2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla canım bayagı ıyı bır cocuk dr una goturuyorum her kontrolde sıkı sıkıya tenbih ettiği birşey var.sakın bebeği bastırmayın diyor...yere at devamlı yerde dursun kendi kendine hareketleri keşfedicek diyor...9 aylık bebek basar diyor

bende bastırmıyorum hem daha düz bile basamazlarkiii

yerde özgürce keşfediyor hareketleriiii
bzm doktorda öyle dedi

slm kızlar,hamile olduğumu ilk öğrendiğimden beri ve bu topik açıldığından beri sürekli sizi takip ediyorum,sadece okuyordum hepinizi birbirinizi tanıdığınız kadar iyi tanıyorum ama aranıza katılmaya ancak fırsatım oluyor,sizin paylaştıklarınızı takip ederken bende paylaşımlarımı size aktarmak istiyorum,beni de aranıza alırsanız mutlu olacağım

naber kızlar ben giremiyorum dogru dürüst kaynanamlar geldi 1ay burdlar iş güç bitmiuyo çok yoruluyorum çok byyyyyyyy

bu arada ben profil resmi ekledim ama görünmüyor
oğlumu görün istemiştim

valla bende resim ekleyemeyenlerdenim bu işi en iyi cennetbahçemiremim yapıyo sanırım

avatara yüklüyeceksin morilcim hoşgeldin inşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz oğlunu gördüm maşallah cok yakışıklısaçları ne güzelmiş opuyorumnanaktan

bende bastırmıyorum hem daha düz bile basamazlarkiii

yerde özgürce keşfediyor hareketleriiii
bzm doktorda öyle dedi

saadet bende yere bırakıyordum bebeğimi devamlı ama kusma olayından sonra bırakmaya korkuyorum üşütür diye...sen nasıl koruyorsun yerde cok kalın serıncede altını yumusak oluyor bebişim rahat hareket edemıyor

Yerde niye üşütsün ki canım ya, halının üzerine ser bir çarşaf tamamdır. Evin kaç derece oluyor?

evımın sıcaklıgı ıyı...derecesını olcmedım hıc...ama ben falan yere yatınca usuyorum...bızımkıde cok kusan bır bebek korkuyorum mıdesını usutcek dıye

arkadaşlar çok hızlısınızzz sizin hızınıza yetişmek ne mümkün nasıl bu kadar fırsat bulup yazabiliyosunuz sırrını banada söyleyin yaa:)

BebıŞ uyurken uyumayarak...sabahın ılk annesıne gunaydın...yarın daha once bır dıl kursunda eĞıtmenlık yapmıstım oradan ÖĞrencılerım oĞlumu gormeye gelıyorlar...bebıŞım uyurken bende hazırlık yapıyorum...o uyandıgında onla ılgılenmessem ıcıme batar cunku...bebıŞlı bayanların mısafır agırlaması cok zor oluyor

nasıl 90 cc çok olur..bizim tarifte sizinkisi gibi ama bizim dr 30 cc anne sütü dedi yeterli oluyor..Allah kavuştursun canım..

garip bir durum yok canım efede her öğün yeni yemiş olsada mememe yapışıp uyuyor resmen ek gıdalara geçtikten sonra daha düşkün oldu 20 dakika emiyor ve uyuya kalıyor..

özgecim efede desteksiz çok güzel oturuyor zaten yatırdığımda kıyameti kopartıyor mecbur oturtuyorum bir sakıncası olmadığını söylemişti dr.
bende bastrırıyorum hatta yürütmeye çalışınca çok güzel adım atıyor ağırlığını vermiyorum yürüteçede bindirmiyorum o kadardan birşey olacağını düşünmüyorum ben..

canım ne yapalım annelik çok ciddi bir mücadele alanı.24 saat sütümü sağıyorum artık.Ne kadar çıkarsa ne kadar içerse o kadar kar bana.Gece sağmadan yatarsam uyanıyorum sütümü sağmadım ya kesilirse diye.Çok üşüyorum yataktan kalkıp sağarken ama dayanmaya çalışıcaz.Enazından kışı geçirene kadar süt verebilirim Allah ın izniyle inşallah.

Tüm hasta bebeklere ve annelere çok geçmiş olsun

günaydın bayanlar.bizim kahvaltı 100 cc su 3 kaşık aptamil 2 bir tatlı kaşığı pekmez 3-5 adet cicibebe 1 kibrit kutusu tuzu alınmışş beyaz peynir,ve yumurta sarısı.Ben bir adete çıktım bir haftadan sonra.oynaya zıplaya yedirmeye çalışıyorum çok zorlamışsam hemen öğürüyor zaten bende kesiyorum vermeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…