2009 Haziran Anneleri!!

ya kızlar bişi sorcam hani yazılarınızın altında bebekleri takip eden bi resim varya onu nasıl yapıyonus yardımcı olun bana ya

herkese hayırlı cumalar..kalp atışalrını görenler duyanlar hepinizi tebrik eder sağlıklı bir gebelik dilerim arkadaşlar banada tabi:))anladığım kadarıyla hepimiz aynı şikayet mide bulanatılar.. bende de 3-4 gündür arttı iiyice..herşey burnuma kötü kokuyor ve midemi bulandırıyor..:KK43:(ama kusmam yok sadece kuru bulantı ve öğürtü... ne yapalım yeterki bebişler sağlıklı olsunlar katlancaz artık:))bende yarın dr uma gideceğim.. inş kalp atışlarını duyucam. geçen hafta gördüm bu hafta duyacağım inşş..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.. aminn..

evet yawww bulantılar bendede arttı ne etcez bilmem allahım sağlıklı gebelikler nasip etsinnn kokular ben daha hamişliği öğrenmeden artmıştı halada devam ediyo sırayla herkes gidiyo yawww benim ne uzun bi ara oldu halbuki 10gün sonra dedi dr ama sanki 3ay geçmiş gibi meraktan sanırımmmm hadi baklım duyunca duyguların nolcak merak ediyorunmmmmm

kaydirigubbakcemile2tünaydın kızlar dr dan geldim.keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışını duyacağız inşallah.4 yada 5 haftalıkmış.benim adetler düzensiz olduğundan yoksa 6+5 günlük olmalıydı. hayırlısı.rabbim tüm olmayanlara versin.aminnn.:teytey::nazar::teytey:

canım senin bebek çok minnacıkdır nokta kadardır resimde benimde ilk gördüğümde öleydi rabbim kalbinin attığını da görmeyi hayırlısıyla nasip etsinnnn​

herkese merhaba kızlaaar
doktor haberlerine çok sevindim. inşallah hepiniz bira önce duyarsınız meleklerimizin kalp atışlarını
benim 2.randevum 15 kasımda.sanki asırlar var gibi
korkuyorum ya gittiğimde tekrar göremezsem diyesenağlama
böyle bir takıntı geldi bu aralar bana arkadaşlar. sizde var mı böyle korkular?

merit banada doktorum kasımın 15 yine gel bazı testler yapacam dedi senin bebe kaç haftalık acababenneyaptımki

herkese merhaba kızlaaar
doktor haberlerine çok sevindim. inşallah hepiniz bira önce duyarsınız meleklerimizin kalp atışlarını

yok canım öyle şeyler yok kafamda allaha şükür hiç lekelenmem ve kanamam olmadı bu tür şeyler olmayınca rahat oluyorum herşey yolunda diye bunlardan ipucu alıyorum sende böyle yap istersen kötü şeyler düşünme

ya kızlar bişi sorcam hani yazılarınızın altında bebekleri takip eden bi resim varya onu nasıl yapıyonus yardımcı olun bana ya

evet ben de sordum ama kimse bana cevap vermiyo

canlarım sırayla anlatıyorum
1)tickershack.com a giriyoruz.sonra pregnancy i seçiyoruz sırasıyla orda belirtilen işlemleri yapıyoruz boşluk var oraya istediğimiz yazıyı yazıyoruz

2) sonra orada URL yazıyo onu kesiyoruz

3)kk daki kontrol paneline girip profili düzenleye giriyoruzz orada kilo doğum takip yerine yapıştırıp tamam diyoruz

kızlar eğer yapamazsanız sat ları verin ben yaparım size gönderirim siz de kesip yapıştırırsınız okkkkk

:eek::eek::enbuyukkk::1hug:a.s.

herkese merhaba kızlaaar

meritcim evet bebişlerimizin bizlerle olduğunu öğrendiğimizden beri hep kaybetme korkusu var ama takıntı halinde değil sonuçta annelik böle bişe iimi diye merak ediyoruz eee gözümüzün önünde değillerkiiii napalım artık hep ii düşünelim ii olsun emi a.s.kaydirigubbakcemile5Şeniz:nazar::enbuyukkk: :CüvCüv:

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile2tünaydın kızlar dr dan geldim.keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışını duyacağız inşallah.4 yada 5 haftalıkmış.benim adetler düzensiz olduğundan yoksa 6+5 günlük olmalıydı. hayırlısı.rabbim tüm olmayanlara versin.aminnn.:teytey::nazar::teytey:

canım hadi hayırlısı bakalım.. Rabbim kalp atışlarını duymanıda nasip etsin inşş..amin..:nazar:

canlarım sırayla anlatıyorum
1)tickershack.com a giriyoruz.sonra pregnancy i seçiyoruz sırasıyla orda belirtilen işlemleri yapıyoruz boşluk var oraya istediğimiz yazıyı yazıyoruz

2) sonra orada URL yazıyo onu kesiyoruz

3)kk daki kontrol paneline girip profili düzenleye giriyoruzz orada kilo doğum takip yerine yapıştırıp tamam diyoruz

kızlar eğer yapamazsanız sat ları verin ben yaparım size gönderirim siz de kesip yapıştırırsınız okkkkk

:eek::eek::enbuyukkk::1hug:a.s.

semacım çok teşekkür ederiz canım akşam okuldan gelince denerim eğer olmazsa sana söylerim.hepinizi öpüyorum kızlar.

semacım sağol canım.. bakaım ayrıntıları yazarım inşş.. heyecan var çok:))darısıda tüm duyacakalara inşş sanada amin.

abow anam hani bu seçenekleri bulamadım böle resimler yok bebek giysileri var:S

neyse kızlar ben çıkıyorum biraz yapılcak iş var evde sonra görüşürüz kendinize çok ii bakın sevgiler

kızlar teşekkür ederim hepinize. elimden geldiğince pozitif düşünmeye çalışacağım daha çok.

bu arada semacım ben doğum takip çizelgemde değişiklik yapmıştım. yenisini profilimi eklememe rağmen çıkmıyor.
bu arada ilk yaptığımda tickerfactory deki kodu direkt kopyalayabilmiştim. şimdi işe satır satır kopyalıyor.ondan mı acaba? ne yapmam lazım?

abow anam hani bu seçenekleri bulamadım böle resimler yok bebek giysileri var:S

canım sen bana sat ı ver ben sana yapıp yollayayım olurmu 2 3 tane yaparım sen beğenirsin ok hı bi de ne yazmak istiyosan onu yazzz ok????
kızlar teşekkür ederim hepinize. elimden geldiğince pozitif düşünmeye çalışacağım daha çok.

bu arada semacım ben doğum takip çizelgemde değişiklik yapmıştım. yenisini profilimi eklememe rağmen çıkmıyor.
bu arada ilk yaptığımda tickerfactory deki kodu direkt kopyalayabilmiştim. şimdi işe satır satır kopyalıyor.ondan mı acaba? ne yapmam lazım?

canım URL yada show direct yazanı kopyalıcaksın diğerini sil onu ekle okkkk
eğer yapamazsan ben yapi istersen muckkk:CüvCüv::1hug::enbuyukkk:

Merhaba kislar kaç gündür giremiyorum bulantilarim yüzünden iş yerinde zor duruyorum ama artik doktora gidiyorum bugün 3buçukta randevum var.bugünde 7+1 olduk bakalim bebişimi görebilcez mi?

Merhaba kislar kaç gündür giremiyorum bulantilarim yüzünden iş yerinde zor duruyorum ama artik doktora gidiyorum bugün 3buçukta randevum var.bugünde 7+1 olduk bakalim bebişimi görebilcez mi?

hadicanım görürsün inşallah anam sen bayağı büyütmüşsün bebişi kalp atışını bile duyarsın cicim hadi gelince hemen yaz ok????? merakla bekliyoruzzz

merhabalaarr.
neler var neler yok bakalıımm.
herkesin keyfi yerinde mii??
biraz önce dr'dan geldik, bebişimizin kalp atışları başlamış. pıtır pıtır atıyo tosbaamın kalbi..
Allah sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsinn.
rahimin içinde 1-2 damla kan damlası varmış, bebişin yanında duruyo, bebiş yerleşirken kanatmış olabilirmiş. dışarıyada gelebilir dedi dr'um yada orda kuruyup gidebilirde dedi. progestan içiyorum haftaya tekrar bakacağız, bu hafta hep istirahat etmem gerekiyormuşş..
işte böylee, Allah'ım bebeklerimize sağlık sıhhat versin sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsinn.

Kizlar dün doktordaydik.minigimin kalp atislarini gördüm..Aglamaktan mahvoldum doktordan ciktiktan sonra..Mucize sadece mucize...Buradaki doktorlar bir tuhaf ,kalp atislarini 3 . ayda dinleyebilecegimizi söyledi doktor...Allaha sükür hersey yolunda...( Bu arada sinirlerim öyle bozuk ki , esimle tartisip duruyoruz, napcam bilmiyorum.)

Canım hayırlı olsun maşallah miniğine :nazar: Eşinle niye tartışıyosun canım ya bu erkekleri anlamak zor sanki onlar hamişde hormonları altüst olmuş gibi davranıyolar bazen :eek:klava:, benim eşim geçen seneki hamişliğimde öyleydi resmen bunalımdaydı. Ama şimdi melek maşallah. :nazar: Minişini düşün tatlım ve hiçbişey için üzme kendini lütfen.:teselli:

X