- 4 Şubat 2008
- 2.089
- 70
kızlar benim sat 07.09.2008 sanırım bende haziran annesi olacağım
bende salı günü dr gideceğim kesem gözükürmü acaba
slm kızlar nasılsınız hamişlik nasıl gidiyo biz 5+2 olduk salı günü doktoru ziyaret etçez kalp atışalrımız için umarım hepimi için herşey güzel olur
Nur 82 cnm seninle sat larımız aynı hamile olduğunu ne zaman ögrendin?Kan testinde değerin kaç cıkmıştı doktora gittin mi?Ben 1 yada 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum.
canım ben adet günümde idrar testi yaptım çok çok silik belli belirsiz bir çizgi çıktı yok diye düşündüm.2 gün sonra takrarladım çizgi biraz daha belirgindi ama yine silikti.adetimin üzerinden 4 gün geçince tekrar idrar testi yaptım bu kez net çıkt çizgi.aynı gün kan testi yaptırdım sonucum 272.7 cıkmıstı.dr a yarın gidecegız.yarın neler oldugunu anlatırım.senin degerin kaç çıkmıstı
Canim SAT in nedir ona gore ekliyim.kızlar beni anne listesine eklememişsiniz aşk olsun ismim sibel
cnm bende 2 ekim de idrar testi yaptım cok silik çıkmıştı.1 saat sonra baktığımda belirginleşmişti.3 ekim dede kan testi yaptırdım 532 çıktı.3.5 haftalık demişlerdi.Benim yumurtlamam erken oluyo.Kalp atışlarını ne zaman duyabiliriz ki.Bence sakın doktorda vajinal muayene yaptırma.Onu yapan doktorun çook iyi olması lazımmış
ben de kan testini 3 ekimde yaptırmıstım.
ya arkadaşlar mide bulantılarım feci şekilde arttı...bugün okulda herşey berbattı..bir ara bacaklarımın tutmadığını hissettim...eşimi aradım gel beni al diye...sonra zor toparladım kendimi...bu mide bulantılarıyla baş edebilen var mı?
kızlar iyi şeyler düşünmek istiyorum ama elimde değil kötü kötü şeyler de geliyor aklıma, bir diyorum ki: kızım senin yumurtlama tarihin 17-20 arası, ona göre daha yeni 3 haftalıktır bu bebiş, idrarda çıkmaması normal olabilir, bir diyorum ki.........Allah korusun ya, nolur dua edin benim için, bir aksilik olmamış olsun
Canim benim Allaha sukur hic bulantim yok. Yaninda kraker bulundur mideni bastirir. Ayrica cok fazla ise bulantin dr. una soyle sana ilac verir.
kaç haftalık olduğuyla ilgili birsey söylendi mi?