selam haziran annişleri bende aranızdayım artık! bakalım nasıl geçecek önümüzdeki aylar? ilk hamilelik daha heyecan varici oluyor tabiki bir çoğunuzu anlayabiliyorum.ikincide biraz daha farklı artık hangi evreleri geçireceksin yada ultrasonda neyle karşılaşacaksın biliyorsun.Allahım hepimize sağlık ,sabır ve kolaylık versin!
ilk başta bulantım olmayacak diye sevinmiştim ama 3-4 gündür başladı malesef.birde hiç olmadık şeylerin bile kokusunu hissediyorsunuz ya o en berbatı işte.evdeki her eşya sanki değişik kokuyor gibi.geçen hamileliğimde yatak odama bile giremez olmuştum herşey kokuyordu bana.neyse fazla uzatmayayım.merak ettikleriniz olursa cevaplarım görüşmek üzere!
günaydınnnnnnnn
artık bizim pıt pıt atan bir kalbimiz var:)
ay hemşom yaaa ben bornovadan canımcım bende ilk evlendiğimde istanbula gittim 9 ay kaldım eşimi kandırdım buraya getirdim sonra kayınpeder kaynı da bodruma yerleşti yani eşimin tarafını egeli yaptım anlıcaaann :roflol::sm_cool::teytey::hooray::dance:ah cnm benim ben izmirliyim şirinyerden.Ama 2 senedir evlendikten sonra istanbul a geldim
sen neresindensin toprak
ah keşke orda olsaydım
YAŞASINNNN hihoyyyt canım çoook sevindim maşallah kuzuşuna
Bende bugün gidicem canım 15.30'da çook korkuyorum ve acayip heyecanlıyım.
ay hemşom yaaa ben bornovadan canımcım bende ilk evlendiğimde istanbula gittim 9 ay kaldım eşimi kandırdım buraya getirdim sonra kayınpeder kaynı da bodruma yerleşti yani eşimin tarafını egeli yaptım anlıcaaann :roflol::sm_cool::teytey::hooray::dance:
hoş geldin aramıza tecrübeli anne adayı :)selam haziran annişleri bende aranızdayım artık! bakalım nasıl geçecek önümüzdeki aylar? ilk hamilelik daha heyecan varici oluyor tabiki bir çoğunuzu anlayabiliyorum.ikincide biraz daha farklı artık hangi evreleri geçireceksin yada ultrasonda neyle karşılaşacaksın biliyorsun.Allahım hepimize sağlık ,sabır ve kolaylık versin!
ilk başta bulantım olmayacak diye sevinmiştim ama 3-4 gündür başladı malesef.birde hiç olmadık şeylerin bile kokusunu hissediyorsunuz ya o en berbatı işte.evdeki her eşya sanki değişik kokuyor gibi.geçen hamileliğimde yatak odama bile giremez olmuştum herşey kokuyordu bana.neyse fazla uzatmayayım.merak ettikleriniz olursa cevaplarım görüşmek üzere!
hadi canım çok sevindim allah tamamına erdirsingünaydınnnnnnnn
artık bizim pıt pıt atan bir kalbimiz var:)
Kizlar dün doktordaydik.minigimin kalp atislarini gördüm..Aglamaktan mahvoldum doktordan ciktiktan sonra..Mucize sadece mucize...Buradaki doktorlar bir tuhaf ,kalp atislarini 3 . ayda dinleyebilecegimizi söyledi doktor...Allaha sükür hersey yolunda...( Bu arada sinirlerim öyle bozuk ki , esimle tartisip duruyoruz, napcam bilmiyorum.)
Kizlar dün doktordaydik.minigimin kalp atislarini gördüm..Aglamaktan mahvoldum doktordan ciktiktan sonra..Mucize sadece mucize...Buradaki doktorlar bir tuhaf ,kalp atislarini 3 . ayda dinleyebilecegimizi söyledi doktor...Allaha sükür hersey yolunda...( Bu arada sinirlerim öyle bozuk ki , esimle tartisip duruyoruz, napcam bilmiyorum.)
canım biliyosun ben de dün çatlıyodum meraktan ne olacak ne bitecek diye, hatta doktora gitmeden bi posta ağladım.
ama bebeğimi, kalp hareketlerini görünce o kadar soğuk kanlıydım ki kendime şaşırdım...neresi bebek neresi kalbi doktorla konuştuk, nerdeyse "iyi tamam" deyip çıktım. şaşkınlığımdan kendimi o kadar germişim ki sevinemedim bile...
sen sen ol tadını çıkar...
bu arada bizim doktor iki hafta sonraya yine gel dedi. bu sefer sıkı tutacak anlaşılan.
YAŞASINNNN hihoyyyt canım çoook sevindim maşallah kuzuşuna
Bende bugün gidicem canım 15.30'da çook korkuyorum ve acayip heyecanlıyım.
bu arada günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz ya sizler :uhm:
kaydirigubbakcemile2tünaydın kızlar dr dan geldim.keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışını duyacağız inşallah.4 yada 5 haftalıkmış.benim adetler düzensiz olduğundan yoksa 6+5 günlük olmalıydı. hayırlısı.rabbim tüm olmayanlara versin.aminnn.:teytey::teytey: