- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese hayırlı cumalar..kalp atışalrını görenler duyanlar hepinizi tebrik eder sağlıklı bir gebelik dilerim arkadaşlar banada tabi:))anladığım kadarıyla hepimiz aynı şikayet mide bulanatılar.. bende de 3-4 gündür arttı iiyice..herşey burnuma kötü kokuyor ve midemi bulandırıyor..(ama kusmam yok sadece kuru bulantı ve öğürtü... ne yapalım yeterki bebişler sağlıklı olsunlar katlancaz artık:))bende yarın dr uma gideceğim.. inş kalp atışlarını duyucam. geçen hafta gördüm bu hafta duyacağım inşş..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.. aminn..
kaydirigubbakcemile2tünaydın kızlar dr dan geldim.keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışını duyacağız inşallah.4 yada 5 haftalıkmış.benim adetler düzensiz olduğundan yoksa 6+5 günlük olmalıydı. hayırlısı.rabbim tüm olmayanlara versin.aminnn.:teytey::teytey:
herkese merhaba kızlaaar
doktor haberlerine çok sevindim. inşallah hepiniz bira önce duyarsınız meleklerimizin kalp atışlarını
benim 2.randevum 15 kasımda.sanki asırlar var gibi
korkuyorum ya gittiğimde tekrar göremezsem diyesenağlama
böyle bir takıntı geldi bu aralar bana arkadaşlar. sizde var mı böyle korkular?
herkese merhaba kızlaaar
doktor haberlerine çok sevindim. inşallah hepiniz bira önce duyarsınız meleklerimizin kalp atışlarını
evet ben de sordum ama kimse bana cevap vermiyo
ya kızlar bişi sorcam hani yazılarınızın altında bebekleri takip eden bi resim varya onu nasıl yapıyonus yardımcı olun bana ya
evet ben de sordum ama kimse bana cevap vermiyo
herkese merhaba kızlaaar
kaydirigubbakcemile2tünaydın kızlar dr dan geldim.keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışını duyacağız inşallah.4 yada 5 haftalıkmış.benim adetler düzensiz olduğundan yoksa 6+5 günlük olmalıydı. hayırlısı.rabbim tüm olmayanlara versin.aminnn.:teytey::teytey:
canlarım sırayla anlatıyorum
1)tickershack.com a giriyoruz.sonra pregnancy i seçiyoruz sırasıyla orda belirtilen işlemleri yapıyoruz boşluk var oraya istediğimiz yazıyı yazıyoruz
2) sonra orada URL yazıyo onu kesiyoruz
3)kk daki kontrol paneline girip profili düzenleye giriyoruzz orada kilo doğum takip yerine yapıştırıp tamam diyoruz
kızlar eğer yapamazsanız sat ları verin ben yaparım size gönderirim siz de kesip yapıştırırsınız okkkkk
:enbuyukkk::1hug:a.s.
merit banada doktorum kasımın 15 yine gel bazı testler yapacam dedi senin bebe kaç haftalık acababenneyaptımki
abow anam hani bu seçenekleri bulamadım böle resimler yok bebek giysileri var:S
kızlar teşekkür ederim hepinize. elimden geldiğince pozitif düşünmeye çalışacağım daha çok.
bu arada semacım ben doğum takip çizelgemde değişiklik yapmıştım. yenisini profilimi eklememe rağmen çıkmıyor.
bu arada ilk yaptığımda tickerfactory deki kodu direkt kopyalayabilmiştim. şimdi işe satır satır kopyalıyor.ondan mı acaba? ne yapmam lazım?
Merhaba kislar kaç gündür giremiyorum bulantilarim yüzünden iş yerinde zor duruyorum ama artik doktora gidiyorum bugün 3buçukta randevum var.bugünde 7+1 olduk bakalim bebişimi görebilcez mi?
Kizlar dün doktordaydik.minigimin kalp atislarini gördüm..Aglamaktan mahvoldum doktordan ciktiktan sonra..Mucize sadece mucize...Buradaki doktorlar bir tuhaf ,kalp atislarini 3 . ayda dinleyebilecegimizi söyledi doktor...Allaha sükür hersey yolunda...( Bu arada sinirlerim öyle bozuk ki , esimle tartisip duruyoruz, napcam bilmiyorum.)