- 17 Eylül 2007
- 4.815
- 30
ask kıırntısı canım benım doktorum artık saat saat alıstır dedi sureklı ek gıda ver dedı cunku anne sutu yetersızmıs artık... yanı sen ızın verme emmesıne herseyı tattır bı corba bı sebze yemegı hemen kucuk cezvede yap blenderdan gecırıp ver canım:)
oh ıyı yapmıssınız valla canım :) ne tarafta oturuyosun ?
ben evka 3 te oldugum ıcın denız kenarı bıze bayag uzak malesefff
bu saç dökülme olayı benide delirtecek saadetcim kalçama kadar olan saçlarımı toka takılacak kadar kısa kestirdimmm yine avuç avuç dökülüyoo yaaaa.... canım saçımı kuafördekiler kaptı valla
bebekler anneyi tanımaya başlayınca annenin saçı dökülürmüş burda çok kişiden duydum bennn ne alakası varsa bilmiyorum :)))))
bende aventin bardağını aldım ama efe daha onu anlayamadı biberon kullanmayı bilmediği için sanırım çekemiyor..
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun hülyacım...
hülyacım nasılsın canım?
kız aradan 1 sene geçti hala karman çorman yazıyosun fıstığım:)))
kocaman öptüm seni ve kızını..
ayy canım ya neden uyumadı acaba bir derdimi vardı ki?
bende çok unutkan oldum ahh eskiden cin gibiydim efeden akılmı kaldı artık...-tatlicadiarzu-
haklısın canım alıştırmam lazım ama ağzını kapatıyor zorlayıncada ağlıyor, emmeyincede durmuyor ama alıştırmak zorundayım.
Doktorun her saat başımı ver dedi.
k.yakadayım canım ben mavişehirde.bornova tarafı dımı evka-3?
biliyorum mavişehiri güzel yerler gercekten ben evka 3 bornova canım bu ege univ oralar işte :) faceden ekleyelım bırbırmızı konusalım cnm :)
iyi akşamlar canlar,
bugün kuaföre gittim, saçlarımı boyattım, kaşlarımı aldırdım çok iyi geldi vallaaa alkisalkisalkis
umarım herkes iyidir, biz iştahsızlık hariç iyiyiz çok şükür, ilkeciğimin hediyeleri de geldi, çok tatlılar, birazdan fotolarını çekip yükliyecem
iyi akşamlar canlar,
bugün kuaföre gittim, saçlarımı boyattım, kaşlarımı aldırdım çok iyi geldi vallaaa alkisalkisalkis
umarım herkes iyidir, biz iştahsızlık hariç iyiyiz çok şükür, ilkeciğimin hediyeleri de geldi, çok tatlılar, birazdan fotolarını çekip yükliyecem
kız ecem burdan faceye sponsor oldunkaydirigubbakcemile3