Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol özlemcim ama bana da doktorum normal olanını içeceksin dedi.bak kafam karıştı şimdi.gülincim geçmiş olsun gerçi biliyosundur ama minoset plus içiliyo hamilelikte normal minoset değil ben bunu bayağı geç öğrenmiştim. kolay gelsin dönem sonu çok iş var
merhaba kızlar,
gülincim çok geçmiş olsun ,zor durumun valla, hem hamilelik hem çocuk hem iş , Allah yardımcın olsun
özlemcim gelebilsem keşke çok isterdim sizlerle görüşmek ama dediğin gibi kış günü zor
iş görüşmemde bugün pek içime sinmedi iş sigorta satışı istiyorlar yapamam öyle ben kapı kapı gezip kısmet artık
hala fecı durumdayım arkaadaşlar.ateşim 38.4 e çıktı.mınoset iç bıtane daha dedı dr.korkma onu ıçmekten dedi.1 saat içinde düştü ateşim ama hala çok fenayım
hala fecı durumdayım arkaadaşlar.ateşim 38.4 e çıktı.mınoset iç bıtane daha dedı dr.korkma onu ıçmekten dedi.1 saat içinde düştü ateşim ama hala çok fenayım
kızlar eşimin yakın arkadaşının karısı vefat etti, geçen gece düşmüş bayılmış, acilde bişey yok deyip eve göndermişler, evde dahada kötüleşmiş meğer beyin kanamasıymış, durduramamışlar kanamayı birde bebeği vardı daha yaşı bile yok, emziriyordu
çok üzüldük beş yaşındada bir kızı vardı
nolcak yavrucuklar şimdi
canım çok geçmiş olsun
bende aynı geçen hafta öyleydim ateş sıtma felan
bende hamileyken sade minoset kullanırdım Allaha şükür bi sıkıntısı olmadı
şimdi alışkanlıgımdır hala biryerim agrısa minoset kulllanırım
kızlar eşimin yakın arkadaşının karısı vefat etti, geçen gece düşmüş bayılmış, acilde bişey yok deyip eve göndermişler, evde dahada kötüleşmiş meğer beyin kanamasıymış, durduramamışlar kanamayı birde bebeği vardı daha yaşı bile yok, emziriyordu
çok üzüldük beş yaşındada bir kızı vardı
nolcak yavrucuklar şimdi
selam herkese
emelcim çok üzüldüm ya yazık yavrulara
gülincim özür dilerim ya tam tersini hatırlamışım demekki normal olandır o zaman