merhabalaarr.
neler var neler yok bakalıımm.
herkesin keyfi yerinde mii??
biraz önce dr'dan geldik, bebişimizin kalp atışları başlamış. pıtır pıtır atıyo tosbaamın kalbi..
Allah sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsinn.
rahimin içinde 1-2 damla kan damlası varmış, bebişin yanında duruyo, bebiş yerleşirken kanatmış olabilirmiş. dışarıyada gelebilir dedi dr'um yada orda kuruyup gidebilirde dedi. progestan içiyorum haftaya tekrar bakacağız, bu hafta hep istirahat etmem gerekiyormuşş..
işte böylee, Allah'ım bebeklerimize sağlık sıhhat versin sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsinn.
canım çok sevindim maşallah bebegine annesine. iyi dinlen o zaman canımmerhabalaarr.
biraz önce dr'dan geldik, bebişimizin kalp atışları başlamış. pıtır pıtır atıyo tosbaamın kalbi..
rahimin içinde 1-2 damla kan damlası varmış, bebişin yanında duruyo, bebiş yerleşirken kanatmış olabilirmiş. dışarıyada gelebilir dedi dr'um yada orda kuruyup gidebilirde dedi. progestan içiyorum haftaya tekrar bakacağız, bu hafta hep istirahat etmem gerekiyormuşş..
işte böylee, Allah'ım bebeklerimize sağlık sıhhat versin sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsinn.
merhabalaarr.
canım ya benim bulantım çok yok ara ara ögürme oluyo ama sık değil. inş. geçer canımkızlar merhaba nasılsınız benim midem berbat ve cok halsizim napcam ben yaaa
kızlar merhaba nasılsınız benim midem berbat ve cok halsizim napcam ben yaaa
Canım hayırlı olsun maşallah miniğineEşinle niye tartışıyosun canım ya bu erkekleri anlamak zor sanki onlar hamişde hormonları altüst olmuş gibi davranıyolar bazen klava:, benim eşim geçen seneki hamişliğimde öyleydi resmen bunalımdaydı. Ama şimdi melek maşallah. Minişini düşün tatlım ve hiçbişey için üzme kendini lütfen.:teselli:
canım inş. hadi bakalım hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar dua edin benim için birazdan doktora gitmek için çıkıcam, inşallah herşey yolundadır.