canım hazır sebze püresine pekmez katarak yedir az..
belki yer o zmn ..
yoo ben hergün yarım yumurta sarısı koyuyorum kahvaltısınaaa
hiç duymadım öyle bşy ben canımm
bende hergün çeğrek yumurta sarısı koyuyorum..canım hazır sebze püresine pekmez katarak yedir az..
belki yer o zmn ..
yoo ben hergün yarım yumurta sarısı koyuyorum kahvaltısınaaa
hiç duymadım öyle bşy ben canımm
sakın doktorun kesinlikle yasakladığı şeyler kuru fasülye ve nohut..Mercimeği zaten çorba yapıyoruz, fasulye ve nohutu haşlayıp kabuklarını soyup ezip bişeylerle karıştırabiliriz. Bende vermek istiyorum ama gaz yapacak diye korkuyorum.
yok tatlım kim dedi sana bilmiyorum ama peynir ve yumurta aynı anda konulacak ve ikiside hergün kahvaltıya katılacak..doktorumuz ne derse onu yapıyoruz biz bize böyle dedi..yumurta protein acısından cok zengın oldugundan haftada 3 yumurta sarısını gecmemek gerekıyor.kahvaltıya bırgun peynır konursa bırgun yumurta konulcak.ıkısı aynı anda konmıycak ve de yumurta gun asırı verılcek
Bende yumurtanın günaşırı verilmesi gerektiğini okumuştum ama benim oğlana bi haller oldu, yiyen çocuk birden yememeye başladı, tv karşısına oturtuyorum 2-3 kaşık anca yedirebiliyorum.
günaydın kızlar,
sinirden ağlamak züereyim, iyice iştahsız oldu bu kız yaa, en son gece 4 te yemişti, sabah ne kahvaltı yaptı ne mama yedi, noldu bu çocuğa anlamaıyorum, sıkı sıkı kapıyo ağzını, üstelersem kaşığı görünce ağlayıp bağırıyo, depresyondayım iyice yaa(
kızlar bişey soracağım..sabah sabahda onun için girdim..cvplarsanız çok sevınırım...bebeğım 1 aydır sadece uyursa emıyordu..1 haftadır artık hiç emmiyor..kaşıkla beslenmek daha cok hoşuna gıttı...bende medela dıye bır markanın süt sağma makınesını aldım..sagıp vereyım dıye.ama öyle çok azalmış ki sütüm damla damla geliyor...sizce devam etmelimiyim eskısı gıbı fışkırarak gelir mi??deneyenınız varmı??bırde kaç saatte bır ne kadar süreyle sağmalıyım...fikri olan var mı??
evt cnm ben demiştim bzmki brokoi patetes püresini sade yemiyorr du anası gibi tatlıyı seviyor ne katsam derken aklıma pekmez geldiii :)selem kızlar nasılsınız
biz iyiyiz zeynep yerde debeleniyor yatıcak birazdan
saadetcim sen demiştin heralde sebze püresine pekmez katınca yedi diye.
bende haqvuç ve patates püresine pekmez kattım kasenin yarısını yedi
önerin için sağol tatlım
yok cnmmm daha hiç muhallebi vermedimmm ona fırsat kalmıyor kiaslında yogurdu seviyo galiba.sebzelerede yogurt koysam yermiki bide öyle deneyeyim..
saadetcim sen muhallebi veriyomusun.ben gece yatarken bişey veremiyorum.gece maması aldım ama yemiyo..
bide kızlar ıspanaga yogurt koyunca demir ve kalsiyum birleşince vitamin ölüyomu???
bzm doktor da sizin gibi dedi cnmmm bnde uyguluyorumm senn gibibende hergün çeğrek yumurta sarısı koyuyorum..
sakın doktorun kesinlikle yasakladığı şeyler kuru fasülye ve nohut..
yok tatlım kim dedi sana bilmiyorum ama peynir ve yumurta aynı anda konulacak ve ikiside hergün kahvaltıya katılacak..doktorumuz ne derse onu yapıyoruz biz bize böyle dedi..
zor valla canım yedirmek ter döküyorum bende yedirecem diye ki ek gıdaya 4 gün önce geçtik..
ahh cnm saat başı yada yarım saatte uyanması çok zor senn için sersem gibi olursunngünaydın kızlar...uyku akıyo gözlerimden..
minik alya normaldede saat başı uyanıyor ve emmeden uyumuyor zaten.alışkanlık oldu ve değiştiremiyorum bunu.ama dün gece hiiç uyumadı yarım saatte bir bazen yatağına koyar koymaaz bağırarak uyandı.ayakta sallamayla bile uyumadı.napcam bilemiyorum.henüz hiç dişi yok.acaba diştenmiki?
afiyet olsun bebişine canımmArmycim sağol canım sen söylemiştin galiba,
bizim mama sandalyeside mutfakta, akşamları sofradayken onuda yanımıza oturtuyorum, oyun oynarken falan arada bir ağzına sokuşturuyorum yoğurt falan :)
bizimkide kahvaltıyı sevmiyor hiç
cicibebeyi kendim yapçam yarın saadetin tarifiyle, birde bebek ekmeği alcam artık çorbalarına koyarım