2009 Haziran Anneleri!!

selam haziran annişleri bende aranızdayım artık! bakalım nasıl geçecek önümüzdeki aylar? ilk hamilelik daha heyecan varici oluyor tabiki bir çoğunuzu anlayabiliyorum.ikincide biraz daha farklı artık hangi evreleri geçireceksin yada ultrasonda neyle karşılaşacaksın biliyorsun.Allahım hepimize sağlık ,sabır ve kolaylık versin!
ilk başta bulantım olmayacak diye sevinmiştim ama 3-4 gündür başladı malesef.birde hiç olmadık şeylerin bile kokusunu hissediyorsunuz ya o en berbatı işte.evdeki her eşya sanki değişik kokuyor gibi.geçen hamileliğimde yatak odama bile giremez olmuştum herşey kokuyordu bana.neyse fazla uzatmayayım.merak ettikleriniz olursa cevaplarım görüşmek üzere!

Hoşgeldin canım, allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

ah cnm benim ben izmirliyim şirinyerden.Ama 2 senedir evlendikten sonra istanbul a geldim
sen neresindensin toprak
ah keşke orda olsaydım
ay hemşom yaaa ben bornovadan canımcım bende ilk evlendiğimde istanbula gittim 9 ay kaldım eşimi kandırdım buraya getirdim sonra kayınpeder kaynı da bodruma yerleşti yani eşimin tarafını egeli yaptım anlıcaaann :roflol::sm_cool::teytey::hooray::dance:

YAŞASINNNN hihoyyyt canım çoook sevindim maşallah kuzuşuna
Bende bugün gidicem canım 15.30'da çook korkuyorum ve acayip heyecanlıyım.

canım biliyosun ben de dün çatlıyodum meraktan ne olacak ne bitecek diye, hatta doktora gitmeden bi posta ağladım.
ama bebeğimi, kalp hareketlerini görünce o kadar soğuk kanlıydım ki kendime şaşırdım...neresi bebek neresi kalbi doktorla konuştuk, nerdeyse "iyi tamam" deyip çıktım. şaşkınlığımdan kendimi o kadar germişim ki sevinemedim bile...
sen sen ol tadını çıkar...
bu arada bizim doktor iki hafta sonraya yine gel dedi. bu sefer sıkı tutacak anlaşılan.

selamlar hanımlar gunaydınalr hayırlı cumalar herkese ınsallah ben daha bebısımı goremedım ultrasonda hıc gıtmedım 6,haftamdayım haftaya gıdıcem ınsallh esım bıraz daha bekleyelım tam gorleım bebegımzıı kalp atıslarını dıyo haftaya kadr buralrdayım heyecanla bakalım ne olcak kızlar gobusum buyudu ya benım cıktı valla top gıbı oldu zaten gobegım vardı ıyıce belırgınlestı bıde goguslrrım cok sısı ve mavı dmarlar var yuzunde sızdeded varmı akıdısler

herkese hayırlı cumalar..kalp atışalrını görenler duyanlar hepinizi tebrik eder sağlıklı bir gebelik dilerim arkadaşlar banada tabi:))anladığım kadarıyla hepimiz aynı şikayet mide bulanatılar.. bende de 3-4 gündür arttı iiyice..herşey burnuma kötü kokuyor ve midemi bulandırıyor..(ama kusmam yok sadece kuru bulantı ve öğürtü... ne yapalım yeterki bebişler sağlıklı olsunlar katlancaz artık:))bende yarın dr uma gideceğim.. inş kalp atışlarını duyucam. geçen hafta gördüm bu hafta duyacağım inşş..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.. aminn..

hepinize günaydın arkadaşlar ben de salı günü doktora gideceğim inşallah kalp atışlarını duyarım.

A harika ama ben eşimi bir türlü kandıramıyorum ailesi burda.Bırakamıyor onları benim ailemde İzmirde.Olsun bende yaz tatilinde İzmirde oluyorum.Hamilelik nasıl gidiyor.Sat ın ne zamandı?

Kizlar dün doktordaydik.minigimin kalp atislarini gördüm..Aglamaktan mahvoldum doktordan ciktiktan sonra..Mucize sadece mucize...Buradaki doktorlar bir tuhaf ,kalp atislarini 3 . ayda dinleyebilecegimizi söyledi doktor...Allaha sükür hersey yolunda...( Bu arada sinirlerim öyle bozuk ki , esimle tartisip duruyoruz, napcam bilmiyorum.)

hoş geldin aramıza tecrübeli anne adayı :)
günaydınnnnnnnn
artık bizim pıt pıt atan bir kalbimiz var
:)
hadi canım çok sevindim allah tamamına erdirsin
bu arada günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz ya sizler :uhm:

canım ne mutlu sana allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.inşallah ben de salı günü bebeğimin kalp atışlarını görebilirim.

hayırlı olsun canım allah tamamınada erdirsin .gebelikte ruhsal değişiklikler olur muş canım ondan herşeye stres yapıp kızıyosundur galiba sakin ol canım bebişini düşün o hisseder gamyoncuiremsu

kaydirigubbakcemile2tünaydın kızlar dr dan geldim.keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışını duyacağız inşallah.4 yada 5 haftalıkmış.benim adetler düzensiz olduğundan yoksa 6+5 günlük olmalıydı. hayırlısı.rabbim tüm olmayanlara versin.aminnn.:teytey::teytey:

ay canım ya evet sen bayağı panik yaptın heralde iimi diye tadını çıkaramadın sağol tavsiyen için inşallah hep böyle sağlıklı huzurlu geçer gebeliğinnnn hadi cinsiyetlerini gördüğümüz zamanda beraber paylaşırız mutluluğumuzu.......

YAŞASINNNN hihoyyyt canım çoook sevindim maşallah kuzuşuna
Bende bugün gidicem canım 15.30'da çook korkuyorum ve acayip heyecanlıyım.

özzge hadi cicim sıra sende güzel haberlerini duymayı sabırsızlıkla bekliyoruzzzz a.s.

ayyy canım ya heralde bende öle olcam keseyi görüncede ağlamıştımmmmmm evet gerçekten mucizeeeeee allahım bende mucizemi sağlıklı bi şekilde görüm nolurrrrr ayrıca evet benimde sinirlerim altüst bi ağlıyom bi güütom ama genel olarak bi asabilik var neden acaba hep merak içindeyiz aklımız hep bebişlerde ondann sanırımmmm

bu arada günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz ya sizler :uhm:

bizde iiyiz sanırım gündüzleride bulantım başlıcak korkuyorum sabah ii bi kahvaltı yaptım ama şimdi yine bulantı vuruyo geçer inşallahhhh

hadi bakalım canım darısı kalbini duymaya inşallah

herkese merhaba kızlaaar
doktor haberlerine çok sevindim. inşallah hepiniz bira önce duyarsınız meleklerimizin kalp atışlarını
benim 2.randevum 15 kasımda.sanki asırlar var gibi
korkuyorum ya gittiğimde tekrar göremezsem diyesenağlama
böyle bir takıntı geldi bu aralar bana arkadaşlar. sizde var mı böyle korkular?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…