2009 Haziran Anneleri!!

canım benim doktorum geçen sefer hiç bekletmedi, hastaneye gidince aradım geldi hemen kanımı aldırdı...
kendimi oraya gidince kötü hissediyorum zaten eşin kapıda kalıyo kurbanlık koyun gibi tek başınasın..

bak bu kadar ankaralıyız bizde bulusalım kızlar bigün belli biyerde konusur tanısırız gidip geliriz

bende beklemiorum ddr halledio hemen ama yinede nefret ediyorum o hastaneden

kızlaa bana biraz müsade çamaşır atim makineye mujukaaaaaaaaaaaaaa

Iyide ben ona diyemem ki ya biliyor musun? Teyze olacaksin vs. aci verir bana bu ,sanki nisbet yapar gibi.

Canım öyle düşünme bence, sen sölemezsen daha kötü olmaz mı ne biliyim. Onun yerine koyuyorum kendimi en yakın arkadaşım böyle bi haberi benden gizleseydi çok üzülürdüm. Zor bi durum ama, nispetle hiç alakası yok ki Allahım ona da verir inşallah en kısa zamanda. . En yakın arkadaşınsa eminim mutluluğunu paylaşmak isteyecektir. Tabi ki ilk başta onun için zor olucak. Ama senden duyması en iyisi bence. :teselli:

Son düzenleme:
Keklikpınarı, Dikmen caddesinin üst tarafı canım. Oran'a yakın yani.

Yakınız tabi aynı şehirdeyiz. :lepi:
Kızlar nası iş yapıyosunuz benim elim kolum hiç kalkmıyor evde hiç iş yapamıyorum, yemeği bile zorla yapıyorum ya, bi uyuşukluk, bi vurdumduymazlık sormayın gitsin kaydirigubbakcemile3

olur tabi şişko şişko oluruz inşallahh kızlar canlarım ben kacıyorum daha duş alıcam kızımı hazırlıycam okula bırakıcam sonrada gezmeye gidicem aksam kızım verirse bilgisayarı görüşürüz hepinizi kocaman öpüyorum allaha emenet olun hepiniz muckk

Buluşalım evet göbişler büyüsün buluşalım. Düşünsenize hamişler buluşması, çokk komik ve sevimli oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…