naber güzel hamişler benim pek bulantı olmuyor olsa da hemen geçiyor inş. olmaz bundan sonra. sıvı şeyleri fazla tüketmemeye çalışın su bile bulantıya sebep oluyor
yoğunluk sabah saatinde benim....uyandıktan 15 dk sonra başlıyor...ama akşama doğru azalıyor....doktorum bana eğer çok kusman olursa gel serum bağlayalım demişti ama çok şükür bulantıyı kusmaya çevirmemeye çok çalıştım ben ve başardım...
tesekkürler kızlar saolun ya cevaplar için birde
normal hamile olmadıgım zamanlarda ki gibi vajinal akıntı var beyaz sizde de oluyor mu onuda sorayım da rahatlayım dr gitmemem 2 hafta var daha :)
ii ki siz varsınız
bugün akadaşımın ultrason resimlerine baktım kızlar 8 haftalık ultrason resmi minicik benim ultrason resmim kadar fasülye gibi ve biray sonraki kocaman bebek olmuş inanamadım bende kasımın 11 gibi gidicem öyle büyümüş görecem hayırlısıyla çok güzel ya günler geçtikçe heycanım artıyo allah herkese yaşatsın bu duyguları...
narencim senle aramızda sadece 5gün var bende mart3 2984 doğumluyummmm sende ağlama durumları nedir bakalımmmm
heheh desene 2 sulugöz burdayız ya ben de merhamet cok fazla kalbimde asırı yufka valla oldum olası böleyim taş kalpli olmaktansa bu daha ii
askı memnu başladı izliomusun
eeeeeeeeee kızlar nodu nere gittiniz ben geldim diyemi
efeeeettt izmirli aranıyoooorrr yokmuuuuuuu
canım belki görebilirsin sende kalp atışlarını yarın güzel haberlerini bekliyoruzkıslaar biraz geçmişi okudum, herkesin bulantıları varr.
karnım acıktığı anda bulantım başlıyor, hemen bişy yiyorum.
umarım yemek yememize engel olmaz bulantılarr..
semacım yarın dr'dan gelince hemen yazarım canım, bakalım neler diyecek yarın dr'umuz:))
yoooo bende hiç acı sızlama yok canım.gidince doktoruna sor bakalım ne diycekbenim ultrasonu tuttuğu bölgem acıyo bugün bastırdığı içinmi acaba sende varmı sızlama filan
sağol canım hadi darısı sana canımcanım hadı gözun aydın darısı bıze ınsallah..ayybende su bır haftayı gecıremıyorum pazartesı gerecem kesemızı bende nasıp olursa...
amin canım inşallah sizlerde görür duyarsınızCanımm çok sevindim. Allahım bana ve henüz duymamış tüm annişlere nasip etsin pıt pıtları duymayı inşallah. :CüvCüv:
canım okudum izin vermemişler sonra takip edemedim ne oldu gidebildiniz mi doktoracanım çok sevindim ne güzel ya çok heyecanlıyım bende perşembe yada cuma gideceğim artık eşim hangi gün izin alabilirse
aminnn canım evet süper bişeydi 1 ay geçsede yine görsem özledim yavrumupapatya0606 kullanıcısından alıntı
evet arkadaşlar şimdi ben anlatım size güzel haberler dün demiştim size yarın doktorumuza gideceğim diye ve gittim bebeğimin kalbinin atışını gördüm kesesinin içinde mini minnacık bebişimde vardı ve pıt pıt harek ederek kalbi atıyordu nasıl mutlu oldum anlatamam aynı zamnada çok duygulandım ve doktor amcamız bebişimin resminide verdi baka baka doyamıyorum şimdiden yaaa bu arada bir idrar testi ve 1 tüp de kan verdim tekrar onlarında sonucu normaldi herhangi bi sorun yokmuşş 1 ay sonra gelmemi istedi kontorole artık kontrolumuz aydan aya geçti :) ee büyüdük ya teyzeleri.arkadaşlar sizin doktorlar kalbini dinledikten sonra ne kadar arayla çağırdılar kontrole ?
EVET ARKADAŞIM YA SÜPER BİR ŞEY DEĞİL Mİ.BENDE CUMARTESİ YAŞADIM DEDİKLERİNİ.0,8 GR 8 MM KÜÇÜCÜK AMA KALPM ATIŞLARI TIPPPPTIPPPP SÜPER HIZLI ATIYORDU .ALLAH HEPİMİZİN HAMİLLİĞİNİ TAMAMINA ERDİRSİN BEBİŞLERİMİZE KAVUŞALIM.
amin canım çok sağollmerhaba kızlar.papatya0606 ne kadar mutlu bir olay yaşamışsın canım.Allah sana ve bebeğine sağlık versin.:Saruboceq:
kıslaar biraz geçmişi okudum, herkesin bulantıları varr.
karnım acıktığı anda bulantım başlıyor, hemen bişy yiyorum.
umarım yemek yememize engel olmaz bulantılarr..
canım aylinim hayırlı olsun bebeğin canım burdanda tebrik ediyim dedim arkadaşımı..
bütün haziran anneleri bebeklerinizi sağ sağlim kucaklarınıza alırsınız inşallah..
bende 5 gün farkla temmuz annesi oldum ama kim bilir bebişim belkide erken gelir ve benide sizin gibi haziran annesin yapara.s.
canım alıntıyı alıntı yap yazan yerin yanında MQvar onu tıkla kime cevap vermek istiosan onlara tıkla ve en son cevap yazacaksın ok bu kadar kolay gelsin
oluyo hemde daha fazla oluyo bende.. günlük ped kullanıyorum rahat oluyo yoksa çok rahatsı oluyorum
canım cok sagol bakalım olacakmı?sen nasılsın guzelım hamıslık nasıl gıdıyor?
ayy bendede akıntı çok oluyo demekkı normal.pekı hamılelık süresınce devam edecekmı bu akıntılar?:1no2:
kızlar sabah tartılıyorum akşam iki kilo daha fazla çıkıyorum sizede oluyomu