Kızlar bişi sorcam, geçen ayki doktor kontrolümüzde doktor destekli oturtun demişti. Elif hiç yaslanmadı desteğe, şimdi tek başına desteksiz oturuyo maşallah. Omurgasına yük binmez dimi? Çünkü kendi kendine oturmaya başladı, ben zorlamadım hiç.
Bide annem ayaklarını bastırıyo gün içinde öğrensin ayakta durmayı dio, zaralı olur diye korkuyorum. Var mı bu konuda bi bilgisi olan? Bastırmalı mı bastırmamalı mı?
canım ver bebişin adını tarihini yapım sana arkadaşımmm
lafı mı olur olumunekankayizsmile
bizde iroşu yıkadık babasıyla şimdi uyuyo ama şekerlemedir kesinn uyanır brazdannn :ecrin_bebek:
bende bastırmıyorum hem daha düz bile basamazlarkiii
yerde özgürce keşfediyor hareketleriiii
bzm doktorda öyle dedi
yaaa ay çok zor tek başına .allah kolaylık versın.
saadet bende yere bırakıyordum bebeğimi devamlı ama kusma olayından sonra bırakmaya korkuyorum üşütür diye...sen nasıl koruyorsun yerde cok kalın serıncede altını yumusak oluyor bebişim rahat hareket edemıyor
nasıl 90 cc çok olur..bizim tarifte sizinkisi gibi ama bizim dr 30 cc anne sütü dedi yeterli oluyor..Allah kavuştursun canım..ay allahım ne çene ne çene.oku oku bıtmedi.ben de bugun annem,k.valıdem falan vardı.akşam da babamö geldı annemı almaya velhasıl gıremedım.c.tesi mısafırım var da ıkram hazırladık annemle.ben derıne mandalın de portakalda verıyorum:.sordum doktora artık herşey srbest demıştı.ya siz ne verıyosunuz kahvaltıda?dr un bana söyleiği şu 90 cc sute 4 bısk.
1ç.k pekmez
1 labne
cevzi içi
biraz yumurta sarısı
ama 90 cc çok çorba gıbı oluyo ben 30-40 cc ye koyup kalan sutude içiriyorum. öğlen de tavuklu çorba yaptım bayıldı.
bu rada hasta olan arkadaşlarım ve bebişlerine geçmiş olsun.yaa yarın kocam antalyaya gıdıyo yok 2 gece( kızımla başbaşayız.
Benim bebişde en geç 11 de uyuyor ama gece 3-4 kez emmeye kalkıyor.
Ya ben merte ne yedirirsem yedireyim ama illaki beni emecek neden böyle oluyor ki, hiç bir öğünde beni emmeden öğüt atladığımızı bilmiyorum.
Yoğurdu çok seviyor kaşık yetiştiremiyorum ama çorbaları hiç yemiyor artık, eskiden yerdi.
Kızlar bişi sorcam, geçen ayki doktor kontrolümüzde doktor destekli oturtun demişti. Elif hiç yaslanmadı desteğe, şimdi tek başına desteksiz oturuyo maşallah. Omurgasına yük binmez dimi? Çünkü kendi kendine oturmaya başladı, ben zorlamadım hiç.
Bide annem ayaklarını bastırıyo gün içinde öğrensin ayakta durmayı dio, zaralı olur diye korkuyorum. Var mı bu konuda bi bilgisi olan? Bastırmalı mı bastırmamalı mı?
bizimde öyle başlamıştı sadece uyursa emiyordu..artık emmeyi tamamen bıraktık..bir anne benım kadar dıretır ancak çok ugrastım durmadım yılmadım ama maalesef artık anne sütü devrimiz tamamen kapandı...inşallah sizin öyle olmaz bazı çocuklarda olabılıor böyle seyler gecedebılıor umarım gecıcı bır durumdur..senı en ıyı anlayan benımdır..allah yrdmcın olsun