2009 Haziran Anneleri!!

hepinize günaydın kızlaaarrhihoyyyt
yeni haberlerimi vereyim hemen sizee. salı günü doktora gittik, 2 ADET KESE GÖRDÜÜÜKK:sm_cool:
evet ikizlerimiz olacak inşallahh:nazar: kalp atışlarını da gördük ve dinledik. bu nasıl bir mucize yarabbim. 1,6 mm miş boyları yavrularımıınn. haftasına göre çok normal dedi. kalp atışlarını bir görseniz, pıt pıt nasıl atıyor. sonra birden sesi verdi, anlayamadım önce kendi kalbim zannettim, nasıl güzel atıyor allahımmm:nazar::nazar::nazar:
aynen biz de resimleri elimizde, ağzımız kulaklarımızda geziyoruz.
inşallah siz de bir an önce kalp atışlarını duyarsınız kızlar, anlatılmaz bir duygu buu

cnım tebrikederim inşallah bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın eşini ve seni tebrikederim tekrar çok güzel yaaa:sm_cool:

canlarım çok teşekkür ederim hepinizea.s.
çok mutlu çok heyecanlıyız. umarım her şey yolunda gider:nazar:
dualarınızı esirgemeyin. allah hepimizi hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimize kavuştursun inşallah:Saruboceq:

kızlar 15 ekimde kontrole gideceğiz bakalım. 2li test ne zaman yapılıyormuş?

2'li test 11. haftada yapılıyor canımm..
ama çoğul gebeliklerde ikili test yapılmıyor biliyorum ben..
neyse dr'un bilgilendirir canımm.

kızlar ben geldim ama kimse yok niyeeee. bugün gördüm bebişimi 9.4mm küçücük öyle tatlıydı ki kuzummm benim. çok heyecenlandım elim ayağım buz kesti kızlar mütiş bi duygu Allahım ne güzel bi mucize böyle.aralığın 4 ünde gideceğim tekrar 2 li test yapılacak

kızlar ben geldim ama kimse yok niyeeee. bugün gördüm bebişimi 9.4mm küçücük öyle tatlıydı ki kuzummm benim. çok heyecenlandım elim ayağım buz kesti kızlar mütiş bi duygu Allahım ne güzel bi mucize böyle.aralığın 4 ünde gideceğim tekrar 2 li test yapılacak

hoşgeldiiinn, çok sevindim haberlerin iyi olmasına....
bende yarın gideceğim, heyecan doruktaa:)

Canım çok sevindim canım maşallah bebişine :nazar: Allahım nazarlardan sakınsız inşallah :nazar::nazar::nazar:
Tatlım vajinal mı baktı? Kalp atışını da duydun mu? Bende yarın gidicem de. kaydirigubbakcemile3

güzel dilekleriniz icin hepinize tsk ederim. :1hug: Allah hepimize yardim etsin, insallah saglikli hayirli evlatlarimiz olur...

Benim Carsamba günü kontrolüm var. henüz hic bi sikayetim yok, cok iyiyim, hamile oldugumu bile unutuyorum bazen :eek:

Canım çok sevindim canım maşallah bebişine :nazar: Allahım nazarlardan sakınsız inşallah :nazar::nazar::nazar:
Tatlım vajinal mı baktı? Kalp atışını da duydun mu? Bende yarın gidicem de. kaydirigubbakcemile3
amin canım Allah hepimizin bebişlerini korusun.yok karından baktı küçücük çok tatlıydı

hepinize günaydın kızlaaarrhihoyyyt
yeni haberlerimi vereyim hemen sizee. salı günü doktora gittik, 2 ADET KESE GÖRDÜÜÜKK:sm_cool:
evet ikizlerimiz olacak inşallahh:nazar: kalp atışlarını da gördük ve dinledik. bu nasıl bir mucize yarabbim. 1,6 mm miş boyları yavrularımıınn. haftasına göre çok normal dedi. kalp atışlarını bir görseniz, pıt pıt nasıl atıyor. sonra birden sesi verdi, anlayamadım önce kendi kalbim zannettim, nasıl güzel atıyor allahımmm:nazar::nazar::nazar:
inşallah siz de bir an önce kalp atışlarını duyarsınız kızlar, anlatılmaz bir duygu buu
canım çok sevindim ikiz annesi olacaksın ne güzel masallah canım:nazar:

Merhabalar arkadaşlar 2 günden bri mide bulantisi baş dönmesi nedeni ile pc başina geçemiyordum bugünde randevum vardi geçen hafta keseyi görmüştük bugünde bebeği ve kalp atişlarini görecektik ama dr. Gittikğimizde dr. Geçen hafta keseryi karindan bakarak görmüştü ama bu hafta keseyi karindan bakinca göremedi o kadar çok gaz varmişki ultrason gazi aşip keseyi göesteremedi 15 gün sonra gel dedi ama ben çok huzursuz oldum ve vajinal bakmayi teklif ettim bi saorun olmaz dedi ve baktik allaha şükür bebeğide gördük kalp atşlarinida kusura bakmayin çok uzattim çok heyecanliyim

merit kullanıcısından alıntı
hepinize günaydın kızlaaarr
yeni haberlerimi vereyim hemen sizee. salı günü doktora gittik, 2 ADET KESE GÖRDÜÜÜKadinlar Kulübü
evet ikizlerimiz olacak inşallahh kalp atışlarını da gördük ve dinledik. bu nasıl bir mucize yarabbim. 1,6 mm miş boyları yavrularımıınn. haftasına göre çok normal dedi. kalp atışlarını bir görseniz, pıt pıt nasıl atıyor. sonra birden sesi verdi, anlayamadım önce kendi kalbim zannettim, nasıl güzel atıyor allahımmm

TEKRAR TEBRİKLER CANIM ALLAH KUCAĞINADA ALMANI NASİP EDER İNŞALLAH MELEKLERİNİ

ayşecim cicim çok sevindim hadi hayılrısı canım sen sadece keseyimi gördün yoksa kalbini de duydunmu bakalım ayrıntı istiyoz hehe azcık anlat ama öle çabucak geçmeeeee

hoşgeldiiinn, çok sevindim haberlerin iyi olmasına....
bende yarın gideceğim, heyecan doruktaa:)

tosbaa cicim senden de ii haberler alcaz inşallahhhhhhh hadi bakalım gelince hemen yaz ben çatlarım zaten biyere gitmem büyük ihtimalle burda olurum:::))))

çok teşekkür ederim canım.

hepinizden güzel haberleri bekliyorum

meritcim gerçekten çok mutlu oldum adına rabbim kuzularını analı bablı büyütür inşallah güzel günlerini görürsün hep mujukkakaaaaaa.s.Şeniz:CüvCüv::nazar::enbuyukkk::1hug:

Merhabalar arkadaşlar 2 günden bri mide bulantisi baş dönmesi nedeni ile pc başina geçemiyordum bugünde randevum vardi geçen hafta keseyi görmüştük bugünde bebeği ve kalp atişlarini görecektik ama dr. Gittikğimizde dr. Geçen hafta keseryi karindan bakarak görmüştü ama bu hafta keseyi karindan bakinca göremedi o kadar çok gaz varmişki ultrason gazi aşip keseyi göesteremedi 15 gün sonra gel dedi ama ben çok huzursuz oldum ve vajinal bakmayi teklif ettim bi saorun olmaz dedi ve baktik allaha şükür bebeğide gördük kalp atşlarinida kusura bakmayin çok uzattim çok heyecanliyim

oleyyyyyyyyy yaaaaaaaa duyan duyana gören görene maşallah bende istiyom banada dua edin bende hayırlısıyla görem kuzumuuuuuuuuu hı benim dr da hep vajinal bkıyo cicim korkulcak bişe yok bebk tutunduktan sonraaaa bende daha kese oluşmadığı için hafif pembelik olmuştu

canım bebişimi de gördüm bebişimin boyu 9.4 mm olmuş.kalp atışlarını da gördüm küçücüktü tatlı meleğim

kalp atış seslerini duymadım dr açmadı sesi cumartesi günü özele gidinceğim daha bebişimin kalp atışlarını da dinleyeceğim

merit kullanıcısından alıntı
hepinize günaydın kızlaaarr
yeni haberlerimi vereyim hemen sizee. salı günü doktora gittik, 2 ADET KESE GÖRDÜÜÜKadinlar Kulübü
evet ikizlerimiz olacak inşallahh kalp atışlarını da gördük ve dinledik. bu nasıl bir mucize yarabbim. 1,6 mm miş boyları yavrularımıınn. haftasına göre çok normal dedi. kalp atışlarını bir görseniz, pıt pıt nasıl atıyor. sonra birden sesi verdi, anlayamadım önce kendi kalbim zannettim, nasıl güzel atıyor allahımmm

ayy canım nasıl sevindimm bende hep ikiz istiyoum ailemde hep varr doktor tek diince şaşırmıştımmm allahh ikisinede sağlılkı uzun ömürler nasip etsin sağlıkla kucagna alırsınn inşş ...

Merhaba guzel Haziran anneleri, listemizin son hali bu...

:nazar:2009 HAZIRAN ANNELERI LISTESI:nazar:

1.CIMEGI-------------------------------- 1Haziran
2.merilcan-------------------------------- 2 Haziran
3.yusuf_cennet------------------------- 2 Haziran
4.xxh.ydxx------------------------------- 2 Haziran
5.seremim--------------------------------- 3 Haziran
6.HAZAL01------------------------------- 3 Haziran
7.gokcenlevent--------------------------- 3 Haziran
8.mervve----------------------------------- 3 Haziran
9.cocosh---------------------------------- 4 Haziran
10.şekerkızcandy---------------------- 4 Haziran
11.Gamzeli08---------------------------- 5 Haziran
12.serheng------------------------------- 5 Haziran
13.mehtapsen--------------------------- 5 Haziran
14.s.d.34---------------------------------- 6 Haziran
15.nur82---------------------------------- 8 Haziran
16.selen83------------------------------- 8 Haziran
17.sebeyza------------------------------ 8 Haziran
18.springg------------------------------- 8 Haziran
19.ARMAĞANIM---------------------- 8 Haziran
20.Menzil Gülü------------------------ 8 Haziran
21.skbb----------------------------------- 8 Haziran
22.NaZaR_BoNCuGu------------------ 9Haziran
23.schatzz------------------------------ 10 Haziran
24.OcerenO---------------------------- 10 Haziran
25.brisling------------------------------ 11 Haziran
26.HUZUR80-------------------------- 11 Haziran
27.orkidenn---------------------------- 11 Haziran
28.papatya0606--------------------- 12 Haziran
29.cecilececile---------------------- 12 Haziran
30.aşina--------------------------------- 13 Haziran
31.lotuss75---------------------------- 13 Haziran
32.olymposss------------------------- 13 Haziran
33.semile34---------------------------- 13 Haziran
34.ocean_girl-------------------------- 13 Haziran
35.sirtattoo----------------------------- 14 Haziran
36.suzanşan-------------------------- 14 Haziran
37.naren1981------------------------- 14 Haziran
38.minicik80-------------------------- 14 Haziran

10nh9.gif

39.ceylan01---------------------------- 15 Haziran
40.derinden----------------------------- 15 Haziran
41.ebruli80------------------------------ 15 Haziran
42.baharçelik--------------------------- 15 Haziran
43.sonuyok----------------------------- 16 Haziran
44.elifnaz1981------------------------- 16 Haziran
45.nesecrin----------------------------- 18 Haziran
46.MORBONCUK--------------------- 18 Haziran
47.Gelincik------------------------------ 19 Haziran
48.ayşecik352yunuscuk797985--- 19 Haziran
49.ozzge--------------------------------- 20 Haziran
50.simira--------------------------------- 20 Haziran
51.friends-------------------------------- 20 Haziran
52.naz&pıtırcık------------------------ 20 Haziran
53.alhan---------------------------------- 21 Haziran
54.ecrin bebek------------------------- 21 Haziran
55.Nida----------------------------------- 22 Haziran
56.sakura33---------------------------- 22 Haziran
57.güzelkızMS------------------------ 23 Haziran
58.29ekim2003------------------------ 23Haziran
59.ayseney------------------------------ 24 Haziran
60.naren05------------------------------ 24 Haziran
61.cinnamon34----------------------- 25 Haziran
62.merit--------------------------------- 26 Haziran
63.tosbaa8------------------------------ 26 Haziran
64.eze85-------------------------------- 26 Haziran
65.yas23---------------------------------- 28 Haziran
66.seda_SARI-------------------------- 28 Haziran
67.sema3455--------------------------- 28 Haziran
68.cicikizz------------------------------- 29 Haziran
69.nevergiveup18---------------------- 30 Haziran
70.kardelen_cigdem
71.gurbet gelini
72.aryaa
73.mumnes
74.aarzuu
75.naz&pıtırcık
76.BEYZAAK
77minicik80
78.isil_ufuk
79.AREN&YAREN
80.mukh7986

Muhtemel dogum tarihi yazilmayanlar SAT larini verirlerse hemen eklerim.
Listemiz muhtemel dogum tarihine gore hazirlanmistir.

canım bebişimi de gördüm bebişimin boyu 9.4 mm olmuş.kalp atışlarını da gördüm küçücüktü tatlı meleğim

anam küçücük hakikatten heeee insan inanamıyo dimi nokta kadar amma kalbi atıyo

kalp atış seslerini duymadım dr açmadı sesi cumartesi günü özele gidinceğim daha bebişimin kalp atışlarını da dinleyeceğim

olsun cicim görmüşsün ya kalbinin çırpınışını yeter yaw o maşallahhhhhh:nazar::CüvCüv::ecrin_bebek:Şeniz :enbuyukkk::nazar:

Son düzenleme:
anam küçücük hakikatten heeee insan inanamıyo dimi nokta kadar amma kalbi atıyo

olsun cicim görmüşsün ya kalbinin çırpınışını yeter yaw o maşallahhhhhh:nazar::CüvCüv::ecrin_bebek:Şeniz:enbuyukkk::nazar:
hadi canım darısı başına seninde güzel haberlerini bekliyoruz:dance:

X