2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar....münine ameliyat olmuşsun çok geçmiş olsun...nasıloldun şimdi...iyi misin? ..........emel okuyunca öok üzüldüm hem arkadaşınıza hem çocuklarına...çok küçükmüş yavrular...naparlar annesiz...allah yardımcıları olsun.........hasta anne ve bebeklere geçmiş olsun....ben de hastayım, burnum tıkalı, dayak yemiş gibi ağrıyor her yerim..okulda da o kadar çok iş var ki..mecbur gidiyorum...aman kuzum hasta olmasında benimki bi şekilde geçer....neslihan sünnetini yaptır batuşun bir an önce ...nasılsa narkoz alacakmış...bizim arkadaş yeni yaptırdı...çabucak iyileşiyomuş....hem hatırlamaz daha iyi...ben de doğumdan hemen sonra yaptırmak istemiştim ama kıyamadı anneanne ve babaanne...keşke dinlemeseydim onları diyorum....öpüldünüz...
 
Herkese selamalr bayaıdr kk ya girmedim evde eşim bazı siteleri şifrelemiş maalesef kkda şifrelenmiş girilmiyor:KK43:neyse umarım hepiniz de yavrularda iyidirler.. Biz iyiyiz.. Betüş çok dillnedi ama yeme sorunumuz tam gaz ilerde halen:KK43:halen zar zor yiyoruz:KK43:bendede snir kalmadı bu yüzden onun dışında herşey gayet normal.. çok aktif yaramaz bişi oldu.. Arada şımarıyor çok.. Halen iş arıyorum inş bir an önce bulup girrim artık bir işe iyice bunaldım evde oturmaktanda:KK43:bizden şimdilik bu kadar umarım sizler iyisinizdir..
 
kızlar eşimin yakın arkadaşının karısı vefat etti, geçen gece düşmüş bayılmış, acilde bişey yok deyip eve göndermişler, evde dahada kötüleşmiş meğer beyin kanamasıymış, durduramamışlar kanamayı :KK43: birde bebeği vardı daha yaşı bile yok, emziriyordu :KK43:
çok üzüldük beş yaşındada bir kızı vardı
nolcak yavrucuklar şimdi :KK43:
HAYAT İŞTE BÖYLE YA PAMUK İPLİĞİ(ÇOK ZÜÜLDÜM aLLAH SABIRLAR VERSİN AİLEİSNE YA ÇOK ACI BİR DURUM:KK43:NE DENBİLRİKİ DAHA FAZLAA:KK43:(
 
sağolun kızlar, bazen gerçekten söz bitiyor dicek bişey kalmıyor :KK43:
herkes iyidir inşallah
ben kayrayı uyuttum çok kahve içtim galiba uykum gelmiyor
herkese iyigeceler
 
selam kızlar,
bende merti uyuttum nette takılıyorum işde, birazdan börek yapıcam hamurun mayalanmasını bekliyorum.
 
selam kızlar uğrayan olmamış bugün
gündüz okuldan arkadaşlar vardı dün falan hazırlık yaptım giremedim pek. kar yağdı ilk defa bugün az önce indik aşağıya kartopu oynadık kardan adam yaptık bizimki çook mutlu oldu
 
günaydın
iyi haftalar bütün anneler ve kuzuları
yorucu bir gün beni bekliyorrr
birrrrrr sürüüüüü işim varrrr
temizlik yapıcam inş
ama canım hiç istemiyorrrrrrrrrrr
 
kolay gelsın.benım de canım hiçbişey yapmak ıstemıyor okulun sıon haftası.resmen gun sayıyıroum bıtsın dıye.tatılın ılk hafası izmirdeyım.2.hafta 3 gun ıstanbul 2 gun de ankara yapıcaz kısmetse.inşallah kar kış fırtınaya denk gelmeyız yollarda.
sen ne guzel buyutuun 2 sını bırden kubra.darısı başıma.bazen kendımı 2 çocukla duşunuce daralıyorum ama artık geri dönüşü yok:))

deın de h.sonu ateşlendı.c.tesi gecesı sabaha kadar hiç uyumadım dıyebılırım.hala da sersem gıbıyım.bizim topic gene surunuyo yerlerde.gunlaerdır ben dahıl kımse 2 satır yazmamış.
 
selam kızlar...
yağmur'u uyuttum bakayım dedim.havalar soğuk pek bir yere gidemiyoruz genelde evdeyiz.yağmur tam gaz devam ediyr yaramazlığa.bende peşinde.
sıkılıyor evde.her yeri kurcalıyor.bu evde daha rahat girip çıkıyor her yere diğer ev dublex di.sadece aşağıda oluyordu şimdi her yere gidip dağıtıyor bende arkasından topluyorum.
herkese iyi haftalar görüşürüz...
 
kolay gelsın.benım de canım hiçbişey yapmak ıstemıyor okulun sıon haftası.resmen gun sayıyıroum bıtsın dıye.tatılın ılk hafası izmirdeyım.2.hafta 3 gun ıstanbul 2 gun de ankara yapıcaz kısmetse.inşallah kar kış fırtınaya denk gelmeyız yollarda.
sen ne guzel buyutuun 2 sını bırden kubra.darısı başıma.bazen kendımı 2 çocukla duşunuce daralıyorum ama artık geri dönüşü yok:))

deın de h.sonu ateşlendı.c.tesi gecesı sabaha kadar hiç uyumadım dıyebılırım.hala da sersem gıbıyım.bizim topic gene surunuyo yerlerde.gunlaerdır ben dahıl kımse 2 satır yazmamış.

sagol canım

ayy evet az kaldı sömestra bende gün sayıyorum resmen ama senin tersine

benimde eşim okul servisi yapıyor ve 15gün evde yeriz artık birbirimizi

ohh ne güzel gezcen demekki inş istedigin giibi olur

yok be kızım ne büyümüsiii kök söktürüyorlarr korkutmak gibi olmasında

ne zaman büyürler bilmiyorum bizimkilerin arasıda çok az çok zorr

ama dünyanın en güzel şeyleri onlar bazen ikisi bir olup oynuyorlar çok hoşuma gidiyorrrr

geçmiş olsun canım biz bu hafta hep hastaydık herkez dökülüyorrr
 
nasılsınız kızlar,
gülincim derine geçmiş olsun,
benimde misafirlerim vardı çocuklu olunca birde kayra of yoruldum
paşamda uyudu kaldı gene bu saatte bu gece gene ayaktayız demektir
ikinci çocuk ben bir ara istiyordum ama şimdi yok başedemiyorum
dün gezmeye çıktık yedek kıyafeti yanımıza çorbası yok atkısı eldiveni ..............
kendimi iki çocukla düşündüm birden vazgeçtim :)
 
iyi akşamlar kızlar, burada çok kar var, dışarıya çıkamıyoruz eşimde yola gidemiyor :)
kar bana yaradı....
bugün komşuya indim 5 dk. uğrayayım diye mert yüzünden 2 ssaat oturduk uyudu 1 saat, 1 saatte gitmiycem burda duralım dedi.
 
kızlar ben 4 şişe seven seas balık yağı kullandım, şimdi elimde yok tekrar alsammı diye düşünüyorum, sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda.
benimki peynir yoğurt yemiyor diş ve kemik gelişimi için balık yağı kullansammı hem balık da yemiyor, yoksa biraz aramı versem yazın kullanılmıyor zaten yaza kadar 1 şşe daha alsammı kafam karıştı.

sanırım yarın doktoru arayıp sorucam.
 
selam kızlar
sabah bi kalktık ki her yer kar okula gidene kadar 10 larca kaza gördük allahtan biz zincir takmıştık. evden de nasılsa tatil olur diye çıktık ama maalesef olmadı bugün erken bitiyo da geldim evdeyim
ayşecim kullan bişey olmaz bizimki duruyo öyle nerdeyse 2 yıl olucak içmediği için kaldırdık.büyükler bile kullanmalıymış omega bence içir.
akşama ne yapıcam ya ece herşeyi yemediği için karar kara düşünüyorum
 
kızlar selam
dötümüz donuyo resmen yıllardır böyle soğuk olmamaıştı çocuklar hasta olmadan bi atlatsak şu kışı
 
kızlar selam
dötümüz donuyo resmen yıllardır böyle soğuk olmamaıştı çocuklar hasta olmadan bi atlatsak şu kışı

karı çok severim birde içinde yaşaması zor olmasa

gerçekten donuyoruzzz

gece gündüz kalerifer yandıgı halde yanmasa ne yaparız bilmiyorum

valla biz hasta olduk hemide bi güzel aile boyu daha tam atlatamadıkta
 
hepinize geçmiş olsun.derın de h.sonundan berı öksürüyo.bugun de burnu akmaya başladı.aman neyse buna da şükür.bugun de ben okuldayken bakıcı aradı.evde kalorıfer peteği patlamış.eve nasıl geldım bılmıyorum.allahtan onlarda bışey yok ama oturma odasından 4 kova su çıkarmışlar.sanırım parkler de kabarıcak.öğlen yenı petek takıldı.250 kağıt sıkışmış oraya da.ne bu dedım yaa ıyı kı bı tatıle gırıcez.ev leş gıbı kokuyo parkeler ıslandı dıye.amaaaan eşim de yok bu akşam evde yemekte.derınle takılıyoruz.yarın son iş gunu kısmetse.

2 sabahtır delı gıbı ağlıyo gıtme anne okula dıye.apartman yıkılıyo resmen.hatırlıyorum gecen sene de yapmıştı böyle.çocuk da bıktı annesının her gun gıtmesınden herhalde.
 
gülincim çok geçmiş olsun peteklerdemi patlıyormuş ilk defa duydum Allah korusun ya iyiki derine bişey olmamış
hastalara da çok geçmiş olsun kızlar
 
sağol emelcim.patlama dedıysem petekte sıgara delıgı gıbı bı yer.ama delı gıbı tanzıkle su fışkırıyomuş ordan.bugun de tatıle gırdık keyfım super.15 gun okuldu çocuktu yok kısmetse:)
 
X