merhaba kızlar,
nora bizede gelmişti o kitap ama çok oluyor, yaşını yeni geçmişti o aralar, paşam 2 ve 2,5 yaş grubunun testlerini yapıyordu
biraz hızlı gelişiyor benim oğlum maşallah
onunla birlikte gelen dergi çok güzel anaokulu dergisi , seneye üye olucam bende , daha pek anlamaz çünkü
merhaba kızlar kitaplar faydalıysa ben de alıyım siz bi bakın da
nora kimse uğramamış diyon fırsat olmuyo ki sabahtan beri ya kucağımda ya ayağımda bişey yemeyince yerlerde sürünüyo mız mız nihayet uyudu da devam sütü verdim içti dr. a götürüp serum takalım desem güler ama çocuk açlıktan ölüyo napıcağımı şaşırdım drilar da inanmıyo ki bu haline neyse yemek yapıcam temizlik falan tabi uyanmazsa yine gelirim
kızlar ben kefir veriyordum bir kaç gündür yani hiç daha önce vermedim ama netten araştırdım şimdi
içinde az miktarda alkol olduğu için dinen caiz değilmiş
öncelıkleee herkese gunaydın kızlarrr
bugun ıse gec geldım ohhh kocacımla kahvaltı keyfı yaptık evde sonrada ıse geldık
slm cnm.. benim byük kızımın adı beyza.. braz aksidir huysuzdur hırçındır seninkide öylem.. beyza güzel isim ama biraz kişilkleri cadı olyuor seninkide öylemi.. benim büyük kzı öylede:))
armağan arkadasım tam benım kızı yazmıssın vallah bıleydık koymazdık ısmını cok cadı cok
saka bı yana ne yapalım ıste ugrasıyoruz kuzularla allah saglık sıhhat versın gerısı bos
buarada senınle tanısmadık sanırım merhaba arkadasım elımden geldıgınce bıseyler yazmaya calısıyorum
gununuz guzel gecsın ıns....
hayırlı cumalar kızlar
inan bu gece çok ateşlendi ondan bugün işe gitmedim şimdi uyudu bi bakayım dedim sizlere ama kimsecikler kalmamış
günaydın kızlar
bugün annemler gelicek ara ara girebilirim inş.
filizcim hakkınızda hayırlısı olsun
emelcim ilk defa duydum biz içmeyiz zaten ama bilmeden içince bişey olmaz
nora sana da iyi tatiller
biz iyi sayılırız bir sürü işim var hadi görüşürüz
sağol canım sanırım dişten dolayı neyseki dünden beri olmadı maşallah ateşannemle ablam bendeydi giremedim ama aklım burdaydı...
mert evde misafir olunca yada biz misafirliğe gidince yemek yemiyor.
sabah şehriye çorbası yaptım 3-4 kaşık anca yedi.
sonra akşama doğru yarım elme 1 dilimde portakal yedi. patatesi salata yaptım onu epey yedi, tüm gün yediği bu kadar misafir gelince yemek yemiyor deli olucam. yalnızken yedirebiliyorum eşim varkende yediremiyorum.
çocuk patates yemekten kabız oldu mecburen yediriyorum bende.
filiz geçmiş olsun, neden ateşlendi acaba.
bende eskiden ateşlenince bekliyordum ama şimdi ateşi ıkınca şurubu içirip hemen doktora, ateş enfeksiyon belirtisiymiş, enfeksiyonda antibiyotik almadan geçmezmiş, dolayısıylada ateş bir süre düşsede yine çıkıyor malesef.
sağol armağancımçok geçmiş olsun canım.. bir an önce iişlri inan kzuu inş.