2009 Haziran Anneleri!!

kızlar size bişey sorabilir miyim?döllenmeden sonra vucudunuzda farklılıklar oldu mu?yani normalden farklı neler hissettiniz?
ayrıca kan pıhtılaşmasından bi arkadaşın bebeğini düşürmüştü ikinci gebeliğinde günlük iğneleri kullanıyor ve maşallah kızımız gittikçe büyüyor ve hiç bi sorun yaşamıyorlar.

Pardon simdi olur insallah.

haziranlistesihi5.jpg

çok güzel haırlamışsın çok beğendim ellerine sağlık:)))a.s.

KIZLAR LÜTFEN BAKIN MORALİM ÇOK BOZUK
az önce doktordan geldim , o gıcık doktor idrarda gebelik görünmüyor dedi, elim ayağım titredi korkudan, o an bir de kandan bakın demeyi bile akıl edemedim, acaba pazartesi 72,27 olan beta hcg değerim düşmüş mü ki idrarda görünmedi, yoksa geç döllenme mi bu? yarın sabah ilk işim kendi doktoruma gitmek, kızlar bu nedir ya, lütfen birşey söyleyin.

canımdeğer 20,00 dan sonra idrarda çıkar benim bildiğim ama sen herhangi bir yere git ve kan testi yaptır yine de değerin düşmesi iyi bişey değil ...endişeye kapılma hemen canım hcg değerlerinin haftalara göre belli aalıklarda olması lazım nette beta hcg değerleri diye aratırsan değerlerin güne göre hangi aralıkta olması gerektiğini görürsün kan her zaman daha güvenilir o yüzden 2.kan testini yaptır

canımdeğer 20,00 dan sonra idrarda çıkar benim bildiğim ama sen herhangi bir yere git ve kan testi yaptır yine de değerin düşmesi iyi bişey değil ...endişeye kapılma hemen canım hcg değerlerinin haftalara göre belli aalıklarda olması lazım nette beta hcg değerleri diye aratırsan değerlerin güne göre hangi aralıkta olması gerektiğini görürsün kan her zaman daha güvenilir o yüzden 2.kan testini yaptır

ah çabucak yarın olsa da güzel şeyler duysam doktorumdan :1no2:

arkadaşlar bugün ben başka bir doktora gittim, benden sadece idar testi istedi, sonucu öğleden sonra alıcam

kafama takıldı: idrar sonucunda da bir değer çıkıyor mu acaba? ben 4 gün gecikince 72,27 olan değerimin kaça yükseldiğini öğrenmek için gittim, o benden idrar testi istedi, fikri olan var mı?
Allah Allah kanda belli olduktan sonra bir dr. neden idrar testi ister ki. Canim eger Allah korusun kotu birsey derse bu dr. sadece bu dr. la kalma baskasinada git. Ne bilim bana bir garip geldi.

Allah Allah kanda belli olduktan sonra bir dr. neden idrar testi ister ki. Canim eger Allah korusun kotu birsey derse bu dr. sadece bu dr. la kalma baskasinada git. Ne bilim bana bir garip geldi.

canımın içi bu iki doktor farklı kişiler, yani kanı başka bir yerde idrarı başka bir yerde yaptırdım, keşke yaptırmasaydım kurt düştü içime, idrarı isteyen kadın kan testi yaptırdığımı bilmiyordu, kan testini yapan doktorda 10 gün sonra gel ultrasonla bakalım demişti, onun için tekrar onun yanına gitmedim ben de, ama yarın sabah kendi doktoruma gidiyorum koşa koşa, Rabbim inşallah güzel haberler duyarım, inşallah değerim düşmemiştir, inşallah meleğim içimdedir senağlama

bence de olmaması lazım, banada bir doktor öğrenmeden önce ilç kullndım bişey olurmu dedim, alırız biter gider dedi manyak adam , çok şükür bişey yokmuş,
sende başka doktora git ,
benimde son adet tarihim 28 ağustos kızlar ,Allah hepimize hamileliğimiz sağlıkla geçirip, bebişlerimizi kucağmıza almayı nasip etsin

ARKADAŞLAR

Doktorlarınızı iyi seçin ararştırın ..iletişim kuramadığınız doktora gitmeyin.. bu uzun bir süreç ve önemli..iyi enerji vermesi lazım ne biçin doktor ki o sanki basur ameliyatı yapacak alırmış bitermiş gidermiş
salla pati iş yapan doktorlara prim vermeyin lütfen ...
şeker kız sana da hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin

ARKADAŞLAR

Doktorlarınızı iyi seçin ararştırın ..iletişim kuramadığınız doktora gitmeyin.. bu uzun bir süreç ve önemli..iyi enerji vermesi lazım ne biçin doktor ki o sanki basur ameliyatı yapacak alırmış bitermiş gidermiş
salla pati iş yapan doktorlara prim vermeyin lütfen ...
şeker kız sana da hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin

kızlar benim sat 07.09.2008 sanırım bende haziran annesi olacağım
bende salı günü dr gideceğim kesem gözükürmü acaba

iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar allah bütün anne olmayı isteyen hanımlara sağlıkla nasip etsin. kızlar benim bilgilerim sat:26.08.2008
beta hcg 12400

kızlar iyi şeyler düşünmek istiyorum ama elimde değil kötü kötü şeyler de geliyor aklıma, bir diyorum ki: kızım senin yumurtlama tarihin 17-20 arası, ona göre daha yeni 3 haftalıktır bu bebiş, idrarda çıkmaması normal olabilir, bir diyorum ki.........Allah korusun ya, nolur dua edin benim için, bir aksilik olmamış olsun

cnm ben evde yaptığımda görülmiycek kadar silik bir çizgi çıktı hemen kan testi yaptırdım 77.35 çıktı yakın yani senin sonucuna idrarda çıkmamış olabilir keşke deseydin kan testi yaptırdını sonucunu için rahat ederdi neyse hayırlısı inş sonuç yanlıştır

kızlar iyi şeyler düşünmek istiyorum ama elimde değil kötü kötü şeyler de geliyor aklıma, bir diyorum ki: kızım senin yumurtlama tarihin 17-20 arası, ona göre daha yeni 3 haftalıktır bu bebiş, idrarda çıkmaması normal olabilir, bir diyorum ki.........Allah korusun ya, nolur dua edin benim için, bir aksilik olmamış olsun

Sen neden yarını bekliyorsun ki kan testi yaptırmak için?
Bütün hastane, poliklinik vs. yerler yapıyor, değerin belli aralıklarda yükselmişse zaten anla ki problem yok, en yakınındakine git yaptır bence, beklemek daha kötü değil mi stres de cabası.

iyi akşamlar
bu pazar 3, aşılamamı olacam.:Saruboceq:umarım bu sefer 2009 haziran annesi olmayı başarabilirim.
sizlerle birlikte olurum.kaydirigubbakcemile5

nergis mrb merak ettim aşılama oldumu bi sonuç varmı inşallah:Saruboceq:

bende acaba haziran annesimi olacam sat 29 ağustos değerim 77.35 çıktı 2 haftalık filan dedi doktor acil doktoru olduğu için çok yorum yapmadı

merhaba sonuç artık bellidir sanırım. seninle s.adet günlerimiz aynı 77.35 yeterli olur sanırım.ben 39.baktırmıştım 264 çıktı şimdi durumun ne:CüvCüv:

merhaba sonuç artık bellidir sanırım. seninle s.adet günlerimiz aynı 77.35 yeterli olur sanırım.ben 39.baktırmıştım 264 çıktı şimdi durumun ne:CüvCüv:

pazartesi 272 çıktı bidahada yaptırma gereği duymadım ama merak ediyorum önümüzdeki hafta birdaha yaptırcam hem ne zaman ultrasona girmem gerekir öğrenirim

asinacigim gonlunu ferah tutmaya calis cunku hersey olacagina varir canim, bende cok endiseleniyorum, TSH im cok dusuk cikti bakalim pzt. dr. ne dicek.

KIZLAR LÜTFEN BAKIN MORALİM ÇOK BOZUK
az önce doktordan geldim , o gıcık doktor idrarda gebelik görünmüyor dedi, elim ayağım titredi korkudan, o an bir de kandan bakın demeyi bile akıl edemedim, acaba pazartesi 72,27 olan beta hcg değerim düşmüş mü ki idrarda görünmedi, yoksa geç döllenme mi bu? yarın sabah ilk işim kendi doktoruma gitmek, kızlar bu nedir ya, lütfen birşey söyleyin.
canım hiç stres yapma bence yarını beklemedn git özele kan testi yaptır rahatla kötü bşy yoktur inşallah canım
asinacigim gonlunu ferah tutmaya calis cunku hersey olacagina varir canim, bende cok endiseleniyorum, TSH im cok dusuk cikti bakalim pzt. dr. ne dicek.

tsh ne oluyor canım kusura bakma anlamadımda

X