kızlar konunun yeri burası değil ama bir sattir araştırıyorum.saçımı koyu kahveye boyamak gibi delilik yaptım çok kötü koyu oldu şimdi biraz açıldı gerçi normale döndü ama ben kumral ya da karamel gibi yapmak istiyorum kuaföre sordum oryalle açmadan olmaz dedi ben de öyle açtırmak istemiyorum kuaför çok yıpratıyor direk açık renge boyasam olmaz mı bilgisi olan var mı?
ohhh maşallah kızlarr.çenenize kuvvet walla.pek konuşmussunuz.canlanmış biraz bizim ölü topic.
sabahtan beri iş yapıyorum yoruldum.yağmurda güzel uyudu allahtan bitirdim işlerimi.
11 e geliyordu uyudu 2 de uyandıı.1 kase kıymalı tarhana çorbası 1 kasede yoğurt yedirdim.şimdide çubuk kraker koydum tabağa çizgi film izliyor.arada tepeme geliyor.yazmıyor şuan
çok konuşuyor yağmur kızlar...herşeyi anlıyor, anlatıyor.büyüdüler walla yaaa...[/QUOTE
ohh masallah cnm yagmura
bende bırazdan cıkıcam kızlar bu ara alısverıs olayını cok abarttım bıraz dur demem lazım ama nasıl bılmıyorum herseyı almak ıstıyorum ya ozellıkle ayakkabı ve canta off....
bırı bana dur desın...... hemen yakınımda kocaman bı alısverıs merkezı var bı gırıyorum cıkamıyorum ya... allahım sen cuzdanımı ve benı koru
neyse kızlar bu aksam yemekte ne yapayım sızce bıktım kızın yuzunden makarnadan falan bı yemek bolumune bakayım yıne gelırım
ohh masallah cnm yagmura
bende bırazdan cıkıcam kızlar bu ara alısverıs olayını cok abarttım bıraz dur demem lazım ama nasıl bılmıyorum herseyı almak ıstıyorum ya ozellıkle ayakkabı ve canta off....
bırı bana dur desın...... hemen yakınımda kocaman bı alısverıs merkezı var bı gırıyorum cıkamıyorum ya... allahım sen cuzdanımı ve benı koru
neyse kızlar bu aksam yemekte ne yapayım sızce bıktım kızın yuzunden makarnadan falan bı yemek bolumune bakayım yıne gelırım
saol cnm.
walla herkes sewer alışwerişi.hem çalışıyorsun hemde madem yakın.uğra indirimleri takip et.
akşama ıspanak tarhana çorbası birde domatesli makarna yaptım.zaten diyetteyimmm.makarna yemicem artık.ıspanak ve çorba yerim artık...
sağol canım valla herkes sıra sıra oldu demi inş bizde bir an önce atlatırızdoğru nora,ben de ingilizce öğretmeniyim.baby tv de salak oliver kurabiye yapıyodu derın istedi
gittik biz de yaptık.migrostan kalıp aldım gecenlerde.çok güzel zürafa var,ayı fil fok vs.
filizcim geçmiş olsun inan'a.hepimizinki sıradan hastalandı maşallah çocukların.
biz bu hafta karı koca evdeyi ya Derin pek mutlu,bi benı öpüyo bi babasını.özlüyo tabi çocuklar.çalışınca zor tabi onlara da.kıyamaaaaaammmmm.
maşallah özlemcim inanda anası gibi dağınık ortalığı dağıtıyo bırakıyobir de bizimki odada ne varsa bardak tabak hemen mutfağa götürüp tezgaha bırakıyo çok düzenli olacak annesi gibi dağınık değil.inş. ilerde de böyle yardım ederler
tatlım bencede kuaföre gitseydin saç işi zor bende röfle yaptıracam bakalım kısmet olursakızlar konunun yeri burası değil ama bir sattir araştırıyorum.saçımı koyu kahveye boyamak gibi delilik yaptım çok kötü koyu oldu şimdi biraz açıldı gerçi normale döndü ama ben kumral ya da karamel gibi yapmak istiyorum kuaföre sordum oryalle açmadan olmaz dedi ben de öyle açtırmak istemiyorum kuaför çok yıpratıyor direk açık renge boyasam olmaz mı bilgisi olan var mı?
ohhh ellerıne saglık arkadasım evet bende ıspanak yapayım guzel olur yanına bıde tavuk sote yaparım bıde corba tamamdır tesekkurler fıkrın ıcın
doğru nora,ben de ingilizce öğretmeniyim.baby tv de salak oliver kurabiye yapıyodu derın istedi
gittik biz de yaptık.migrostan kalıp aldım gecenlerde.çok güzel zürafa var,ayı fil fok vs.
filizcim geçmiş olsun inan'a.hepimizinki sıradan hastalandı maşallah çocukların.
biz bu hafta karı koca evdeyi ya Derin pek mutlu,bi benı öpüyo bi babasını.özlüyo tabi çocuklar.çalışınca zor tabi onlara da.kıyamaaaaaammmmm.
ohhh maşallah kızlarr.çenenize kuvvet walla.pek konuşmussunuz.canlanmış biraz bizim ölü topic.
sabahtan beri iş yapıyorum yoruldum.yağmurda güzel uyudu allahtan bitirdim işlerimi.
11 e geliyordu uyudu 2 de uyandıı.1 kase kıymalı tarhana çorbası 1 kasede yoğurt yedirdim.şimdide çubuk kraker koydum tabağa çizgi film izliyor.arada tepeme geliyor.yazmıyor şuan
çok konuşuyor yağmur kızlar...herşeyi anlıyor, anlatıyor.büyüdüler walla yaaa...
tesekkur ederım canım babası koydu ben duru yada alara ıstıyodum ama arabca kokenlı bı ısımmıs dogdugunda esım arapca beyza yazdırmıs kolye hedıye etmıstı bana hem ısmınıde takmıs oldu
benım ıkızdı once bebeklerım bırı 3 aylık karnımda oldu cok sukur kızım kaldı bana beyzam annesının canı
iyi geceler kızlar,slm cnm.. benim byük kızımın adı beyza.. braz aksidir huysuzdur hırçındır seninkide öylem.. beyza güzel isim ama biraz kişilkleri cadı olyuor seninkide öylemi.. benim büyük kzı öylede:))
merhaba kızlar, kayra yeni uyudu bittim tükendim
ev altüst durumda yetişemiyorum ben bu yaramaza artık
bizimkide çok seviyor makarnayı, hadi dedim beraber makarna yapalım yaşasın makarna yaşasın makarna diye zıplıyor evde çok güldüm
amcayla yenge iyiler sağolun soran arkadaşlarıma
özlemcim bence boya üstüne boya tutmaz garip bir renk olabilir, ama çok ta anlamam bende
bende kumral karamele boyamıştım baya oluyo, değiştircem rengini bende bakalım
inanada geçmiş olsun bu arada
mamalarını yiyen prenseslerede kocaman maşallah
erkek bebişlerimiz daha iştahsız galiba