selam kızlar, kayıplardayız yine,
iş çok yoğun yine, azra da çok zor bi çocuk oldu, son dişler bizim de şişmiş , iştahsızlık , inat had safhada,
sürekli beni istiyo, girip okuyorum ama yazıcak halim olmuyo artık antideprsan başlıyacağım sanırım, iş yerinde de mezuniyet yaklaştı, tez derdi, sınav derdi iyice gerildim bu ara,
azranın uykusu azdı, iyice azaldı, günde tek uykuya düştü ama asla uyumak istemiyo, ağlaya bağıra uyutuyoruz, günlük toplam uykumuz 10-12 saat arası, var mı bize benzer sorun yaşayan bilmiyorum, ama bu durum çok yoruyo beni,
sabah sabah kalkmış 5 dk daha yatırmıyo beni, anne kalk anne kalk, babana git diyorum hayır o uyuucak diyo
(
bakıcıyla da papaz olduk geçen gün, cuma günü kocası ameliyat olucaktı, dedim ki pazartesi salı da toparlayamaz belki eşin, gelemicek olursan haber ver de biz de bişeyler ayarlıyalım, siz bana ne ima etmeye çalışıyosunuz demez mi,
zaten sürekli böyle herşeye alınıyo, bu gece azra kustu diyorum, aa nesi var ki diyeceğine ben ayran çorbası verdim ondan kusmamaıştır diyo,
sanki senden oldu diyoruz, kadının yüzünü bile görmek istemiyorum ama mecburuz malesef, çocukla arası iyi en azından diye katlanıyoruz
(
biraz uzun oldu ama dertliyim yine bu ara,
hasta bebişlerimize de çok geçmiş olsun, kübranın kızı da toparlamıştır umarım
kayraya maaaşalllah diyorum en kocamanından,
azra da öyle uzun uzun konuşuyo, sürekli yeni bişeyler öğrenme peşinde ama o konuda da artık biraz yavaşlatmak istiyorum, arkadaşımın kızı da aynı öyleydi, bir sabah uyanmış ki kekeme, psikiyatrist kapasitesi yüksek ama çok yüklenince çocukların beyni kaldıramıyo bu kadar hızı demiş, demekki yaşları ne gerektiriyosa fazasına uğraşmamak gerek, tv yi de azaltmak istiyorum ama bakalım nasıl olucak