Kizlar bir sorum var size: En yakin arkadasinizin cocugu olmadigini düsünün ve siz hamilesiniz ,nasil söylerdiniz hamile oldugunuzu? Zor durumdayim.
Kizlar bir sorum var size: En yakin arkadasinizin cocugu olmadigini düsünün ve siz hamilesiniz ,nasil söylerdiniz hamile oldugunuzu? Zor durumdayim.
bi gün zekai tahirde karsılasalım inşallah aynı güne denk gelirse cok sevinirim yakama kırmızı gül takarım tanırsın dimi
tanımam mı:jeyyar:bakarsın birlikte doğum yaparız,aramızda iki hafta var:CüvCüv::CüvCüv:
inşallah sorun çıkmazsa bana yarın rutin kan testlerini verir, o hastaneye de içim bir türlü ısınmadı ama artık sorunlu olunca gidilecek en iyi yer...
kimselere söyleyememek cokkötü bağıra cağıra söylemek istiyorum zaman zaman ama tutuyorum kendimi rabbim nasip ederse o günleri görmeyi yılbasında söyleyim diyorum bayramıda kimselere söylemeden gecircem yani inşallah
kimselere söyleyememek cokkötü bağıra cağıra söylemek istiyorum zaman zaman ama tutuyorum kendimi rabbim nasip ederse o günleri görmeyi yılbasında söyleyim diyorum bayramıda kimselere söylemeden gecircem yani inşallah
canım allah sabırlar versin valla ben sölemeden eşim herkese yetiştirmişti ne sinir olmuştum o zman daha bebişide görmemiştik seni çok ii anlıyorum rabbim sağlıklı hamişlikler nasip etsin inşallah:CüvCüv::ecrin_bebek::1hug:
bana da herkes hadi hala yapmıyo musunuz, beklemeden yapın diyor. Bende ben hamileyim demeyi çok istiyorum ama susuyorum:roflol:
Bende yakın bir kaç arkadaşıma söyledim ama ailelerimiz(annelerimiz dahil) bilmiyor.
tabi bayrama uzun yola çıkamazsam mecburen duyacaklar:teytey:
bu aradaa nerde oturduğunu sölemedin hala ben yenimahallede oturuyorum yakınmıyız kızz
çok zor bir durum canım...
geçen yıl benim bebeğimin kalbi durdu, ardından en yakın arkadaşım dış gebelik geçirdi, şimdi ben tekrar hamileyim tabi ilk onunla paylaştım senin için çok mutlu olduğunu, her endişeni paylaştığını ama içinin buruk olduğunu hissediyosun...İnşalllah Allah onu da bekletmeden hemencecik bi bebiş verir...
Senin arkadaşının hiç mi olmuyo, tedavi falan oldular mu?Emin ol bir yanı keşke benim de olsa desede, çok sevinecektir..
yakın sayılır keçiörendeyim:)
Kızlar geçen sene ben bebişimi kaybettiğimde, en yakın arkadaşım 4 aylık hamileydi. Ne hayallerimiz vardı birlikte büyütcektik bebişlerimizi kısmet olmadı. Ben bebişimi kaybettiğimde ilk başlarda çok zorlandım aynı işyerindeyiz bide. Ama inanın onun için o kadar mutluydum ki! Bence senin arkadaşında aynı mutluğu yaşıcak Nidacım. Başkalarından duyması daha zor olur onun için.
Bende ankaradayım kızlar Keklikpınarında. Pek yakın sayılmayız. Bu arada kan tahlilleri için Zekai Tahire gitmeyi hiç istemiyorum ben, o kalabalık aman yarabbim. Özelde yaptırsam sonuçlar güvenilir olur mu acaba?