duydum tabı böyle bı ılışkı yaşadığımızı da hatırlamıyorum.ama senın söylediğin şeyin bilimsel hiçbir temeli yok.ama akraba evliliğinin acı sonuçlarının bınlerce örneği var.amacım senı ve ya evlılığını yargılamk değil sakın yanlış anlama.ama akraba evlılığiının savunulacak bı tarafı yok.kardeş çocugusun sonuçta hele kı amca çocuğu.benim nazarımda ha kardeşinle evlenmışsın ha amca çocugunla.ben öğretmenım bılıyosun.illaki fiziksel olmasa bıle zeka gerılığı ya da öğrenme güçlüğü çeken bir suru öğrencim oldu ve velılerıne sorduğum ılk şey ne biliyo musun?akraba evliliği mi?ve maalesef cevap / 80-90 evet hocam oluyo.ıllakı fızıksel bı kusur olması gerkemıyo.ha bu demek değilki sizde de böyle bişey olcak.Allah korusun.
ayrıca bahsettığın dığer konuya gelınce.kuranda böyle bışey açıkça yazıyor mu?yazmıyorsa benım için bı hukmu yok.ha kudurmasın tabı kımse mubarek gece de ılla kı yapıcaz dıye bı kural yok.ama yaparsın ıbadetını ha sonra ıstersen sana kalmış sonuçta nıkahlı kocan ya da karın dıye düşünüyorum ama bu benım şahsı fıkrım tabı.