- 17 Eylül 2007
- 4.815
- 30
eeeeee Ayşeee sen der misin kadına yabancı dıye ahahahahahaaa bak çıkmış gelıyo:))))
ayy bunu hiç düşünmemiştim ondanmı geliyor acaba
cnm ben asistanlık yapıyorum şu an , hazirandan sonra uzman oluyorum kusmetse ve ağustosta da mecburi hizmete gideceğiz
benim olayı bizde de var ayrıca ben kendim yapıcaamlar da başladı, dışarı çıkıcağımızda giydirmek bi saati buluyo, kaçıyo giyinmek istemiyo (
çok sıkıntılı oluyorum bazen herşeye sinirleniyorum öyle olunca eşim başlayalım dedi ama ben de karasızım büyük ihtimal kullanmam sanırım
ben mecburi hizmete gidince olursa uygun bi kreşe vereceğim bakalım, evde olsan sorun değil de çalışan annelerin çocukları gidiyo mecbur gülincim, ama benim arkadaşlarım genelde memnunlar kreşten, baksana bakıcının da bin türlü sorunu oluyo,
ayşe cnm, azraya bugüne kadar hiç yansıtmadım, hatta annem, kayınvalide gelince bile karıştırtmadım çocuk ona ait dedim, ama fazla yumuşak olmamak lazım hayatta, ağustosa kadar da bi kaç ay için değiştiremem düzenimizi, büyük bişe olmadıkça sıkıcaz artık dişimizi,
çocuklar başka çocuklardan herşeyi çabuk kapıyo malesef, ama kıskançlık da normal bi süreç olabili
azra da hiç bi çocuktan alamz bişey, biraz agresif bi çocukla karşılaşırsa falan da çok üzülüyo
bu arada az öce korkunç bi kaza atlattım kızlar, ocakta kaynayan çaya takıldı kolum, çaydanlık olduğu gibi devrildi,Allahtan zamanında kaçtımi azıcık ayağım yandı o kadar, ama tüm mutfak çaya bulandı, tamizleyene kadar canımız çıktı, şükür Rabbime yanmadan kurtuldum
geçmiş olsun canım. bende kıskançlığın doğal birsüreç olduğunu düşünüyorum.
hatta doktorum programında üstün dökmen, çocukların tek sahip oldukları şey oyuncakları vermek isteemsi gayet normal sakın hadi verde kardeş oynasın demeyin canı isterse versin diyordu.