2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben belecın knş veriyorum iyi oluyo mamalar çok sıbvıya kaşıga geliyove tadida güzel

Fatoşçum anneme sordum ama tabi kardeşim 28 yaşında ilacı hatırlamıyor annem, ilaç verdi onu kullandık geçti dedi
çok kaşınır çocuk durmaz demiş doktor öyle söyledi
ama maşallah aslan gibi kardeşim bişey kalmadı üzülme canım, Allah şifalar versin kuzuna,
Allah dermansız dert vermesin hiçbirimize..

pompa konusunda bende de medela var, onla sağıyorum işyerinde, ama akmıyor diye bırakmamak lazım, biraz bekledikten sonra 5-10 dakika olabiliyor ozaman akmaya başlıyor
sık sık sağınca artıyor benim 100-110 arası çıkıyor az bu aralar sütüm
ayangel aventin alıştırma bardağını almıştım ben onla su içmeyi seviyor benim oğlum
hatta çorba içmesse onuda bardakla içiriyorum
bir dene istersen

ya bu çocuklara ne oldu bilmem benimkide öyle aglıyo geceleri uyumuyo
emmiyoda artık

şu sagma konusunda bişey diyeyim uyarın memeyi ilk önce elleyerek ozaman çabuk gelyo

sakın doktorun kesinlikle yasakladığı şeyler kuru fasülye ve nohut..

zor valla canım yedirmek ter döküyorum bende yedirecem diye ki ek gıdaya 4 gün önce geçtik..

Burdan bir arkadaşa doktoru tavsiye etmiş, nohut ve fasulyeyi, ya bu doktorlarıda anlamak mümkün değil, birinin olur dediğine diğeri olmaz diyor, en iyisi kafana yatan neyse onu uygulamak.

Canım bende sağarken hep dua ederim , Allahım bol sütler nasip eyle yavruma diye,
Sonuçta anne sütü Allahın mucizesi, ne kadar şükretsek az gelir :Saruboceq:

İlk zamanlar bende öyleydim canım, yazık çocuğa sinirleniyordum sonra vicdan azabı çekiyordum, sonra bıraktım yemessen yeme dedim, ona ayrı bişey pişirmedim,çok acıkınca bizim çorbalardan mecburen yedi böylece ben de stres olmadım, canını sıkma düzelecek, zor bir süreç.

Ya kızlar benim göğüs ucumun hemen aldı çok acıyor, emerken çocuk ısırdımı ne, kanıyor, göğüs pedimde bile kan var, canım çok yanıyor, ne yapsam ki, madecasssol diye krem verdi doktor ama geçmedi, ayva çekirdeği ile bişeyler yapıylıyordu bilen var mı?.

Burdan bir arkadaşa doktoru tavsiye etmiş, nohut ve fasulyeyi, ya bu doktorlarıda anlamak mümkün değil, birinin olur dediğine diğeri olmaz diyor, en iyisi kafana yatan neyse onu uygulamak.

bende 8.aydan sonra verilebilir diye biliyorum , bulabilrsem link eklerim

Hülyacım teşekkürler denicem bu akşam tahılı

Saadetçim kolay gelsin çok yorma kendini , ben bıraktım artık ne kadar olursa , koşturmaktan hasta oldum, başım dönüyor sık sık, çocuk kucağımdayken bir döndü başım geçen gün yavrumun kafası çarptı kapıya, hafif vurdu bişey olmadı ama çok ağladı şimdi daha dikkat ediyorum
yarın izinliyim ya nörolojiye gitçez bakalım

Ne demek canım bak sabahda mesala cıcbebnı
nyerıen de koyabılırsın ekmek gıbı ÇÜnkÜ yogun oluyo doyurucu

Ya bana doktor lıste verdıorda et pÜresı fılan var bıde sabahları kahvaltıya dıyo az tereyagı mesala ama ben her gÜn vermıyecem de bır bıde baklagırlerı haŞla kabukları soy pÜre yap ver yazmıŞ

çok geçmiş olsun emel, şu bebişler yorgunluktan, stresten kafayı yedirticek bize, biz napsak da onlar kendi bildiğini okuyo,
ilke canım çok teşekkürler hediyelrin az önce geldi, hepsi çok şeker, bu akşama ekliicem fotolarını, umarım en kısa zamanda morboncuktan da haber çıkar da ben de alır yollarım, ya da artık onun alacağı kişiye yollıcam olmazsa

Sağol Emelcim...
Bende 1 haftadır yapmıyorumm..Bi müdedet sonra dayanamıyorummm moralim bozuluyoo ev i öyle görünce ..Aslında eşimle yapıyoruz sağolsun çok yardımcıdır bana istihratli old. o yapcaktııı ama benim dünde kursum olunca bekleyemedim bidahaki istihratini Geri kalanını bititremezsem eğer akşam gelince yapcakk :))
Canım çok geçmiş olsun sanada inş önemli bşy çıkmaz canımmm

Müminecim, Saadetçim sağolun canlarım
Hülyacım 22 mayıs benim oğlum ,haziran bebişlerinin acelecilerinde, bekleyemedi haziranı mayısta geldi :)

iyi akşamlar kızlar mama sandalyesi kullanan varmı aranızda chicco polly ye iyi diyorlar ama çok pahalı kullanabilcez mi orası da malum ıkea nın mama sandalyesi 30 tl.kulllananlar da mennun aranızda kullanan var mı

Ben pollly kullanıyorum, çok ama çok memnunum. Sadeec kafasını çok terletiyor, ince bi battaniye koymak şart altına. Onun dışında çok güzel. Şİmdilerde yeni yeni oturmaya başladı, çok rahat ettik.

NEslihancım Allah dermansız dert vermesin. Duymuştum süt alerjisini, 1 yaşına kadar dikkat etmen gerekecek. Bİr de süt alerjisi olanlarda ete karşı da bişi oluyormuydu? Yoksa ben mi attım bilmiyorum. Bi araştır istersen. Aslında en iyisi çocuk alerjisi uzmanına götürmek. Çocuk doktorlarından ziyade uzmanlar daha başarılı bu tip özel konularda. Elif'in cilt sorunu için biz çocuk doktorumuzdan ayrı çocuk alerji uzmanına götürüyoruz.

Canım kaybettiğimiz meleklerimiz cennette şefaatçi olacak bize inşallah. Yüreklerimizin bi köşesinde hep yaşayacaklar. Allah yavrularımıza uzun ömür versin inşallah.

arkadaslar tahıllar malum bebek ıcın cok faydalı...mılupanın falan 7 tahıllı falan kasık mamaları var...mama vermek ıstemıyorum ben acıkcası tahılları bebegımıze ne sekılde verebılırız

NEslihancım ben tahıllı kahvaltılıktan alıp arada vermeyi düşünüyorum. Yoksa nerde bulayım 7 tahılı? Bizim doktorda kesinlikle hazır verme dedi ama kusura bakmasın valla bence ara sıra verilebilir.

Ben daha o aşamayı geçemedim ama bizim doktor önce suda kavur kıymayı sonra azarda sebze püresine ekle demişti. Tavuk etini de aynı şekilde. Daha benim cadı sebze namına bişi yemediği için ne kahvaltıya ne de ete geçebildim. Doktor bana da köfte yapabilirsin dedi ama mümkün değil yutamaz Elif sanırım.

Bence al canım. Şimdiden alışsın mama sandalyesinde yemeye, yoksa ileride çok zorluk çekersin yürümeye başladığında.

Allah Allah benim doktorda hergün peynir ve yumurta ver dedi. Yumurt bir çay kaşığından başlanacak öyle öyle haftalık sürelerle bir çay kaşığı arttırılacak dedi. YAni ilk hafta bir çay kaşığı ikinci hafta iki çay kaşığı şeklinde. Hatta yumurta ve peyniri kahvaltısına karıştırma ayrı ver dedi.

Aynı pompa bende de var. BAzen sağıyorum sağıyorum 50 cc anca geliyor. Mümkün değil Elif 6 aydır sadece anne sütüyle doyuyor. NAsıl olur diye düşünürken ananem inek bile buzağı ağzını sürmeden süt vermez dedi. YAni nizim memişler bebeklerin emmesine proramlı. Zamanla pompaya da alışıyor göğüsler, mesela ben sabah sağdım 120 çıktı.Azimle devam yani...

Offf ya ne sıpa oldu bunlar. Dün bende çıldıracaktım bütün gün mutfaktaydım neredeyse. Tezgahın üstü çarşamba pazarını geçmişti, ne yaparsam yapıyım yediremedim. Bugün sabah iki tatlı kaşığı mandalina suyu, elma rendesi ve 1,5 cici bebeyi yedi Allaha şükür. Yedi dediysem de yarım kase anca. Zorlayınca başlıyor bağırmaya, Kucağıma aldım nasıl saldırıyor memişlere. BEnimkinin derdi gücü meme, illa emecek.

Oooo ben şimdiden oynamaya başladım. Uçak yaptım kaşığı hatta sabah sabah. Yoksa mümkün değil yemiyor.

inş. binnurcum, biraz kabız belki ondandır, bi de sürekli su istiyo hep ağzı kuruyo, böyle bi sorun yaşayan varmı aranızda

Elif de eline suyu verince alamıyor tekrar ver diye bas bas bağırıyor. Demek ki ihtiyaçları var, karnı toksa ben içtiği kadar içiriyorum.

Aman canım ihmal etme, dikkat et kendine. Çok geçmiş olsun.a.s.

merhaba kızlar ben çayımı aldım kızımda beşiğinde oyun oynuyo bende burda keyif yapıyorum dün temizliğimi yaptım sabah nisa uyuyo uyuyunca yapıyorum bide dün biraz geç başladım evi süpürmeye felan bide baktım kendiliğinden uyumuş bugünde hiç ellemicem öğrensin artık uyusun kendiliğinden yavaş yavaş öğrenir şu mutfağımı toplayayımda komşuya gidicem saadetcim bende dün yorgunluktan öldüm ama bugün keyif sürüyorumm ohh bi akşama yemek yapıcam belki eşim bi süpriz yapar bugün dışarda yeriz yemeği evlilik yıldönümü diye ama sanmam ondan öle bi meziyet yok ilk senemizi bile kutlmamıştık 3. yılımızımı kutlıcaz ayy bak gene sinir oldum kaydirigubbakcemile3

Evet canım benımkıde 25 mayıs dogumlu valla ben sekız tahıllı kullanıyorum ıyı oluyo bıbreon almıyo eekaŞıkla zor oluyo sıvı vermek okatı yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…