Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amanın kımsecıkler kalmamısss bı corba yapmaya gıtmıstım yaaa
inanın ateşi çıkmış annem aradı eve gittim geldim ilaç verdim şimdi biraz iyi inş ilerlemeden atlatırız
ben de geldim filizcim geçmiş olsun inş. ilerlemez ben kaç gündür incecik giydiriyorum ateşi çıkar diye bu sefer de üşütüp hasta olucak nasıl davranacağımı şaşırdım
independent sabrına hayran kaldım maşallah diyelim ben çok sabırsız o yüzden çok kızıyorum sonra da üzülüyorum ama napıyım dayanamaıyorum
bugün hava güzeldi biraz dışarı çıkartıyım dedim 1 saatte anca giydirdim giyinmek bile istemiyo insan tek başına zor zaptediyo neyse çıktık gezdik geldik bu sefer de içeri girmek istemiyo apartmanı inletti
şimdi uyudu ben de pırasa yaptım dün akşam içtiği çorbayla duruyor sabahtan beri ağzına lokma girmedi bakalım uyansın da pırasa yitcek mi bakalım.
gülin menün güzel bence .
nora sen de git gör ingiltereyi bi daha gidemezsin belki
aklıma gelenleri yazdım unuttuysam kusura bakmayın
gecmıs olsun arkadasım cok umarım daha ılerlemez...
ben de geldim filizcim geçmiş olsun inş. ilerlemez ben kaç gündür incecik giydiriyorum ateşi çıkar diye bu sefer de üşütüp hasta olucak nasıl davranacağımı şaşırdım
independent sabrına hayran kaldım maşallah diyelim ben çok sabırsız o yüzden çok kızıyorum sonra da üzülüyorum ama napıyım dayanamaıyorum
bugün hava güzeldi biraz dışarı çıkartıyım dedim 1 saatte anca giydirdim giyinmek bile istemiyo insan tek başına zor zaptediyo neyse çıktık gezdik geldik bu sefer de içeri girmek istemiyo apartmanı inletti
şimdi uyudu ben de pırasa yaptım dün akşam içtiği çorbayla duruyor sabahtan beri ağzına lokma girmedi bakalım uyansın da pırasa yitcek mi bakalım.
gülin menün güzel bence .
nora sen de git gör ingiltereyi bi daha gidemezsin belki
aklıma gelenleri yazdım unuttuysam kusura bakmayın
aynen kaprisleri bize .işten gelince kapıdayken biz ağlamaya başlıyo bakıcı da ne oluyo bı kıza diyo
bende hiç böyle yapmıyo çok uslu diyo.bazen bakıcı annen beni kötü bilcek yapma böyle diyo.
şimdi de evdeyim ya gündüz de yapıyo ama asıl akşam baba eve gelince acayip eziyet ediyo ona
bi şekilde cezalandırıyolar işte bırakıyoruz diye
doğru nora,ben de ingilizce öğretmeniyim.baby tv de salak oliver kurabiye yapıyodu derın istedi
gittik biz de yaptık.migrostan kalıp aldım gecenlerde.çok güzel zürafa var,ayı fil fok vs.
filizcim geçmiş olsun inan'a.hepimizinki sıradan hastalandı maşallah çocukların.
biz bu hafta karı koca evdeyi ya Derin pek mutlu,bi benı öpüyo bi babasını.özlüyo tabi çocuklar.çalışınca zor tabi onlara da. kıyamaaaaaammmmm.
kızlar konunun yeri burası değil ama bir sattir araştırıyorum.saçımı koyu kahveye boyamak gibi delilik yaptım çok kötü koyu oldu şimdi biraz açıldı gerçi normale döndü ama ben kumral ya da karamel gibi yapmak istiyorum kuaföre sordum oryalle açmadan olmaz dedi ben de öyle açtırmak istemiyorum kuaför çok yıpratıyor direk açık renge boyasam olmaz mı bilgisi olan var mı?
sağol nora cevabın için