Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zuzumm adını verme istersen sorun olablr belki ...
demek unuttun opuyorumnanaktan
cnm kredi kartıyla mı yaptn havele ile mi?
ben göremedm netten yatırma işlemi yok galiba öyle mi eft mi oluodu ne?
canım kredı kartıyla yaptım numarasını yazdım diğer gün geldi .havale degıl yani
sadetçim hangi steiymiş bu bende msn versem banda yazamrısın ben şimdi duydum:))
herkese selamala rbu arada:))
aldim canim..özlemcmmm bak şu armine..
oyuncak laptoptan alsaydnnn kuzuya :)
ya asyada aynı özlemmmm
şuan laptopa saldırıyo zor zapdediyorummm
bide cep telleri acayip dikkatini çekiyo
afiyet olsun arminealdim canim..
oyuncak bi laptop aldim duslarina basinca sayi sayiyor,sarki soyluyor isikli falan..
yuz ustu yatiri onune koyuyorum hem oynuyor hem egzersizkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
diyorumya zamane bebisleri
kizlar buarada milupa kasik mamasi yollamis princli simdi yaptim..inanilmaz ama hepsini bitirdi...
ilk defa armini boyle yerken gordum:1shok:
esimi yolladim simdi alsin diye..
her oglen yediriyim bari..
slm herkese
geçmiş olsun dilekleriniz için herkese çok teşekkür ederim
ama lanet olsun bu dişim hala geçmedii
bu akşamda agrırsa yarın doğru doktora
hülyacım çok geçmiş olsun canım üzme kendini bu kadar düşe kalka büyücekler
saadet bende gecen jokerden aldım genelde hepsiburadan alıyodum
ben emekle arkadşından uyku arkadaşıdan memnunum ama fisherprice in kitabınıa aldım ama pişmanım 2 tane sayfası var sadce 29 milyon bide ama kızım en çok onu seviyo bi açıp kapatıyo görmelisiniz kitap okuyo sanki babası ona hersabah gazete okuyodu şimdi biz gazetelerimizi okurken oda kitabını okuyoo
ayy kızlar çok kötüyüm ya kızım mama hazırlamaya gittim bi kıyamet koptu baktım kızım düşmüş koltuktan o ağladı ben ağladım baktım kafasına bişi yok elledim baktım acıyomu diye acımıyo ellerine kollarına ayaklarına baktım bişi yok eklemlerine elledim acımıyo acısa ağlar bişi olmaz inş ya şimdi iyi beşiğine yatırdım oyun oynuyo offf ya inş bişi olmaz ya mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
maşallah size 5. ay doldu demek..bizimde gecikmiş bir kontrolümüz vardı bugün onun için gittik doktora.
iki doktora birden gidiyoruz ama ek gıdaya geçişte söyledikleri çakışmaya başladı artık birini seçmem lazım sanırım. diğeri tam aylık kontrol vakti gitmiştik ek gıda ver dedi. ben de azar azar(yarım çay bardağından az) armut ve elma suyu vermeye başladım. ama bu doktor vermekten yana değil verdiğimi söyleyince doyacak kadar verme o zaman dedi.
ben de karar veremiyorum ne yapsam..
merhaba kızlar bişey sorcam havalar soğudu daha yanmadı bizim kalorferler ısıtıcı yakıyoruz buhar makinesi yok alsam mı almasam mı kararsızım sizler ne yapıyosunuz doktorumuza sorduk nem 40 altına inerse dedi ne yapsam kii
canım geçmiş olsun üzme kendini bişey olmamıştır.
biyeri ağrısa durmaz ağlar.artık koltuga koyma istersen
ben yere battaniye seriyorum üstünede oyun halısını koyuyorum fır dönüyosırt üstü koyuyorum hop hemen yüz üstü sıkılınca tekrar sırt üstü
bide popoyu kaldıra geri geri gidiyor çok gülüyorum ya.
gecmiş olosun nisanuruma ya cok üzüldüm canım
kızlar dün gece defne kakasını yaptı actım bi baktım içinde siyah iplikler gibi şeyler var arastırdım bişey bulamadım ne olabilir acaba
farklı hiçbişey vermedim sadece anne sütü acaba benm yediğim bişeyden mi oldu bu kan mı değildir herhalde siyahtı rengi
benim kızda 2 gğndür gösümde emerken uyumayı huy edindi gecede böyle emerken uyudu.
şimdide aynı şekilde uyuduk.yatırdım şimdi
evet canım 1 kez ama saat 6 daa verıcem bırazdan.en ii milupa galiba.drlarda onu öneriyo.ben erken başlamak istemedim.ama artık 5ci ayı doldurıyoruz başlamamda sorun olmaz diye düşünüyorum.kilo alışı ii olsa 6ci aya kadar hiç ek gıdaya başlamazdım ama kızım az kilo alınca mecbur anne sütü yetersiz diye başlıcaz bakalım.yarın bide drla görüşelim.neler vercek burdan paylaşırım
sen kaşık mamasını günde 1defa yatarkenmi veriyosun?
ben peteğin uzerın su dolu kaase koyuyorum.hatta dun bırı içine nane koy dedi.merhaba kızlar bişey sorcam havalar soğudu daha yanmadı bizim kalorferler ısıtıcı yakıyoruz buhar makinesi yok alsam mı almasam mı kararsızım sizler ne yapıyosunuz doktorumuza sorduk nem 40 altına inerse dedi ne yapsam kii
benım kızım hergece uyjuya öyle dalıyo.benim kızda 2 gğndür gösümde emerken uyumayı huy edindi gecede böyle emerken uyudu.
şimdide aynı şekilde uyuduk.yatırdım şimdi
benımmkı de çok sevdi onu.aldim canim..
oyuncak bi laptop aldim duslarina basinca sayi sayiyor,sarki soyluyor isikli falan..
yuz ustu yatiri onune koyuyorum hem oynuyor hem egzersizkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
diyorumya zamane bebisleri
kizlar buarada milupa kasik mamasi yollamis princli simdi yaptim..inanilmaz ama hepsini bitirdi...
ilk defa armini boyle yerken gordum:1shok:
esimi yolladim simdi alsin diye..
her oglen yediriyim bari..
albüm yaptık teyzoşlar...