını etkilemez dedi durdu en iisi içmiyimm saol canım cvpladığın içinn

canım ben de hiçbir ilaç içilmez diye biliyorum basit ağrı kesiciler hariç
kaldı ki antibiyotik
ama yine de dr una güveniyorsan dediğini yap diş ağrısı illet bişey biliyorum
bu arada bir dişim kenardan kırıldı ban da dişçi yolu görüldü
:sinifsinif:

kaynana kaynana kaynar kazana demişler:jeyyar:
üzülmeyin bebişlerinizide sizin üzülmeniz etkiler bazı şeylere boşver olmuyor ama boşvermekte lazım
benim kayınvalidem ve kayınpederim memleketteler ama kayganam oradanda yetişiyor herkezin aynı sıkıntısı var maalesef

kızlar 2009haziran anneleri ufak şeylerle hatırlanmaya ne dersiniz topigi vardı
onu bulamıyorum ne oldu liste tamamlandımı çekiliş yapıldımı haberiniz varmı acaba

geçmişi okuyayım dedim ben okuyup gelene kadar kimsecikler kalmamış
kızlar annelik bazı seylerden fedakarlık yapmayı gerektirir ...
üzülmeyin bebişleri üzmeyin ... onların en cok bize ihtiyacları var ... sizde üzülür strese girerseniz ne kendinize faydanız olur ne bebeğinize ...
hersey düzelir insallah .. hayatınızda olumsuz hiç bir şey olmasın ... inşallahhhhhhh..

nasılsın özlemcim bende kızımın yoğurdunu yedirdimm geldim güzel tutmuşşş çok mutlu oldum sende basladın dime ek gıdaya neler veriyosun senin doktor belki farklı bişilerde vermiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…