2009 Haziran Anneleri!!

Kizlar bir sorum var size: En yakin arkadasinizin cocugu olmadigini düsünün ve siz hamilesiniz ,nasil söylerdiniz hamile oldugunuzu? Zor durumdayim.

canım bak benim en yakın 2 arkadaşım var biri geçen ay hamile kaldı benim 1senedir olmuyodu canım ya dediki sanırım artık sana ettiğim duaları rabbim kabul etcek hani 2canlıların duası kabul olur ya ondan semoşum dedi seni seviyorrum tez zamanda senin de olcak eminimmmm olana kadar senin yerine de hamiş olurum dedi işte böleee ve dediği gibi bende peşine hamiş kaldım onun ki benden 5 hafta büyük hehe

bi gün zekai tahirde karsılasalım inşallah aynı güne denk gelirse cok sevinirim yakama kırmızı gül takarım tanırsın dimi

Kizlar bir sorum var size: En yakin arkadasinizin cocugu olmadigini düsünün ve siz hamilesiniz ,nasil söylerdiniz hamile oldugunuzu? Zor durumdayim.

çok zor bir durum canım...
geçen yıl benim bebeğimin kalbi durdu, ardından en yakın arkadaşım dış gebelik geçirdi, şimdi ben tekrar hamileyim tabi ilk onunla paylaştım senin için çok mutlu olduğunu, her endişeni paylaştığını ama içinin buruk olduğunu hissediyosun...İnşalllah Allah onu da bekletmeden hemencecik bi bebiş verir...
Senin arkadaşının hiç mi olmuyo, tedavi falan oldular mu?Emin ol bir yanı keşke benim de olsa desede, çok sevinecektir..

ben daha bu gebeliğimi kimselere sölemedim diğeri gibi kaybetcem diye bak 9 hafta bitcek hala kimse bilmio sonumun hayalini kuramıyorum bi türlü rabbim korur inşallah

kimselere söyleyememek cokkötü bağıra cağıra söylemek istiyorum zaman zaman ama tutuyorum kendimi rabbim nasip ederse o günleri görmeyi yılbasında söyleyim diyorum bayramıda kimselere söylemeden gecircem yani inşallah

bi gün zekai tahirde karsılasalım inşallah aynı güne denk gelirse cok sevinirim yakama kırmızı gül takarım tanırsın dimi

tanımam mı:jeyyar:bakarsın birlikte doğum yaparız,aramızda iki hafta var:CüvCüv::CüvCüv:
inşallah sorun çıkmazsa bana yarın rutin kan testlerini verir, o hastaneye de içim bir türlü ısınmadı ama artık sorunlu olunca gidilecek en iyi yer...

allah nasip ederse o günlere cıkarsak ben akayda istiyorum doğumu hastane hakkında seninle aynı duyguları paylasıyoruz ben sadece testler için gidiorum oraya

canım allah sabırlar versin valla ben sölemeden eşim herkese yetiştirmişti ne sinir olmuştum o zman daha bebişide görmemiştik seni çok ii anlıyorum rabbim sağlıklı hamişlikler nasip etsin inşallah:CüvCüv::ecrin_bebek::1hug:​

bu aradaa nerde oturduğunu sölemedin hala ben yenimahallede oturuyorum yakınmıyız kızz

bana da herkes hadi hala yapmıyo musunuz, beklemeden yapın diyor. Bende ben hamileyim demeyi çok istiyorum ama susuyorum:roflol:
Bende yakın bir kaç arkadaşıma söyledim ama ailelerimiz(annelerimiz dahil) bilmiyor.
tabi bayrama uzun yola çıkamazsam mecburen duyacaklar:teytey:

aminn canım cümlemize inşallah tek rabbim sağlıkla hayırlısını versin inşallah elbet bi gün yasatır rabbim o mutluluğu inşallahh

inşallah hayırlısıyla güzel haberleri veririz canımm

Kizlar sagolun hepiniz..Tedavi oldular, 8 senedir de evliler. Ona hep dua ediyorum ,etmeye de devam edecegim.

Kızlar geçen sene ben bebişimi kaybettiğimde, en yakın arkadaşım 4 aylık hamileydi. Ne hayallerimiz vardı birlikte büyütcektik bebişlerimizi kısmet olmadı. Ama inanın onun için o kadar mutluydum ki! Bence senin arkadaşında aynı mutluğu yaşıcak Nidacım. Başkalarından duyması daha zor olur onun için.

Son düzenleme:

Iyide ben ona diyemem ki ya biliyor musun? Teyze olacaksin vs. aci verir bana bu ,sanki nisbet yapar gibi.

Bende ankaradayım kızlar Keklikpınarında. Pek yakın sayılmayız. Bu arada kan tahlilleri için Zekai Tahire gitmeyi hiç istemiyorum ben, o kalabalık aman yarabbim. Özelde yaptırsam sonuçlar güvenilir olur mu acaba?

keklikpınar nerdeydi canım ben duymadım hiçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…