- 3 Şubat 2008
- 1.567
- 0
canım bıldırcın yumurtasını nasıl verıyorsun kızına
ben daha hıc vermedım yumurtayı sevıyor ama onu hıc denemedım
buarada tesekkurler sıte adını paylastıgın ıcın
ıng. ogrenıyorum umarım okuyarak ta bıraz pratık olur
cnm normal yumurta gibi haşlayıp veriyorum, yarın da omlet yapmayı v-denicem bakalım
dr. mümine ismin ne bilmiiyorum canım. isilik mertte yaz aylarında hiç geçmiyor aylarca kalıyor ve kaşınmak istiyor girip nezle olmuyor mert ama olsada 10 gün sonra geçiyor.
ismim mümine ayşecim,
tabi her mevsimin derdi başka oluyo biz bu sene gripten çok çektiğimiz için öyle yazdım, ama mert şimdiden isilik oluyosa zor tabii o zaman, her çocuğun sıkıntısı başka baka tabii ki, sanırım senin evde sıcak oluyo, umarım yazın çok zorlanmazsınız
iyi akşamlar diycem ama kimse yok eşim akşam yoktu kızımı alıp okuldan bi arkadaşa gittik arkadaşlarla kızım çok eğlendi ilk defa rahat oturdum maşallah diyeyim şimdi geldik .sabahtan yaz havası vardı akşama doğru bir yağmur tuttu hava soğudu yine
ayşe şimdiden isilik olursa yandın mert kilolu da değildi değil mi niye oyle oluyo ki?belki de bişey dokunuyodur
oh canım sevindim güzel vakit geçirmenize , büyüdüler artık ara sıra bi rahat versinler bize de dimi
biz de epeyi bi gezdik bugün, yatak değiştiricez, yatak baktık, önerisi olan varsa sevinirim o konuda, y.taş tan baktık biz,
alışveriş şenliğinden dolayı indirim vardı biraz kıyafet aldım kendime
gezme konusu hoştu ama iştahımız hiç yok, sabah yazdıklarımı yedi öğlen içiremedim çorasını ben de zorlamadım artık aç bırakıcam üstüne gitmicem, bi de böyle yapalım bakalım, saat 3 gibi acıktı sanırım 1 kase sebze püresi yedi yatarken de 2 tane danone, bugünkü menümüz bu kadarcık, ama artık takmıcam, ne kadar üstüne gidersem o kadar inatlaşıyo yememek için,
aburcuburu tamamen kesip yemek aralarını açmayı dencem bakalım (
bi de bakıcı geliyo üstüme, bende böyle yapmıyo, size yapıyo deyip bi de dudak büküyo, cuma giderken 2 gündür keyfi iyiydi haftasonu ne olur bilmiyorum dedi, sanki çocuk onun bakıcı biziz yaa,
bakıcısı olan arkadaşlar sizinkiler de böyle çok bilmiş mi bazen zor sabrediyorum kırmamak için