2009 Haziran Anneleri!!

canım bizim aile dr umuz yattığımız odada ıslak çamaşır kurutma ,kalorifer üzerine çamaşırlık koyup çamaşır kurutma vb gibi şeyler önermiyor
çünkü çamaşırlarda kalan deterjan yumoş kalıntıları kururken buhara karışıp oradan da soluduğumuz hava ile akciğerlerde bronşlarda takılıyor ve bazı solunum hastalıklarına yol açıyormuş
aklınızda olsun

eee nasıl nemlendirecegiz havayı o zaman kızlar ben defne olmadan önce kendi evimnde buhar makinesi kullanıyordum ve cok iyiydi gerci burası adana artık havası nemli olur gibi gelio bana ama ne de olsa evler kaloriferli bilemiycem

en iisi sobalı evler desenize yak sobayı koy güğümü caydanlığı fıkırdasın dursun :)

valla doğru küçükken bizimde sobamız vardı annemlerin yle bi telaşıda yokdu hasta filan olmadanda gayet ii büyüdük bende temiz bi havluyu ıslatır sıkar koyarım napim artık..

ah ah çok zor ya emel ben 4 aylıkken başladım ayrılmak zor.bir de ek gıdalara geçtik biz de onun yemeğini hazırla bizim yemeği hazırla işe git valla çok zor oluyor.

canım işe giderken ne hazırlıyorsun mesela çorbasını , meyvesinimi, bakıcımı bakıyor ,
az kaldı benim napçam hiç bilmiyorum çok zor (
bu arada geçmiş olsun meleğine, bursada nerde oturuyorsun sen canım?

Kıyamam Elifime, geçmiş olsun canım küçücükler hasta olmasın hiçbirisi,

Yusuf Kayra da böyle yapıyor Özlemcim ,korkuyorum bende nefes alamıcak diye

Saadetçim bencede fazlasını çıkarıyordur, bir sorun olsaydı ağlardı, huzursuz olurdu

Hülyacım geçmiş olsun, kusması, sürekli uyku hali falan yoksa korkma sakın, koltukta bırakıp gitme bundan sonra, büyüyor artık kuzular, bundan sonra daha tehlikeli,
Allah şifa versin prensese

Maşallah gelinime, özledim fıstığımı, yusuf kayrada öyle geri geri gidiyor çok komik gerçekten, altını alırken falan o geri gidiyor ben çekiyorum :))

Saadetçim, bende herşeyi hepsi burada dan alıyorum, bankaların internetten alışveriş yapmak isteyenler için sanal kartları oluyor, internet şubesinden oluştur, numarasını falan kaydet, gerçekte kart olmadığı için çalınma yada fazla para çekilme diye birşey yok,

canım banada makarna ve şu exir miydi ondan geldi, bende kaçırmışım demekki colgati

Canım ben bunu bilmiyordum ,hava yağmuruyken asıyordum içeri çamaşır asmam artık , sağol paylaştığın için

kızlar benim uykum kaçtı iyki kaçmış gelişmeleri anca bu saatlerde takip edebiliyorum zeynep durum 3 gündür huzursuzdu uyku düzeni bozulmuştu hep korktum hastamı diye ama sıkı durun dün dişi patladı gözlerime inanamadım bu günde iyce belli olmaaya başladı yavrum ondan huzursuzmuş darısı sizlerin başına....

maşallah zeynep kızımıza

hepimize günaydın
hava burda bile bayağı soğudu ve yağmurlu
evlere hapis kaldık
zaten hastayız başka bişey yapamıyoruz ama
:hulya: ne dersiniz kaydirigubbakcemile3delikafadulden:1no2:

günaydın arkadaşlaar,

elif hastalanmış geçmiş olsun inş. çabucak iyileşir,
yeşimnur canım hayırlı olsun dişiniz, kalanı da mısır patlağı gibi kolayca çıkıverir inşallah,

yaa tüm bebişler dönmeye başladı benim kızda daha tık yok, nasıl koysam öyle buluyorum, anca çenesi çalışsın zillinin, heralde bu gidişle 1 yaşında oturur, 3 yaşında yürür bu kız :))

ben orayı atlamısım sanırım. çamaşır asın derken evın yıkanan camasırı degıl tabıkı 2-3 havlu yıkarsın deterjansız onu koyarsın demek ıstemıstım kafamçokkarıştı

canım sen dönmüo gene tedbiri elden bırakma sakın bı bakmıssın fırt donmus mınık bebısın bızımkıde donmuodu yatakda bıraktım bezını atıcaktım bı baktım donmus koluda altta kalmıs bundan 1 ay once tabı bızımkı bayagdır attırıyo kendını gobegını kaldırıp sag veya sola atıo kaydirigubbakcemile3

canım vala benimkndede tık yok. bir ara çabası varıd bırkatıdediğin gibi herşeyi de geriden olmasa bari//

fatma canım, egenin fotosunu koymuyosun hiç, daha bi göremedik damadımızı yav :))

evet cnm fazlasını çıkaıyormuş hasta değil çnkü..
çıkarması da btti şükür..
oo sizi baya kampanyaya davet etmişler:)
daha bnm ilk colgate idi..
canım dün akşam jokerden yaptım siparişi artıkkk...ilk arabam-uyku arakadaşım ve emekleme arkadaşımı aldım şu kanatlıdan:)
gizlilik ilkesini okudum 128 bitlik güvenlikle korunuyormuşş..
gizlilik

oh ne gzll maşallahhh bakalım bizim kızın ne zaman çıkarcak heycanla bekliyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=10614

yeni resim yükledikkk
bakın bakalımmmm büyümüşmüü????
kucağımda oturuyooo hala nezleyizzzz
oğluşdan bana ve eşimede geçtiiii
geçmiş olsun fıstık ailecek size
çatoyuda öptm

helrkse kocamanından günaydınlar.. hast aolan tüm anniş ve bebeişelre geçmiş olsun..

günaydın cnmm..
davet maili gelmiş mi aklıma takıldı cnm

günaydın fıstıklarr...
nasılsınız bakalım..biz iizz çok şkrr of hava gene kapalı içim kararıyor..bugün yanlzıız kızımla 24 saat..arzu sana arakadaş olablrm kaydirigubbakcemile5

Günaydın canlarım...Ankara da hava çok kötü dehşet yağmur yağıyo. Evde oturmaktan sıyırtıcam ben bu gidişle...

Arzucum bi ara ne giydiriyosunuz minişlere diye sormuştun. Benim ev 22 derece. Uzun kol çıtçıtlı, patikli alt giydiriyorum. ikinci kat olarak da uzun kol pijama takımı. Bİde yatarken kolları, omzu ve göğsünün bi kısmı dışarıda kaldığı için küçük ince havlularım var göğsüne koyuyorum gece. Uykudan kalkınca da yün askılı yelek giydiriyorum bi saat bazen iki saat çıkarmıyorum yeleğini.

Bu arada Müminecim bizim de taşınma işi var. Elif'e annem bakacağı için, anneme yakın bi yere taşınıcaz. Daha ev bile bulamadık. Ocak'a kadar da taşınmamız lazım. Çok zordayım yani. Allah ikimize de kolaylık versin.Sen yine evi bulmuşsun ben onu bile yapamadım daha.

merhaba güzel annişler bende bugün kızım dururken işlerimi yaptım bi, tek bulaşığım kaldı onuda makineye atıcam yıkamakla uğraşamam şimdi hasta olan annişlere bebişlere geçmiş olsun allah acil şifalaar versin dişi çıkanlarada gözününz aydın inş sorunsuz bi şekilde atlatırsın pıtır pıtır geriside gelir inş bugün güne güzel başladık inş böle olur güzel olur günümüz ama bu havalar canımı sıkıyı pc de olmasa kafayı yerdim herhalde kafamı dağıtıyorum burda

emelcim çok sağol tatlım dahada bırakırmıyım töbe bi ders oldu bana aman aman tek bırakmaya gelmiyo hemen kaşla göz arası düşüyolar valla kuzum hala gözümün önünde morluk felan yok kızarıklıkta yok ucuz atlattık biyerinde şişlikte yok ağırısıda yok çok hızlı düşmemiş demekki bide yüksek değil kotuklarımız yere yakın oda avantajımız oldu allahım korusun yavrularımızı allahıma emanet hepsi

narencim evet tatlım bebişli evlerde soba bi yönden iyi havası her zaman nemli kalıyo ve kurumuyo bide sıcakta oluyo kaloriferli evlerde hava kuruyo ve camı açsan hemen sıcaklık gidiyo ozamanda daha çok yakman lazım ee o zamanda fatura kabarıyo bide ben şanslıyım eşim kömür fabrikasında çalışıyo bizim yakacak derdimiz yok ordan odunda getiriyo valla o yüzden buraya doğalgazda gelse biz almıcaz hem evin muhafazalı olması lazım ısı yalıtımlı olması lazım doğalgazlı evde iyi ısınıcam dersen yoksa işin zor çok yakıyo doğalgaz o zaman ben rahatım valla odamda küçük hemen ısınıyo ne varsa eskilerde var valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…