2009 Haziran Anneleri!!

cnm kredi kartıyla mı yaptn havele ile mi?
ben göremedm netten yatırma işlemi yok galiba öyle mi eft mi oluodu ne?

zuzumm adını verme istersen sorun olablr belki ...
demek unuttun opuyorumnanaktan

özlemcmmm bak şu armine..
oyuncak laptoptan alsaydnnn kuzuya :)
aldim canim..
oyuncak bi laptop aldim duslarina basinca sayi sayiyor,sarki soyluyor isikli falan..
yuz ustu yatiri onune koyuyorum hem oynuyor hem egzersizkaydirigubbakcemile3

ya asyada aynı özlemmmm
şuan laptopa saldırıyo zor zapdediyorummm
bide cep telleri acayip dikkatini çekiyo

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
diyorumya zamane bebisleri

kizlar buarada milupa kasik mamasi yollamis princli simdi yaptim..inanilmaz ama hepsini bitirdi...
ilk defa armini boyle yerken gordum:1shok::nazar:
esimi yolladim simdi alsin diye..
her oglen yediriyim bari..

slm herkese
geçmiş olsun dilekleriniz için herkese çok teşekkür ederim
ama lanet olsun bu dişim hala geçmedii
bu akşamda agrırsa yarın doğru doktora
hülyacım çok geçmiş olsun canım üzme kendini bu kadar düşe kalka büyücekler
saadet bende gecen jokerden aldım genelde hepsiburadan alıyodum
ben emekle arkadşından uyku arkadaşıdan memnunum ama fisherprice in kitabınıa aldım ama pişmanım 2 tane sayfası var sadce 29 milyon bide ama kızım en çok onu seviyo bi açıp kapatıyo görmelisiniz kitap okuyo sanki babası ona hersabah gazete okuyodu şimdi biz gazetelerimizi okurken oda kitabını okuyoo

aldim canim..
oyuncak bi laptop aldim duslarina basinca sayi sayiyor,sarki soyluyor isikli falan..

kizlar buarada milupa kasik mamasi yollamis princli simdi yaptim..inanilmaz ama hepsini bitirdi...
afiyet olsun armine
maşalalh kocaman :nazar:

slm herkese
geçmiş olsun dilekleriniz için herkese çok teşekkür ederim
ama lanet olsun bu dişim hala geçmedii
bu akşamda agrırsa yarın doğru doktora
hülyacım çok geçmiş olsun canım üzme kendini bu kadar düşe kalka büyücekler
saadet bende gecen jokerden aldım genelde hepsiburadan alıyodum
ben emekle arkadşından uyku arkadaşıdan memnunum ama fisherprice in kitabınıa aldım ama pişmanım 2 tane sayfası var sadce 29 milyon bide ama kızım en çok onu seviyo bi açıp kapatıyo görmelisiniz kitap okuyo sanki babası ona hersabah gazete okuyodu şimdi biz gazetelerimizi okurken oda kitabını okuyoo

jokerde eft sistemi yok demi binnurcum baktımda ben göremedim..
sen kredi kartıylamı almıştın bende akşam siparişi verim diyorum
zehra memnunmuş ya kitabından annesi
gerisini boşver kaydirigubbakcemile5

saol binnurcum öle dediğin gibi ilk düşüşümüzü yaptık arkasıda gelecek artık dönmeye başaldılar ya ardı arkası kesilmicek

saadetcim kartla aldım o memnunda keşke 3 5 sayfa koysalardı ii olcaktı
öyle hülyacım bunlar küçük düşüşler geçen lojmanda 1.5 yasındaki bi kız cocugu düşmüş parkte yüzü gözü paramparca olmuş ben dayanamam diye geçmiş olsuna bile gidemedim
en korktuğum yüzünde flan iz kalması kız çocuğu sonuçtaa
bu arada zehroşun yeni resimlerini ekledim albüme bakın kızıma olurmuu

ayy kızlar çok kötüyüm ya kızım mama hazırlamaya gittim bi kıyamet koptu baktım kızım düşmüş koltuktan o ağladı ben ağladım baktım kafasına bişi yok elledim baktım acıyomu diye acımıyo ellerine kollarına ayaklarına baktım bişi yok eklemlerine elledim acımıyo acısa ağlar bişi olmaz inş ya şimdi iyi beşiğine yatırdım oyun oynuyo offf ya inş bişi olmaz ya mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Ayy kıyamam ben ona, kusmadı dimi canım? Önemli olan kusması bildiğim kadarıyla. Bİrascık takip et, üzülme ama annesi büyürken o kadar çok kaza gelcekki başlarına. Geçen gün kayınvalidem Elif'in kafasına sert plastik kocaman bi oyuncak düşürdü. Kıpkırmızı oldu kafası. Allaha şükür bişicik olmadı. Allaha emanet miniklerimiz.

maşallah size 5. ay doldu demek..bizimde gecikmiş bir kontrolümüz vardı bugün onun için gittik doktora.
iki doktora birden gidiyoruz ama ek gıdaya geçişte söyledikleri çakışmaya başladı artık birini seçmem lazım sanırım. diğeri tam aylık kontrol vakti gitmiştik ek gıda ver dedi. ben de azar azar(yarım çay bardağından az) armut ve elma suyu vermeye başladım. ama bu doktor vermekten yana değil verdiğimi söyleyince doyacak kadar verme o zaman dedi.
ben de karar veremiyorum ne yapsam..

Kızıcam ben sana dünürrr :eek:klava: Sütün yetiyo maşallah Ahmetime, ne diye veriyon ki ek gıda. Bekle bence. Elifde geçen ay her zamankinden az kilo almıştı. Doktor amcamız bundan sonra kilo alımının yavaşlayacağını söledi gayat normalmiş yani. Aç olsa ağlar zaten ortalığı yıkar tosbik damadım benim. :nazar::nazar: İdare etsinler 1,5 ay daha tosbikler. Ben yalnızca ıhlamur veriyorum canım 30 cc kadar iki güne bi. Doyacak kadar verme demiş eee o zaman ne diye vericen ki. Minnoşum anasının sütüyle doyuyo zaten Allaha Şükür.

merhaba kızlar bişey sorcam havalar soğudu daha yanmadı bizim kalorferler ısıtıcı yakıyoruz buhar makinesi yok alsam mı almasam mı kararsızım sizler ne yapıyosunuz doktorumuza sorduk nem 40 altına inerse dedi ne yapsam kii

Canım chicco iyonlu aldık biz. Elif hastalanınca bi de öksürük başlayınca doktor tavsiye etti. Ama yalnızca yatmadan önce yarım saat çalıştırıp kapatın dedi. Sadece hastalık döneminde kullandım ben. Bence nem ölçer al ona göre karar ver. Fazla nem de Allah korusun astıma yok açabiliyomuş.

canım geçmiş olsun üzme kendini bişey olmamıştır.
biyeri ağrısa durmaz ağlar.artık koltuga koyma istersen
ben yere battaniye seriyorum üstünede oyun halısını koyuyorum fır dönüyosırt üstü koyuyorum hop hemen yüz üstü sıkılınca tekrar sırt üstü
bide popoyu kaldıra geri geri gidiyor çok gülüyorum ya.

oyyy maşallah zeynebe. Benim tosbik tembel anacım. İki gündür anca yana dönüyo o da bi zahmet canı isterse.

gecmiş olosun nisanuruma ya cok üzüldüm canım :KK43:

kızlar dün gece defne kakasını yaptı actım bi baktım içinde siyah iplikler gibi şeyler var arastırdım bişey bulamadım ne olabilir acaba

farklı hiçbişey vermedim sadece anne sütü acaba benm yediğim bişeyden mi oldu bu kan mı değildir herhalde siyahtı rengi

Elifde de oluyo canım ara sıra. Kılcal damar gibi mi? Bizimki kılcal damar gibi, koyu renk. Bence bizim yediklerimizden oluyo. Kan diilse önmeli diil bence.

benim kızda 2 gğndür gösümde emerken uyumayı huy edindi gecede böyle emerken uyudu.
şimdide aynı şekilde uyuduk.yatırdım şimdi

Ayy aynı durum bizde de var. Yarım saat önce emmiş olsa bile uykusu gelince ortalığı yıkıyo emicem diye.

özgecim saol hayatım öle tatlım kusmadıda şimdi çıkardı süt değil sulu gibi çok acık renkteydi kusmuğu üşüttümü bu çocuk ya öfff şu ay başı gelsede gitsek dr a ya burdada dr a gidip gelmek ölüm ne doğru düzgün arabası var nede merkezi bi yeri tam dağ başı ya hala alışamadım buraya annemlerin orda saat 11 12 de bile dışarda olurduk otururduk çarşımız yakındı 15 dk da bi araba gelirdi kira felan olsa burda durmayızda kendi evimiz mecbur yani

en ii milupa galiba.drlarda onu öneriyo.ben erken başlamak istemedim.ama artık 5ci ayı doldurıyoruz başlamamda sorun olmaz diye düşünüyorum.kilo alışı ii olsa 6ci aya kadar hiç ek gıdaya başlamazdım ama kızım az kilo alınca mecbur anne sütü yetersiz diye başlıcaz bakalım.yarın bide drla görüşelim.neler vercek burdan paylaşırım
sen kaşık mamasını günde 1defa yatarkenmi veriyosun?
evet canım 1 kez ama saat 6 daa verıcem bırazdan.
merhaba kızlar bişey sorcam havalar soğudu daha yanmadı bizim kalorferler ısıtıcı yakıyoruz buhar makinesi yok alsam mı almasam mı kararsızım sizler ne yapıyosunuz doktorumuza sorduk nem 40 altına inerse dedi ne yapsam kii
ben peteğin uzerın su dolu kaase koyuyorum.hatta dun bırı içine nane koy dedi.
benim kızda 2 gğndür gösümde emerken uyumayı huy edindi gecede böyle emerken uyudu.
şimdide aynı şekilde uyuduk.yatırdım şimdi
benım kızım hergece uyjuya öyle dalıyo.
aldim canim..

benımmkı de çok sevdi onu.
albüm yaptık teyzoşlar...

özgeceım nerdesın sen kaç gundur.sengözlerimebaksanab

ay kimselre yokmuuuu
ben çok sıkıldım yaaa... zaman nasıl geçcek.babamız bu gecede yok.kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum.evde tıkılı kaldım yaa..

merhaba arkadaşlar.sizin miniklerin uyku düzenleri nasıl.akşam kaçta yatıp kaç saatte bir uyanıyorlar?sabah kaçta kalkıyolar?bizim iyice bozuldu.sabah 6 olan kalk saatimiz 4'e çekildi.4den sonra 8'e kadar hiçbişekilde uyumuyor.geceleri 2 saatte bir kalkıyor.gündüz 3 kere 30 dk lık uykusu var.ama uykuya dalmada çok problemli.gözü kapanıyor uykudan(ayağımda sallıyorum,kolikli zamanlarımızdan kaldı)ama çığlık çığlığa bağırıyor:KK43: ne önerirsiniz?

ELA26 canım soguk ve sıcak buhar makınesını benım doktorum kesınlıkle onermıyor cocuklarda astım yapıormus. odada camasır asın veya petegın ustune su dolu kap koyun dedı.;
helekı soguk buhar makınelerı bebek nefes cektıkce bogazda buz etkısı yapıomus solemek ıstedım cnm

X