kızlar ya 3gündür bulantılarım başladı acayip kötü ama
kusamıyorum öğürme ama hiç geçmiyor yemek yiyemiyorum çok kötüyüm ya tavsiyesi olanlar yardım edin çok fenayım
sabah bulanıp geçmiyor 24 saat
sendede benim gibi erken başlamış...bende çok uğraştım bulantılarla....benim doktorun verdiği ilaç bulantıyı hiç gidermedi...ve hamilelikte hiçbir zararı yok prospektüste yazıyor...kullanmadım yinede...ancak az ve sık yemek yemekle baş ediyorum ben...sabah uyanır uyanmaz ne varsa az az atıyorum ağzıma...ağır yemekler asla yiyemiyorum....kısır köfte+nar ekşisi,pirinç lapası,yoğurtlu makarna,patates salatası çok iyi geliyor..ne kadar yersem yiyeyim bulantı yapmıyor..bunun dışında et,tavuk,balık tadını bırak kokusu bile çıldırtıyor...sen olabildiğince kusmamaya çalış....çok yeme,sık sık ye...meyvede iyi geliyor....ben İYİCE alıştım bu bulantılara...artık sorun gibi görmüyorum....:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ay canım ya bende şimdi çıkarttım geldim bende makarna yedim ii gelir diye ama ne hacet ne yesem özellikle akşamüstü hepsi dışarı ne sabaha bulantısı yaw bal gibi akşama oluyo işte ay bide ben 2 öğürürm 3ncüye hemen çıkarırım çok pardon napcam bilmiyommm ya canım ne istiyosa yapıyorum yiyiyorum öle çok da değil ama sonu hep felaket dr a sölicem haftaya gidince daha erken cicim benim içinde dimi ben 5+3 üm bugünnn ya napcam kız şu yazdıklarını da canım çekti şimdi ama artık hiç bişe yiyemem ama et aklıma geldikçe bak şimdi bile kötü oluyom etin hertürü ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bende senin gibiydim önce birkaç defa çıkardım çünkü öğürünce direk kusma başlıyordu..artık başlayacağını hissettiğim an hemen mutfağa koşuyorum su,meyve suyu ne varsa hemen ağzımın tadını değiştirmeye çalışıyorum...her an yanında bişeyler olsun yoksa asla baş edemezsin...sürekli mide çalıştımı inan sorun olmuyor...bulantı oluyor ama kusma azalıyor...bendede senin gibi erkenden başladığı için haftalardır uğraşıyorum bunla...zaten yazdıklarımın hepsi çok basit yemekler....bizim evde artık yemek pişmiyor...eşim dışarda yiyor..yada kendi yapıyor....bende atıştırmakla geçiştiriyorum tüm günü....
kızlar bulantım o kadar yokta su göğüs agrısı valla yıldırdı beni yatarken cok rahatsız edio özellikle yattıktan sonra kalkınca
artık süphelenmeye başlıcam acaba kist mi olustu çünkü sertlesti sanki göğüslerim siz de de aynı sıkıntı varmı
kızlar bulantım o kadar yokta su göğüs agrısı valla yıldırdı beni yatarken cok rahatsız edio özellikle yattıktan sonra kalkınca
artık süphelenmeye başlıcam acaba kist mi olustu çünkü sertlesti sanki göğüslerim siz de de aynı sıkıntı varmı
bende eşime sigara içirmiyom diye zavallı adam gündüzleri okuldan sonra terasta kuşlarla beraber oturuyo ben gidiyom yanına akşamlarıda kaçıyo evden az ilerde arkidişimizin cafe si var oraya gidiyo çünkü balkonda da içirmiyom çok kötü kokuyo üstelik ben 2 hafta öncesine kadar yani bebişimi öğrendiğim güne kadar günde 1buçuk paket sigara içiyodum yaaaaaa işte böle ara ara canım çekiyo o zman kocişie iç izinlisin diyom napim içmektense kokusu yetiyo ya bende hep meyve atıştırıyorum süt içiyorum bol bol su içiyorum ama gündüz iiyim zaten akşam yemeğini yiyince fena oluyorummmm neden bilmemmmm
yoğunluk sabah saatinde benim....uyandıktan 15 dk sonra başlıyor...ama akşama doğru azalıyor....doktorum bana eğer çok kusman olursa gel serum bağlayalım demişti ama çok şükür bulantıyı kusmaya çevirmemeye çok çalıştım ben ve başardım...
tesekkürler kızlar saolun ya cevaplar için birde
normal hamile olmadıgım zamanlarda ki gibi vajinal akıntı var beyaz sizde de oluyor mu onuda sorayım da rahatlayım dr gitmemem 2 hafta var daha :)
ii ki siz varsınız
ay kızlar masallah annelerımıze bebıslerını görup kalp atısını duyan cok olmus coklu alıntı yapmayı bılmedım topluca tebrık ederım.benım bulantıları baslamadıda ögürmeler var ara ara .neyse bebıslerımız ıyı olsunda gecek elbet bunlar .neyse kocısım gelecek ben cıkayım yavas yavas...öptum kızlar..
naber güzel hamişler benim pek bulantı olmuyor olsa da hemen geçiyor inş. olmaz bundan sonra. sıvı şeyleri fazla tüketmemeye çalışın su bile bulantıya sebep oluyor