Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsunnnn prensesin dişleri...ağrısız sızısız çıktın yavrularımızın dişleri....
teşekkür ederiz teyzeleri...opuyorumnanaktankızlar merhaba herkes iyidir umarım
hülyacım çok geçmiş olsun
Ceylinin incisi hayırlı olsun
yusuf kayra yürüteçte bende toz alıyorum,
unuttuğum şeyler olduysa kusura bakmayın, çok dikkatli okuyamadım zıpır oğlum yüzünden
ilkecim sağolsun yardımcı olmuşSaol canım, görünüyormu acaba deneme yapıyorum.
maşallah incinize cnmm hayırlı uğurlu olsun :ecrin_bebek:slm kızlar netim yoktu 2 gündür....bu arada ilk incimiz çıktı :))
ilkecim sağolsun yardımcı olmuş
güle güle kullan cnm
maşallah incinize cnmm hayırlı uğurlu olsun :ecrin_bebek:
teşekkür ederiz canım darısı başınızaopuyorumnanaktan
walla oku oku bitmedi ne çene var yaaa:)))
bi dün yoktum süpersiniz haziran analarızemuszemus
semacım geçmiş olsun çağataya.inşallah birdaha hastalanmazzz şimdi nasıl iyimii???
özgecim yağmurda oturma meraklısı,çok sewiyor.destek koyuyorum yanına biraz oturuyo yoruluyo zaten.yağmur inanılmazzz hareketli yere bende battaniye seriyorum koyuyorum üstünee koyduğun yerde durması ne mümkünnn..
çok fena yaa hiperaktiff artık yanii buna inandımmm..
neyse dün arkadaşa gittik geç geldik birazz tabi düzen bozulunca yağmur hanım sabaha kadar 10 kere uyandı.uykum warrrrr.buarada hülyacım sana geçmiş olsun cnm ya dikkat et kendine..
kızlar çorba tarifi verin bana ne yediriyosunuz geneldee?**birde bişey sorcam;şimdi ek gıdaya geçtik ya,aynı zamandada gün içinde beni emiyo 3,4 kez.ama şu günde 500 750 cc süt içmesi gerekiyomuş ya.benden hayatta okdr süt çıkmazkii ??bu bir eksiklikmiii ne diyosunuzzz?**
ilkecim sağolsun yardımcı olmuş
güle güle kullan cnm
maşallah incinize cnmm hayırlı uğurlu olsun :ecrin_bebek:
bizide komşumuz çağırdı çaya ev gezmesine gttk geldik iroşla...
bu arada ireme bugün ilk defa sebzeli tavuk püresi yedirdim yedi çok şükür çok mutlu oldumm hihoyyyt
milupanın cnmmm opuyorumnanaktan
saol canım inl canım benim oğluşum ne yapıyo yaadünürüm şimdi gördüm..geçmiş olsun sana ve gelinime..insallah hemencecik iyileşirsiniz..
saol canım benim yürütece koymaya başladın ee artık 8 aylık olucak bıdık eglen dursun onun içindekızlar merhaba herkes iyidir umarım
hülyacım çok geçmiş olsun
Ceylinin incisi hayırlı olsun
yusuf kayra yürüteçte bende toz alıyorum,
unuttuğum şeyler olduysa kusura bakmayın, çok dikkatli okuyamadım zıpır oğlum yüzünden
saol canım bu arada ceylin hanımın incisi çıkmış inş sorunsuz atlatırsınız hadş hayırlısı diğerleride ağrısız sızısız gelir inşteşekkür ederiz teyzeleri...opuyorumnanaktan
hülyacım çok geçmiş olsun canımmmopuyorumnanaktan
evet canım çok saol desteğin için anam herkes kendini düşünüyo kimse kimseyi düşündüğü yok bu dünyada yanlızsın ya herkes yanında sanarsın ama kimse yoktur aslında yalan dünya off uleen offfişin zor canım ya, ne deyim.
gerçi benim de destek olacak kimsem yok yalnız değilsin. Annem ankarada ama ha var ha yok, kayınvalideler şehirdışında..Eşimin hakkını yemeyim yardım eder ama artık işine geldikçe yapıyo yardımını. Ahmet yokken her işi birlikte yapardık, kıyafetlerini kendi ütülerdi, misafir gelecekse böreğe keke bile yardım ederdi.
Şimdi sen evdesin modunda hizmet bekliyo resmen.
ASKKIRINTISI canım benım doktorum rahatlıkla yedırebılırsın cok degerlı meyve sebzeler dedi. ben kendım yapıorum ama bazen yapamadıgım zamanlarda hazır kavanoz corbası yedırıyorum ıcıne yarım cay kasıyı tereyag erıtıp koyuyorum yıyor hepsını :) tavuklusunu denemedım ama
Evet canım puresı işte ben bıraz sulandırıyorum bazende milupanın önerdi canım , ama hero baby nın ananas armut mandalına sı var cem onu cok sevıo sadece o markadan onu alıyorum :) ama cok zor degıl eger ıcıne sınmıyorsa hemen se corba yap tarıfı verıyım ıstıosan