- 17 Mart 2008
- 5.069
- 4
niye biz kötü niyetlimyiz de iyimisiniz orasını anlamadım siz yokken ben urdaydım isterseniz ilk sayfalara bakın bi ama tabi kızımdan fısat bulamıyordum ev filanda taşıdık kaldı öyle
ben size kötü niyetlisiniz falan demedim, burdaki kimse kötü niyetli değil dedim
bende ilk günden beri burdayım, hatırlıyorum seni zaten ama yanlış tepkiler veriyorsun
hatta sorunada cevap verdim
Dünürüm de yazmış sağolsun, beni takmıyorlar diyen arkadaşa yazdım zaten bunlarıda
opuyorumnanaktan[750 ml..
bi daha not edim bakım iremcik ek gıda arasında ne kadar tüketiyor söylediğin iyi oldu emelcim tşkler a.s.
oyyy amma konuşmussunuz anacım, oku oku bitmedi.
Semacım inciler hayırlı olsun.
Dünürüm maşallah benim tosbik damadıma, yesin de büyüsün inşallah. Bizim doktorda kendi yemeklerine yağ-salça-tuz koymadan verebilirsin demişti. Ben cesaret edemedim.
Kızlar Elif'in kızarıklar hala geçmedi. Yarın çocuk alerjisi proftan randevu aldık. Dua edin inşallah kötü bişi değildir.
Özgecim iyi haberlerle gelirsin inşallah, ağlattın beni ama işyerindeyim rezil oluyorum senin yüzünden :)
amann oku oku oku bitmedii ben gittim 3.sayfada geldim 15.sayfadaaa:)))
neyse anlatayım yemek yicem ölüyorum açlıktannn:))
yağmurun doğuştan sağ göz kanalı tıkalı.zamanla geçer demişti dr.
ama bu aralar kızardı biraz götürdüm bende hemen.
tobrased krem ve damla werdi.6.ayda açıyorum dedi,,ama 1 yaşına kadar geçermiş..
bende ilaçlarımızı kullanıcam eğer geçmezse gözünden bi alet sokup açacaklar kanalı daha doğrusu delicekler..5 dklık bi işlemmiş..
biz ilaçları kullanalım dedik geçmezse kanal açılacak.bakalım hayırlısı..
alıntı yapmadım herkese ayrı ayrı söyleyeceklerim vardı şimdi unuttumm..
neyse arzucum hediyemi almışşsın cnm bak heyecanlandım şimdii.
mümine ben sana izmirden alıcam perşembe gidiyorum çünkü.
ordan göndericemmm hadi şimdilik görüşrüzzzz....
Tekrar geçmiş olsun ilkecim