evet canım sanıırm öyle ben boşa telaşlandımm..günaydın kızlar
saadet canım fazlasını çıkartıyordur zaten az çıkartıyomuş .
bizim cadının yeni huyu gece cin gibi uyanıp ilgi istiyo ya gözümden uyku akıyo ama ece sürekli gülüyo nerden buluyo bu enerjiyi maşallah.
özlem kızım da aynısını yapıyo yüzünü kapatıyo açıyorum ki kahkahalarla gülüyor.bi de 'ce ' oyununa bayılıyo
geçmiş olsun umarım bşy yokturayy kızlar çok kötüyüm ya kızım mama hazırlamaya gittim bi kıyamet koptu baktım kızım düşmüş koltuktan o ağladı ben ağladım baktım kafasına bişi yok elledim baktım acıyomu diye acımıyo ellerine kollarına ayaklarına baktım bişi yok eklemlerine elledim acımıyo acısa ağlar bişi olmaz inş ya şimdi iyi beşiğine yatırdım oyun oynuyo offf ya inş bişi olmaz ya mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kucağındaykendemi akmıyo canım hapşursa belki öle çıkar benim kızımında burnu tıkalıyken ben hapşurtuyodum öle bi çıkıyodu bide okyanus suyu ve aspiratörle çekiyodum çıkıyodu baya kızımda istemiyodu ama mecbur
gecmiş olosun nisanuruma ya cok üzüldüm canım
kızlar dün gece defne kakasını yaptı actım bi baktım içinde siyah iplikler gibi şeyler var arastırdım bişey bulamadım ne olabilir acaba
farklı hiçbişey vermedim sadece anne sütü acaba benm yediğim bişeyden mi oldu bu kan mı değildir herhalde siyahtı rengi
tşk ederim canım bida öle yapıcam zaten allahtan koltuk yüksek değil düştüğü yerde beton değil parke o yüzden pek bişi olmadı allahım korusun yavrularımızı yaçok geçmiş olsun canım, ağlama o kadar, bunu yaşamayan bebiş yoktur sanırım, yeter ki önemli bişey olmasın, biyeri acısa keyfi olmaz zaten, ama mama yaparken yer minderin falan varsa ona koy artık sen.
bizimki hiç dönmeye niyetli değil valla, koca poposunu kaldırmak istemiyo, aslında iyi bi bakıma ama insan dönsün istiyoo
ya canım biz mama aldık verdim ama bizim kız mamayıda almadı.3-4defa denedim almayıncada çokda zorlamadım.az az da olsa anne sütüne devam ediyoruz.bide meyve suyu veriyorum günde 30cc kadar içiyo.
bakalım drumuz ne dicek.muhallebi , pirinçli karışımlar falan kilo yapıyo ama onunda markasını falan dra sorup başlıcam
canım benim kıızmda zorla yiyo ama mecbur ilk zamanlar almadı hiç mamayı istemedi sonra ben zorlaya zorlaya alıştırdım yoksa aç kalacak emmiyo çünkü kilo alımıda az o yüzden başladık şimdi yiyo mamayı
kucağındaykendemi akmıyo canım hapşursa belki öle çıkar benim kızımında burnu tıkalıyken ben hapşurtuyodum öle bi çıkıyodu bide okyanus suyu ve aspiratörle çekiyodum çıkıyodu baya kızımda istemiyodu ama mecbur
yok canım ne yatarken ne kucağımda akmıyo.içinde kuruyo yazık.
saol tatlım ya bende öle yapıcam çok korkuyodum korktuğum başıma geldi halada üzgünüm insanın içi gidiyo yavrum ya nasıl iç çeke çeke ağladı öff çok zor annelik ya ayy ben koyuyorum bizim yatağa yanındayım tabi başındaysa döne döne sonuna kadar gidiyo iştah felanda kalmadı bişide yiyemedim meyve suyu içiyorum sütüm olsun diye bişi olmadı ya içim rahatcanım geçmiş olsun üzme kendini bişey olmamıştır.
biyeri ağrısa durmaz ağlar.artık koltuga koyma istersen
ben yere battaniye seriyorum üstünede oyun halısını koyuyorum fır dönüyosırt üstü koyuyorum hop hemen yüz üstü sıkılınca tekrar sırt üstü
bide popoyu kaldıra geri geri gidiyor çok gülüyorum ya.
saol narenim benimkininde kakası rengi çok koyu oluyo ve kıvamıda sulu değil biraz katımsı oluyo normal herhalde canım ben dr a sorduğumda bebeklerde oluyo demişti yediklerindende oluyo olabilir sadece bikez yaptıysa ve bi kaç gün yapmadıysa öe oluyo canım sonra düzeliyogecmiş olosun nisanuruma ya cok üzüldüm canım
kızlar dün gece defne kakasını yaptı actım bi baktım içinde siyah iplikler gibi şeyler var arastırdım bişey bulamadım ne olabilir acaba
farklı hiçbişey vermedim sadece anne sütü acaba benm yediğim bişeyden mi oldu bu kan mı değildir herhalde siyahtı rengi
canım ben iremin burnu çok tıkandığında sütümden şırıngaya koyuyorum burnunun deliklerine sıkıyorum sümükler çıkıyorr..çok rahat ediyorrr..evet canım sanıırm öyle ben boşa telaşlandımm..
geçmiş olsun umarım bşy yoktur
düştüü yer beton falanmıydı..
düşen bebeği bir süre uyutmuyorlardı sanırım inş bşy yokturr..benim de en korktuğum şey allah korusun düşmesi..
ayy kızlar çok kötüyüm ya kızım mama hazırlamaya gittim bi kıyamet koptu baktım kızım düşmüş koltuktan o ağladı ben ağladım baktım kafasına bişi yok elledim baktım acıyomu diye acımıyo ellerine kollarına ayaklarına baktım bişi yok eklemlerine elledim acımıyo acısa ağlar bişi olmaz inş ya şimdi iyi beşiğine yatırdım oyun oynuyo offf ya inş bişi olmaz ya mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canım ben iremin burnu çok tıkandığında sütümden şırıngaya koyuyorum burnunun deliklerine sıkıyorum sümükler çıkıyorr..çok rahat ediyorrr..evet canım sanıırm öyle ben boşa telaşlandımm..
geçmiş olsun umarım bşy yoktur
düştüü yer beton falanmıydı..
düşen bebeği bir süre uyutmuyorlardı sanırım inş bşy yokturr..benim de en korktuğum şey allah korusun düşmesi..
özlem aynı oyun bizde de var
en sevdiği şey o kadar mutlu oluyor ki anlatamam
ancak benim de korkum bende önce kalkıp o oyunu oynayıp battaniyeden kurtulamaz nefessiz kalırsa diye zaten şu an hasta zor nefes alıyor
ama o örtüyü yüzüne kapatıp ayaklarını bir çırpışı var dışarıdan bilmeyen insan gelse çocuk boğuluyor sanır arada örtüden çıkıp etrafa bakıyor gelen yoksa devam ediyor biliyor ki biz gelip örtüyü alıcaz çok akıllı bu minişler
canım benimkide çok çıkartıyo reflümü diye şüphelenmeye başladım çünkü çok huzursuz kucağımda bile oturmak yatmak istemiyo sürekli ayakta durmak istiyo ve öel böle değil kendi üstünü bide benim üstüme kusuyo mahvediyo çok yediğinden desem çok çıkarmaz acayip kusuyo bence bi dr una sor tatlım ben bu ay dr a götürücem bakalım ne dicek inş üşütme felan değildir bakalım
geçmiş olsun canım kış geldi bebişler hasta olmaya başladı bu yüzden sevmiyorum kışı allahım affetsin ama yazın hiç böle derdimiz yoktu
ayy canım işe başlıyosun demek allah kolaylık versin çok zor olucak senin için ama mecbur inş sorun olmaz
inş ateşlenmezsiniz canım havadan olabilir canım keyifsizliğin bende öle oluyorum böle havalarda yazın şen şakrak kışın huzursuz
ay canım geçmiş olsun allah yardımcın olsun canım inş eski neşesi yerine gelir düzelir en kısa zamanda
a.s özlemcim bizdede aynı sorun var kızım üzerindeki battaniyeyi ağzına götürmek istiyo bu kez yüzünü kapatıyo oyun sanıyo bencede en iyisi tulum bende ona başlıcam sanırım bide üstünüde açıyo tulumdan başka çare yok bu bıdıklar çok uğraştıracak bizi bu arada maşallah armine canım koca adam olmuş beyefendi olmuş resimlerine baktımda çok tatlı opuyorumnanaktan
özlemcim ne iyi ocakta gel demişş..
orda gerksiz yere çağırmıyorlar demek..
maşallah armine..
cemrecim yok cnm reflü değil irem..
fışkırmalı falan değil kusması 1 yada 2 çay kaşığı oda 2 gündür oluyoo..daha önce kusması hiç olmadı çnkü..
galiba fazlasını çıkartıyo..sütü çok içioo bu ara çnküü..
geçmiş olsun nisanura
günaydın kızlar
saadet canım fazlasını çıkartıyordur zaten az çıkartıyomuş .
bizim cadının yeni huyu gece cin gibi uyanıp ilgi istiyo ya gözümden uyku akıyo ama ece sürekli gülüyo nerden buluyo bu enerjiyi maşallah.
özlem kızım da aynısını yapıyo yüzünü kapatıyo açıyorum ki kahkahalarla gülüyor.bi de 'ce ' oyununa bayılıyo
ya arzu bu bildiğin iplik ya anlayamadım bi türlü bakcam bugünde olursa dr a götürcem
hülyacım kapıda ödeme bılmıyorum ama ben jokerı tavsıye ederım guvenılır yani
kızlar hani hatırlarsanız geçen sene bana msn adreslerini özelden atanlara bi sitenin davetini gönderiştim..
üye olnalar bilirr...
aranızda kampanyaya katılan oldu mu şimdiye kadar..
hani tvde de görmüşünüzdür 1-31 ekim arası colgate in ağız ve diş sağlığı kampanyasını..
bana buna katılmam için ilk dave geldi.. ve ardından denemem için colgateiin diş fırçası macunu ağzı bakım suyu ireme 0-2 yaş dişfarçası ve macunu...
üye olanlara şimdiye kadar geldimi hiç katılım kampanyası ?