2009 Haziran Anneleri!!

Abısııcm Çok ÜzÜldÜm canım ya.. Çok gÇmıŞ olsun.. Kaynananları da takma be bolcver.. Senın bebeĞının saĞlıĞından Önemlı deĞıl hıÇ bıŞey.. Onalrda acayıp bencıl ınsanlarmıŞ yanı.. Aman boŞver canım.. .bebeĞınede Çok geÇmıŞ olsun.. Dıkkat et canım..

evet inş iştahlı olsunlar.. benim ilk kkzıımıla ne uğraşlar veriridiöm.. resmne savaşırdık..çoğuncada kusaRDI ZORLAMAKTAN. İNŞ BU ÖYLE OLMAZ DİYE HEP DUA EDİYORUM..

İnş. bu sefer şansın gülerde bebişin iştahlı olur. Canım Stanbulun neresindesin bende istdayım.

geçmiş olsun. Hiç bişey senin bebeğinin sağlığından önemli değil. Herkes bişi söyler canım en iyisini sen bilirsin bebeğin için.

abisiscim canım .. hiç birşey bebeğinin sağlığından daha önemli değil .. kendi evladını büyütürken titiz davranmamışmı kayınvaliden .. senide biraz anlaması gerekir bu konuda ..
biz elimizden geleni yapalımda iyi olsun bebişler ... üzme o tatlı canını sen ..

biz dusa cikiyoruz teyzeleri kuvette oynayalim biraz, opuyoruz sizi...

havuzdu, küvetti derken sonunda yüzgeçleri çıkıcak arminin, maşallah, sukuşları sizii ))

canım paylaşmak için burdayız hepimiz, çok geçmiş olsun
bayramda bizim de başımıza geldi aynı şey, bi de kaynanam annenin orda üşütmüşün diyo, çocuğun suratına hapşuran aşkası sanki, napıcaksın, sinirlenseler de bebeğin için doğrusu neyse onu yapıcaksın :teselli:

Canım çok sağol ya. Tam aradığım şey bi kaç tane sipariş vereyim.
canim ucuz bisey..
kargo parasida vereceksin.almisken 3 tane al bence her odaya bir tane takarsin..

cok gecmis olsun..
cok uzuldum durumlara..
ins hersey yoluna girer canaim..herseyden onemlisi yavrunun sagligi...

sorma canim..kaydirigubbakcemile3
bide burcuda yengec yakaydirigubbakcemile3

doğru canım, yengeçler sever suyu
benim kız da önceleri nefret ediyodu banyodan ama artık seviyo çok şükür, en çok da şampuanlı alini kemirmeyi seviyo laelaelaelaelae

yasemincim seni çok ii anlıyorum ben de de öle bi dfedrt var şimdi bayramda gitcez ve eşim beni aileme götürmeyecek biliyorum o lanet olası yerde hastalanacak bebeğim zaten yazın kalmıştık 12 gün ne eve geldi ne bizi bi yere cıkardı basımda 5 6 cocuk gün boyu kalıodum defneyle inan tiksiniyorum onun tarafına gitmeye keşke hep annemlerde kalsam ama benim kocam kocaman bi öküz oldugu için gururuna yedirip annemlerde kalmıo bile ne yazıkki okumakala adam olunmuyorokmak sadece cahilliği alıo .... baki kalıo off actın yaramı yasemin (

geçmiş olsun. Hiç bişey senin bebeğinin sağlığından önemli değil. Herkes bişi söyler canım en iyisini sen bilirsin bebeğin için.

bende öyle dedim her seyden önce yavrumun saglıgı cok teşekkür ederm hepinize

canım çok üzüldüm.
kusura bakmada senın kayınvalıdenın demesı lazım sankı ' kızım ev bodrum katında rutubetlı getırme' dıye .
he bıde ustune gtmek ıstemıssın laf yapmıslar.
ilginç...
sen cekıceksın bebegının hastalıgını senın cıgerın yanıcak onlar evlerınde suan.
allah korusun acıl sıfalar dılıorum mınık bebegıne canım

canım benim yaa, o dert hepimizin başında, ben diyorum tüm erkeklerin içinde potansiyel bi kütük var, e bazıları azcık daha iyi yontulmuş o kadar.
eşime de söylüyorum sen istanulda mükemmel bi kocasın, ama annenin yanına gidince beynin mercimek kadar kalıy diye Çok üzgünüm çoook

ah sorma müminecim benmkinin annesi babası olsa içim yanmayacak bu bahsettiğim kişiler amcaları ve halaları inanabiliomusun keşke anne babası olsaydı en azından annesidir babasıdır derdim ama içim yanıyor ya bıktım inan hep kavga hep kavga memlekete bana işkence gibi gelio bu evlilik böle yürür mü die merak ediorum cünkü kavgamızın tek nedeni bu hergün telde konuşuo yağlama yıkama işleri bana ısrar edio hep güleryüzlü davranıp bopynumu bükmem için ben serbest yetiştim onlara hala eski adetler die diretiolar düşün onların yanında kanepeye bile oturmaya izin yok inanabiliomusun yerde oturuyor kendisi bile yanımda eşimi bile azarlafdılar cocuk gibi en cok da bu koydu bana evde borun ötüyor sıkıysa yap onlarada her dedikleri allah kelamı dinine bu kadar düşkün değil inan böle bişey olabilir mi ya

hiç mi götürmüyor ailene yuh yani nası bir bencillik bu
orda ne kadar kalıosan ordada o kadar kalmak hakkın
haklısın okumakla adam olunmuyor
kaynana evine gitmeyi neden gurur meselesi yapıorlar anlamıyorm
üzülme bebegin için karşı cık sende kavgaysa kavga ben öyle yapıorum sustukça bişey degişmiyorlmaz:

oh oh herkesler burdaymış.bende anca oku oku bitirdim.şimdi katılıyorum aranıza.
bu kayınvalideleri kocaları takmayın kızlarrrr ya
bebişlerimizin bize ihtiyacı var.üzülmeyin nolurrr:teselli:
ay eşimin şarjıda bitmiş ulaşamıyorum delircem valla...inşllh işe bitirde bu akşama dönerler ya... çok sıkıldım.

ya bide benim kzızm neden bu kadar iştahsız.delirtiyo beni..
karnı aç hala oyun istiyo.gezmek istiyo.memeyi veriyorum kas katı yapıyo kendini basıyo yaygarayı.yine aç kalamsın diye mama yaptım yok onuda istemiyo.ne derdi anlamadım.eşim bi geleydi yarın dra gitseydik artık.en azından ek gıdaya falan geçerdik

evet demesi lazımdı kızım ev soguk kalorifer yansın ev ısınsın öyle gel diye
işte hem onlar hem ben huzursuz olduk
ama bebegim ve ben çekiyorm şimdi cezasını
iaçlar zehir gibi uyku düzeni bozuldu
huysuz oldumafoldumbenmafoldumben

eşin ne iş yapıo arzu o da mı asker

yok canım ya.memur ama şehir dışında ekstra bi iş çıktı oraya gitti.burda komşuluk falanda yok.yeni tanışdım bide onunda etkisi var.sadece bi kişi balkonda falan karşılaşınca laf atardı çagırıyodu.artık dün sıkıntıdan gittim onun kapısını çaldımmm onunde eşi yok ayrılmışlar.biraz oturdum ama evi çok sogukdu rahatda edemedim.bide bizim cadı emmeyince sinirlendim geri evime döndüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…