2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın canım alıştırmam lazım ama ağzını kapatıyor zorlayıncada ağlıyor, emmeyincede durmuyor ama alıştırmak zorundayım.
Doktorun her saat başımı ver dedi.

slm hanımlar yeni sayfa açılmış cok korktum:1shok: ya sizi bulamıycam die
coooooooooooookkkkkkkkkkkkkk özledim sizleri:1hug:
bizim tatil bitti evdeyiz baş başa kaldık yine kızımla
geçmişi okuyamadım artık burdayım sohbetinizi cok özledim
beni cok zorlu bie temizlik bekliyor eşim ve kız kardeşimin nişanlısı beraber kalmışlardı
bizim evde iki erkek ne hale getirmişler evi akannehir
kızım elektirik süpürgesinn sesinden korkuyor
bende hafta sonunu bekliyorum temizlik için babasına atıcam onu:jeyyar:
ii akşamlar hepinize görüşmek üzere yemek yapma zamanı geldi zeynep uyurken yapım
yoksa aç kalıcaz öptüm sizleri ve bebişleriiiiiopuyorumnanaktan

He he zafer bende, buharlı pişiicide havuç, patetes, brokoli haşladım çatalla ezdim yarım kasede onu yedi. Bu hızla gidersek 12. aya öğün haline getirebiliriz ek gıdaları :)
Bı hafta sonra kısmetse işe başlayacağım, o zaman ne olucak hiç bilmiyorum. Saat başı eve gelirim böyle giderse allahtan işyerim eve yakın.

Bende her hafta pazar günü yapabiliyorum temizlik, koçişte yardım ediyor sağolsun. Ondan sonra bi hafta hiçbişi yapmıyorum işin açıkçası. Ayda bi kere de yardımcım geliyo. ışe başlayınca her hafta gelicek, temizliği ve ütüyü yapıcak yoksa işin içinden çıkamam. Zaten c.tesi de dahil 12 saat çalışıyorum günde.

Dün gece bizim evde de kabus vardı. 9 da uyudu Elif HAnım, ohhh iyi dedim erken uyudu bugün, yaprak dökümüne filan baktım. 11 gibi yatmaya gidiyordum üstünü örteyim derken uyandı mı bizim ki... Gece 3' e kadar ayaktaydı. 1'den sonra babası baktı, yazık adamcağız sabah 7'de kalktı işe gitti bi de.

selam kızlarrr..
bugün eşim evdeydi temizlik yaptık.şimdide otogara gidiyo.kızımın teyzesi gelcek.onu karşılıcak.
ya daha yemek yapmadım.asyada arada kaynadı.meyvesini veremedim.uyutmuş babası.

hadii yaaaa hiç duymamıştımm opuyorumnanaktan

benimde inanılmaz saçım dokülüyo kafayı yicam kel kalmasam iyidir.sabahları elime tutam tutam geliyor inş.dururda kel kalmam.ek gıdalardan konuşulmuş hemen hemen benimkide sizlerinki gibi.yoğur çorba meyve püresi ama bu sıralar emme azaldı geceleri tam gazda gündüzleri az emiyo bgn çorba vermedim emdi sürekli uyuyo şimdi uyanıncada yoğurt vericam cici bebeli.yatmaya doğruda sütlaç.şuan dişimizde çıkmadı ama belliki kaşınıyo havuç veriyorum resmen kemiriyo nerdeyde yüzümüde kemircek.oturmaya gelince ben desteksizde oturtuyorum öne doğru kaykılıo tabi düzeltince basıyo çığlığı.ayaktada tutuyorum koltuğa destek vererek şimdilik iyiyiz maşallah.

benimde saçım dökülüyor kestirdim o yüzden..daha önce sezeryan harici 3 kere narkoz aldım bir tanesinde yanmıştı saçlarım narkozdan etkiliyor saçı..
ben genelde bütün doğum yapanlarda saç dökülmesi sorununu duydum..
bana saçma geldi bebek anneyi tanıyınca saç dökülürmüş söylentisi..

biz c.tesi günü çorbaya geçiyoruz kahvaltıyı,yoğurtu,meyveyi,muhallebiyi hiç sevmedi ama yediriyorum o sevmesede aralarda hep memede emiyor..
çorbayı nasıl yapsam kızlar ne koysam başlangıçta içine ek gıdaya yeni başladığı için püre halinde yiyemez hemen bira sulu olması lazım herhalde..

iyiyim canım ne yapalım kız okadar yazıyorum basıyorum sanıyorumama çıkmıyo sagolcanım bende seni öptüm ogluşunuda öp

iyi akşamlar canlar,
bugün kuaföre gittim, saçlarımı boyattım, kaşlarımı aldırdım çok iyi geldi vallaaa alkisalkisalkis
umarım herkes iyidir, biz iştahsızlık hariç iyiyiz çok şükür, ilkeciğimin hediyeleri de geldi, çok tatlılar, birazdan fotolarını çekip yükliyecem

haklısın canım alıştırmam lazım ama ağzını kapatıyor zorlayıncada ağlıyor, emmeyincede durmuyor ama alıştırmak zorundayım.
Doktorun her saat başımı ver dedi.

canım her saat bası degıl tabıkıde. saat saat ogun ayala dedı. mesela 10 da kahvaltı 2 de çorba 4 gıbı yogurt veya meyve aralarda emzır ama sut artık onun gelısımı ıcın yeterlı degılmıs alıstrmazsan ılerde cok zorlanırsın dedı caım . mesela evdde yemek pişti dimi elinle besle onu uno nun büyyümix ekmeğini ver dedi bana çorbasınada koyarbılırsın bazı bebekler kasıkla beslenmeyı reddedıyor fakat elle besleyınce alıolarmıs bıde elle beslemyı dene cnm

ohh muminecim bakım yaptırmışsın kendine ne güzel insan rahatlıyor değişiklik iyi geliyor..cicilerinizin resminide bekliyoruz..

iyi günlerde kulllan canımm :lepi:

offff şu saat derın hanım kucağımda takılıyoruz.8 de uyuyan çocuk gıtıııı başkası geldı resmen cin gibi bakınıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…