hepinize günaydın kızlaaarrhihoyyyt
yeni haberlerimi vereyim hemen sizee. salı günü doktora gittik, 2 ADET KESE GÖRDÜÜÜKK:sm_cool:
evet ikizlerimiz olacak inşallahhkalp atışlarını da gördük ve dinledik. bu nasıl bir mucize yarabbim. 1,6 mm miş boyları yavrularımıınn. haftasına göre çok normal dedi. kalp atışlarını bir görseniz, pıt pıt nasıl atıyor. sonra birden sesi verdi, anlayamadım önce kendi kalbim zannettim, nasıl güzel atıyor allahımmm
aynen biz de resimleri elimizde, ağzımız kulaklarımızda geziyoruz.
inşallah siz de bir an önce kalp atışlarını duyarsınız kızlar, anlatılmaz bir duygu buu
canlarım çok teşekkür ederim hepinizea.s.
çok mutlu çok heyecanlıyız. umarım her şey yolunda gider
dualarınızı esirgemeyin. allah hepimizi hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimize kavuştursun inşallah:Saruboceq:
kızlar 15 ekimde kontrole gideceğiz bakalım. 2li test ne zaman yapılıyormuş?
kızlar ben geldim ama kimse yok niyeeee. bugün gördüm bebişimi 9.4mm küçücük öyle tatlıydı ki kuzummm benim. çok heyecenlandım elim ayağım buz kesti kızlar mütiş bi duygu Allahım ne güzel bi mucize böyle.aralığın 4 ünde gideceğim tekrar 2 li test yapılacak
kızlar ben geldim ama kimse yok niyeeee. bugün gördüm bebişimi 9.4mm küçücük öyle tatlıydı ki kuzummm benim. çok heyecenlandım elim ayağım buz kesti kızlar mütiş bi duygu Allahım ne güzel bi mucize böyle.aralığın 4 ünde gideceğim tekrar 2 li test yapılacak
amin canım Allah hepimizin bebişlerini korusun.yok karından baktı küçücük çok tatlıydıCanım çok sevindim canım maşallah bebişineAllahım nazarlardan sakınsız inşallah
Tatlım vajinal mı baktı? Kalp atışını da duydun mu? Bende yarın gidicem de. kaydirigubbakcemile3
canım hoşgeldin aramıza Allah sağlıklı bi hamilelik geçirtsin bebişine de sağlık versinselam kizlar bende haziran anne adayiyim. internete göre 28./29. haziran olabilir. henüz dr a gitmedim. cok heycanli ve düsünceliyim :)
cnım tebrikederim inşallah bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın eşini ve seni tebrikederim tekrar çok güzel yaaa:sm_cool:
canım çok sevindim ikiz annesi olacaksın ne güzel masallah canımhepinize günaydın kızlaaarrhihoyyyt
yeni haberlerimi vereyim hemen sizee. salı günü doktora gittik, 2 ADET KESE GÖRDÜÜÜKK:sm_cool:
evet ikizlerimiz olacak inşallahhkalp atışlarını da gördük ve dinledik. bu nasıl bir mucize yarabbim. 1,6 mm miş boyları yavrularımıınn. haftasına göre çok normal dedi. kalp atışlarını bir görseniz, pıt pıt nasıl atıyor. sonra birden sesi verdi, anlayamadım önce kendi kalbim zannettim, nasıl güzel atıyor allahımmm
aynen biz de resimleri elimizde, ağzımız kulaklarımızda geziyoruz.
inşallah siz de bir an önce kalp atışlarını duyarsınız kızlar, anlatılmaz bir duygu buu
hoşgeldiiinn, çok sevindim haberlerin iyi olmasına....
bende yarın gideceğim, heyecan doruktaa:)
çok teşekkür ederim canım.
hepinizden güzel haberleri bekliyorum
Merhabalar arkadaşlar 2 günden bri mide bulantisi baş dönmesi nedeni ile pc başina geçemiyordum bugünde randevum vardi geçen hafta keseyi görmüştük bugünde bebeği ve kalp atişlarini görecektik ama dr. Gittikğimizde dr. Geçen hafta keseryi karindan bakarak görmüştü ama bu hafta keseyi karindan bakinca göremedi o kadar çok gaz varmişki ultrason gazi aşip keseyi göesteremedi 15 gün sonra gel dedi ama ben çok huzursuz oldum ve vajinal bakmayi teklif ettim bi saorun olmaz dedi ve baktik allaha şükür bebeğide gördük kalp atşlarinida kusura bakmayin çok uzattim çok heyecanliyim
canım bebişimi de gördüm bebişimin boyu 9.4 mm olmuş.kalp atışlarını da gördüm küçücüktü tatlı meleğim
kalp atış seslerini duymadım dr açmadı sesi cumartesi günü özele gidinceğim daha bebişimin kalp atışlarını da dinleyeceğim
hadi canım darısı başına seninde güzel haberlerini bekliyoruz:dance:anam küçücük hakikatten heeee insan inanamıyo dimi nokta kadar amma kalbi atıyo
olsun cicim görmüşsün ya kalbinin çırpınışını yeter yaw o maşallahhhhhh:CüvCüv::ecrin_bebek:Şeniz:enbuyukkk: